עבור לתוכן

האם השנאי הזה בסדר?

Featured Replies

פורסם

זה השנאי שרכשתי ל6021 הוא לא עלה בדיוק 200,עשירית מזה.בינתיים הוא בסדר אך אם לדעתכם לא כדאי להשאיר אותו אז בבקשה אמרו לי

dsc02025fd2.jpg

פורסם

LOL

אני לא סתם אמרתי לך שזה יעלה לך הרבה כסף (אולי 100 ולא 200, אבל לא 20). תסתכל על ההספק, 26VA. אני עם רמקולים כמו שלך לא הייתי הולך על פחות מפי 5 מזה. השנאי לא יעמוד בהספקים של הרמקולים שלך.

Anatoli.

פורסם

איפה קנית את הרמקולים?

פורסם
  • מחבר

LOL

אני לא סתם אמרתי לך שזה יעלה לך הרבה כסף (אולי 100 ולא 200, אבל לא 20). תסתכל על ההספק, 26VA. אני עם רמקולים כמו שלך לא הייתי הולך על פחות מפי 5 מזה. השנאי לא יעמוד בהספקים של הרמקולים שלך.

Anatoli.

בינתיים הוא הצליח להפעיל אותם,אבל לדעתך אני אהיה חייב להחליף שהרמקולים לא ישרפו או משהו כזה? ואם אני קונה שוב אז לבקש מהמוכר משהו כמו 100VA?

איפה קנית את הרמקולים?

קניתי אותם בניו יורק בJ&R הם עלו 169$ בלי מס אבל למזלי היה לי קופון של 15$ ככה שזה בעצם ביטל את המס המעצבן הזה ::)

פורסם

הסאב וופר לא תפס לך את כל המזוודה?

איך סוחבים כזה דבר?

פורסם
  • מחבר

תאמין לי זה היה פשוט מאוד להביא אותם ועוד לא הייתה לי מזודה ענקית היתה לי אחת בינונית ותיק אחד די גדול,ולמזלי הסאב לא כ"כ עבה אז הוא ישב טוב במזוודה ותפס קצת פחות מחצי ואת הרמקולים ושאר הדברים שמתי בתיק בתוך שקית-אני לא מבין איך אנשים מביאים את הZ5500 כלומר איך סוחבים את הסאב המטורף שלהם

עריכה: עכשיו ראיתי שרשום בגב הסאבוופר 120V/60hz/61w זאת אומרת שאני צריך לקנות אחד שהוא מעל ל60 נכון?

פורסם

תאמין לי זה היה פשוט מאוד להביא אותם ועוד לא הייתה לי מזודה ענקית היתה לי אחת בינונית ותיק אחד די גדול,ולמזלי הסאב לא כ"כ עבה אז הוא ישב טוב במזוודה ותפס קצת פחות מחצי ואת הרמקולים ושאר הדברים שמתי בתיק בתוך שקית-אני לא מבין איך אנשים מביאים את הZ5500 כלומר איך סוחבים את הסאב המטורף שלהם

עריכה: עכשיו ראיתי שרשום בגב הסאבוופר 120V/60hz/61w זאת אומרת שאני צריך לקנות אחד שהוא מעל ל60 נכון?

אם כבר מעל ל120 ::)

פורסם

לא ממש. בעיקרון זה צריך להיות לפחות 100. כי יש לפעמים peak שהוא גבוה מאוד, וגם VA זה לא בדיוק W. קח משהו מעל ל-1000 ותחייה טוב. לי עם ה-Z680 היה אחד של 1000VA.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים