עבור לתוכן

מחירי הזכרונות בנפילה חופשית...

Featured Replies

פורסם

אחרי הצצה קטנה במפרטים המוצעים כאן, שימו לב שמחירי הזכרונות נפלו ב-20-25% בשבוע האחרון

והמגמה ממשיכה למטה

מי שמתכנן לקנות זכרונות בימים הקרובים, ניתן כבר לרכוש 2GB Dual DDRII (2x1GB מהחברות הידועות ב- 1000 ש"ח ופחות.

פורסם

מישהו יודע להגיד עד מתי הזכרונות ימשיכו לרדת או לאילו מחירים הם יגיעו בטווח זמן הקרוב?

פורסם

אחרי הצצה קטנה במפרטים המוצעים כאן, שימו לב שמחירי הזכרונות נפלו ב-20-25% בשבוע האחרון

יש לך הוכחות לזה?

לא שאני מפקפק בעצם הירידה, אבל ירידה כזאת לא הגיונית.

פורסם

אני בדיוק מתכוון לקנות זכרונות חדשים ולצערי לא ראיתי שום ירדה עדיין...

פורסם

למשל:

ST 2GB ב IQPC ירדו ב יותר מ100 ש"ח ועולים 1660

2GB G.SKILL HK עולים 1500 ש"ח בנועה

ויש עוד הרבה בסגנון

יש ירידות אבל לא צניחות

פורסם

ה HK זו לא ירידה כי זה דגם חדש לחלוטין תסתכל על זכרונות אחרים כדי להשוות למשל ה HZ שהיה מתומחר לפנייה חודשיים ב 1500

פורסם

יש ירידה מגמתית במחירי הזכרונות, אני מאמין שזה יהיה מורגש במיוחד לאחר שהיבואנים ירוקנו את המלאי הקודם, אבל יש ירידה. :xyxthumbs:

פורסם

אני בינתיים לא הרגשתי ירידה, אבל מה שכן הזיכרונות יחסית יקרים היום. הרי יש את ויסטה שצריכים לפחות 1 גי'גה כדי שהיא תעבוד נורמלי

ו1 גי'גה הכי זול עולה בסביבות 800-900 שקל. ואם רוצים שני ג'יגה זה יוצא 1500 שקל רק על זיכרונות. שבעבר שהיו קונים מחשב עם זיכרון בגודל שיספק

את הלקוח זה היה עולה הרבה יותר זול

פורסם

אתה מדבר על זכרונות 800.

גי'גה זיכרון פשו 667 ניתן למצוא כיום גם ב-550 ש"ח

פורסם

אתה מדבר על זכרונות 800.

גי'גה זיכרון פשו 667 ניתן למצוא כיום גם ב-550 ש"ח

כן אבל כשמישהו קונה מחשב חדש הוא ירצה לקנות את הרכיבים עם הטכנולוגיות הכי מתקדמות..... אפילו שלא קיים הבדל גדול בין 800 ל667

פורסם

שטויות במיץ. 800MHZ ממש לא נחשבים לקדמת הטכנולוגיה. 1066/1111/1200MHZ הם אלו שנחשבים ל-TOP יחסית.

היו אין ספור דיונים והשיפור ב-800 למי שלא עושה OC אפסי ולא שווה תוספת של כמה מאות שקלים.

פורסם

ד"א - עם כל הכבוד לקיומם של זכרונות בתדירויות של 1000,1066 ואפילו 1333 מה"ץ - לא ראיתי אף לוח אם התומך ביותר מ800 מה"ץ?

האם קיימים כאלו?

שנית, מצאתי זכרונות TWINMOS 2GB ובתדירות 667MHZ במחיר של 933 אצל IQPC. יש כיוון של ירידה אבל לא אטומי.

פורסם

ד"א - עם כל הכבוד לקיומם של זכרונות בתדירויות של 1000,1066 ואפילו 1333 מה"ץ - לא ראיתי אף לוח אם התומך ביותר מ800 מה"ץ?

האם קיימים כאלו?

שנית, מצאתי זכרונות TWINMOS 2GB ובתדירות 667MHZ במחיר של 933 אצל IQPC. יש כיוון של ירידה אבל לא אטומי.

יש לי זכרונות ocz 9200 שאני מבצע OC אני מגיע איתם בקלות ל 1250MH ןהלוח שלי תומך בכך EVGA 680I {כמובן רק בOC ) .

פורסם

האם קיימים כאלו?

תראה לי זכרונות שבברירת מחדל 1,333MHz, המודולות של DDR3 עדיין לא בשוק.

יש מגוון רחב של לוחות בעלי תמיכה תקנית ב1,066MHz.

פורסם

הירידה תמשיך או שאין למה לחכות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים