עבור לתוכן

7600GT AGP- Leadtek vs XFX

Featured Replies

פורסם

אין ממש הבדל אבל XFX חברה יותר איכותית

פורסם

שתי חברות טובות מאוד לכרטיסים.

מי שנותן לך את האחריות הגדולה ביותר עם הבאנדל העשיר ביותר קח אותו.

ישנם סדרות מסוימות של כרטיסים מחברה זו או אחרת שמשנים את התמונה,אבל אם זה לא EXTREME אז נראה לי שאין משמעות.

בכרטיס נניח 7900 של EVGA יש בעיה עם הזכרונות שלא מותאמים לכרטיס וגורמים להמון בעיות,אבל לא שמעתי על בעיות עם כרטיסים ממה שהבאת.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לגרסאות ה- AGP (הוספתי לכותרת)

מישהו יודע מה באמת ההבדלים בבאנדלים ביניהם?

[שמתי לב לשני הבדלים המאוור של XFX נראה טיפה יותר קטן (=טיפה יותר רעש) ושיש לו שני יציאות DVI- למי שזה חשוב]

פורסם

שניהם אחלה חברות,אני אישית הזמנתי את הXFX לפני יומיים,רק בגלל שמצאתי אותו במחיר זול יותר: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9263

אבל,בסופו של דבר אני מאמין שההבדל הין החברות הוא אפסי.מה שכן,הבנתי שהLEADTEK עושה רעש לא קטן עם המאוורר שלו.

פורסם
  • מחבר

מחיר טוב אבל אחריות לשנתיים במקום שלוש שנים.

מה קבלת בבאנדל עם הכרטיס?

פורסם

מחיר טוב אבל אחריות לשנתיים במקום שלוש שנים.

מה קבלת בבאנדל עם הכרטיס?

יום שישי בערב הזמנתי את הכרטיס,כך שהוא עדיין לא הגיע,אז אני לא ממש יכול לומר לך.

אם אני לא טועה אפשר לבדוק באתר הרשמי של XFX בנוגע לבאנדל.

בכל אופן,הכרטיסים פחות או יותר זהים,ואם יש אחד זול יותר אני אלך עליו.אולי זה רק אני,אבל הבאנדלים בדגמי ה7600 לא מי יודע מה מרשימים,ככה שזה לא ממש משנה לי אישית.

מה שכן,אתה צודק בנוגע לאחריות שהיא שנתיים ולא שלוש.אבל שוב,מנסיון קודם עם הR9800P שלי(בעל 3 שנים אחריות) שנשרף במסגרת האחריות לפני חודש,הספק ניסה להתנער בכל דרך אפשרית והביא לי כרטיסים משומשים\שרופים מאותו דגם שכבר לא מיוצר במקום להביא לי כרטיס חדש במסגרת המחיר שבו נקנה הR9800P.הבנתי שאני יכול לשכוח מפיצוי הולם והחלטתי כבר לקנות כרטיס חדש.

פורסם

הייתי הולך על הleadtek

באנדל נחמד מאוד וגם הכרטיס בא אם קירור טוב יותר

וocer טוב יותר

פורסם

הלידטק עדיף.

פורסם
  • מחבר

בדקתי לגבי הבאנדלים

XFX- לצערי אין מידע באף חנות וגן לא באתר שלהם, כנראה שאין באנדל.

LeadTek

Software Bundled WinFast Graphics Driver CD (w/ WinFox II) x 1

Power DVD 6.0 x 1

Trackmania Nations - Special Edition x 1

SpellForce2 (or Serious Sam II) x 1

די נחמד,

מישהו יודע מה זה ה-WinFox

עריכה: הזמנתי בסוף את לידטק מסקאי-פיסי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים