עבור לתוכן

עד כמה זכרונות אני יכול להכניס בלוח אם שלי?[הכוונה כמות של גיגה]

Featured Replies

פורסם

הלוח אם במפרט. :hat:

פורסם
  • מחבר

אחי מאיפה יש לי לדעת שבגוגל יתן לי ככה תשובה ישירה חחחחחח.לפעמיים אתה צריך לחפש שם שעות.בכל זאת תודה גברבר :smile1:

אז אם אני רוצה להוסיף גיגה אז כדי לי לקנות גיגה אחד ולא 2 של 512 נכון? כי כמו שאתה רואה במפרט יש לי כבר 2 של 512 ואם אני יקנה עוד 2 של 512 אז יהיה לי רק 2 גיגה ומתי שאני ירצה לעלות ליותר אני יצטרך לוותר על איזה כמה זכרונות של 512.

פורסם

גוגל לא נותן תשובות ישירות במקרה הזה.

אבל חושבים בהגיון..איפה יהיה מידע על המוצר? באתר של היצרנית! והיצרנית זה GB לכן נכנסים לאתר שלה,מחפשים את הדגם של הלוח ובודקים.

בבקשה בכל מקרה

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף גם הסבר בעברית.ותראה בהודעה לפני יש שם עוד שאלה תודההה.ותגיד למה בפורום תצוגה וכו.. שם אין אחראים שעונים .כי אני יגיד לך יש לי שם נוסה של איזה 150 תגובות ורק אנשים בפורום עונים.ואף אחד לא פתר לי.[למרות שאני לוקח תמחשב לחנות בפעם 4 ואני לא מחזיר אותו עד שיתוקן]

פורסם

לא כ"כ הבנתי מה אתה רוצה.

בכל מקרה,אם אני נתקל בשאלה שאני יכול לענות עליה אני עונה. ויש אחראים (שלושה) ובאמת שלא בדקתי אם הם עונים או לא מאחר ואני לא פעיל כ"כ בפורום המדובר

פורסם
  • מחבר

אני שם לב שאתה עונה כאן לכולם וגם בפורום תמיכה תכנית.חבל שאתה לא יכול להסתכל בפורום תצוגה.. כי יכול להיות ששם יש לי בעיה של חומרה.[זה בדף השני שם ]. השאלה ששאלתי שאם נגיד אני ירצה בעתיד 3גיגה או 4 גיגה.אז עדיף לקנות סטוק של גיגה שלם מאשר של שני סטוקים של 512 נכון?כי אז אם אני יקנה סטוקים של 512 אז אני לא יוכל לעלות מעל 2 גיגה.

פורסם

אני לא חושב שזה רעיון טוב להסתכל כ"כ רחוק ולהחליט לפי זה עכשיו.

כמובן שעדיף לך לקנות 2048X2 אבל זה יעלה לך המון כסף ולא יהיה כדאי בתקופה הזו.

אתה יכול לקנות כרגע 1024X2 וזה יהיה נהדר

פורסם
  • מחבר

אני רוצה עכשיו שני גיגה. ולי יש כבר גיגה של שני 512.אז אני יוסיף לזה סטוק של גיגה אחד.

פורסם

אני רוצה עכשיו שני גיגה. ולי יש כבר גיגה של שני 512.אז אני יוסיף לזה סטוק של גיגה אחד.

זה עלול לא לעבוד...

פורסם

יעבוד :xyxthumbs: . הבעיה היתה קיימת פעם עם מעבדי AMD. אם אני זוכר נכון.

פורסם

יעבוד :xyxthumbs: . הבעיה היתה קיימת פעם עם מעבדי AMD. אם אני זוכר נכון.

והזוג השני יעבוד בתצורת דואל צ'אנל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים