פורסם 2007 בינואר 2818 שנים הדגש הוא על פינגים למשחקי רשת מן הסתם..בבקשה לא להצביע סתם ל-2, נתתי אופציה ל-2 הצבעות למשתמשים שבאמת התנסו עם 2 חברות ניסיון אישי חיוביולא שמעו מהחבר של הדוד של האמא של החברה. בקיצור הבנתם את הרעיון
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים ל BEZEQINT יש מסלול מיוחד לגיימרים מאוד מומלץ, לגרמנייה אני מקבל 65 פינד לאנגליה 80.[br]פורסם בתאריך: 28.01.2007 בשעה 21:05:07ל BEZEQINT יש מסלול מיוחד לגיימרים מאוד מומלץ, לגרמנייה אני מקבל 65 פינג לאנגליה 80.
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים תלוי מאוד איפה אתה גר (מבחינת התשתית).אם אתה גר באיזורים צפופים כמו ת"א אז ADSL יהיה טוב בשבילך אבל איזורים עם פחות אנשים ולא צפופים אז כבלים.עם 013 / 014אם אפשר את אחד מהם אז להתפשר על 012
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים מחבר אני גר בפ"ת אני מניח שאם אתה אומר שת"א צפופה זה תקף גם לגבי פ"ת ?ולא יודע 013 התמזגו עם נטויז'ן כך שאני בספק לגבי הפינגים שלהם כי עכשיו אני עם נטויז'ן והפינגים על הפנים..
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים אני גר בפ"ת אני מניח שאם אתה אומר שת"א צפופה זה תקף גם לגבי פ"ת ?ולא יודע 013 התמזגו עם נטויז'ן כך שאני בספק לגבי הפינגים שלהם כי עכשיו אני עם נטויז'ן והפינגים על הפנים..טוב חברים קודם כל אני רוצה קצת להרגיע אתכם...כל המיזוגים המדוברים לא ממש ישנו לנו בשנה הקרובה.נכון שנטויזן צריך עד תאריך מסויים לבטל את הקידומת שלה ולאחד את זה עם ברק אבל השרתים של ברק ישארו בפ"ת (וב- ר"ל או רחובת), ועד שנטוויזן יסגרו את העסק בחיפה יקח להם עוד הרבה זמן.כנ"ל 015 ו012ד"א אני לא מתפלא על הפינגים שיש לך בטויזון (המיזוג רק יכול להועיל לך).
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים מחבר לגבי זה שאתה לא מתפלא על הפינגים..מסיבה מיוחדת(מיקום? ) או שהתכוונת סתם כי זה נטויז'ן ?
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים בסופו של היום - הכל אותו זבל, לא תקבל פינגים טובים יותר על סמך החברה אלא על סמך המסלול..-ג'ו
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים לא אני פשוט יודע שומע מפולל אנשים שיש להם פינגים גבוהים.עריכה:טוב הייתי חייב לערוך בגלל מי שהגיב שניה לפני.בסופו של היום - הכל אותו זבל, לא תקבל פינגים טובים יותר על סמך החברה אלא על סמך המסלול..-ג'ולא כ"כ מדוייק...אם אתה מדבר על המסולל המיוחד בבזק-בינלאומי אז יכול להיות שאתה צודק.אבל לגביי שאר החבילות, פינג לא מצריך שליחה ענקית של מידע (רק כמה קילובייטים), אז אפילו אם אתה בחבילה של 1.5 או 5 הפינג לא אמור ממש להשתנות (אלה אם אתה מוריד משהו לאנטרנט או מעלה משהו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.