עבור לתוכן

האטה בחיבור לרשת עקב שימוש במצלמות אבטחה, מה עושים?

Featured Replies

פורסם

שלום לבאי הפורום, (מתנצל מראש על הבורות)

לא מזמן התקנו בעסק מצלמות אבטחה שניתן לראות מה קורה בעסק דרך האינטרנט, הותקן במחשב כרטיס מיוחד לכך ומצלמות (אם יש צורך בפרטים נוספים אנסה לברר).

בכל מקרה נאמר לנו ע"י המתקין (ואף קראתי פעם מאמר על כך) שמהירות החיבור לגלישה בעסק לא תושפע כי הדבר נוגע אך ורק למהירות ה UPLOAD של החיבור ולא למהירות ה DOWNLOAD (יש לציין שאנו מחוברים במהירות של 1.5 באינטרנט זהב ללא UPLOAD מוגבר, החיבור הרגיל).

אך לא כך הדבר, בכל פעם שמתחברים מהבית מהירות הגלישה בעסק הופכת איטית ובלתי נסבלת!

נאמר לנו ע"י המתקין כי עלינו לשדרג את מהירות החיבור (מה שנראה כפתרון סביר ביותר) אך מכיוון שאיני סומך על הבחור (מסיבות כאלו ואחרות) הייתי מעוניין בחוות דעת מקצועית על העניין.

האם זהו הפתרון לבעייתי? ואם כן לאיזו מהירות לדעתכם עלי לשדרג? כמה UP כמה DOWN?

יש לציין שבקרוב תוקם רשת קטנה בעסק בין שתי מחשבים ואולי אף שלושה בעתיד הקרוב-רחוק.

מראש התודה. :s05:

פורסם

אתה מחובר בADSL או בכבלים?

בכל אופן, 1.5 הבסיסי בשתי התשתיות הוא 128 מסל"ש, כלומר 16KBps.

זה מעט מאוד, וכשמתחברים למצלמה מרחוק הוא יצרוך לך את כל רוחב הפס בUP.

בגלל שהעברת מידע באינטרנט הוא דיאלוג, יש צורך בUP למתן גלישה/הורדה בקצב סביר.

לדעתי, ע"מ לאפשר גלישה לשלושה מחשבים בו זמנית (ללא הודרת קבצים/סרטונים/מדיה) 1.5 מגה מספיק.

בכבלים, אם אני לא טועה, יש חבילה של 1.5 על 512 (חצי מגה) בUP - דבר שיכול לתת לך פיתרון טוב.

בADSL אתה יכול לנצל את השידרוג ל10 אחוז ולקבל 150 בUP ולהרוויח עוד קצת פס, או לשדרג ל2 מגה ולקבל 200 (256 למעשה) בהורדה.

פורסם

הבעייה בתשתית ADSL(במידה ואתה מחובר לתשתית זו) בגלל שתשתית זו הינה אסינכרונית כאשר תצרוך את רוחב הפס של ה Upload אז גם מהירות ה Download

תושפע.

בכבלים הסיפור הוא שונה מכייון שתשתית זו אינה אסינכרונית ולא אמורה להיות מושפעת מצריכת רוחב הפס של Upload.

מה שאני מציע כמו הבחור מעליי הוא לשדרג את מהירות רוחב הפס (במיוחד את ה Upload) כיום המחירים סבירים מאוד ולתת פיתרון גם למשתמשים אחרים שיוכלו להתחבר ולראות את המצלמות בו זמנית(במידה והתוכנה תומכת בפונקציה זו)

פורסם
  • מחבר

שלום ותודה על התגובות,

אכן אני מחובר ב ADSL ואכן יש את האפשרות בתוכנה שכמה יצפו במקביל.

על כן נראה לי שאשדרג ל 2 מגה הורדה ו 256 העלאה או אולי לחבילה החדשה של בזק? 5/500 אבל התחייבות לשלוש שנים נראה לי קצת הרבה בכל מה שקשור לטכנולוגיה, הכל משתנה כל כך מהר...

מה אתם אומרים?

פורסם

התחייבות היא לא תמיד טובה במיוחד לזמן ארוך כזה, מקסימום תנסה לעבור לכבלים אני בטוח שהם ישנו את הגישה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים