עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

בקיצור ככה יש לי אינטרנט 1.5 מגה ואני משלם גם לבזק וגם לנטווזין . האמת אני לא יודע כמה ... בקיצור חשבתי לשדרג לא בגלל שאני לא מרוצה מהמהירות עכשיו זה דיי מספק אותי פשוט הקטע שיש בבזק עכשיו מבצע משהו עם מסך . אז בקיצור איך זה עובד ? שווה לשדרג? מה יענטו למה זה שאני משלם גם לבזק וגם לנטויזן ויענטו מה צריך לשדרג רק אצל בזק או גם אצל נטוויזן ? וגם אם מישהו יודע בערך מחירים נגיד חבילה של 3 מגה כמה יעלה לי ? וכמה החבילה שיש לי עכשיו עולה ? יענטו בערך בכמה אני יצטרך לשלם יותר ?

פורסם

בזק זו תשתית יענטו זאת שמספקת את הקו לאינטרנט ונטוויז'ן זו הספקית יענטו זו שמקשרת אותך לאינטרנט...

בקשר לכמה אתה משלם... איך אנחנו נדע? תתקשר לספקית שלך ותשאל אותם איזו חבילה יש לך... יענטו אתה צריך לדבר עם נטוויז'ן ולשאול מה החבילה שיש לך עכשיו וכמה יעלה לך לשדרג.... הם יגידו לך כמה יעלה לך חבלה X בתשלום לנטוויז'ן ולבזק.. יענטו אתה צריך להוסיף כסף גם לתשתית וגם לספקית... יענטו הבנת?

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני יתקשר אליהם לברר מה אתם אומרים זה שווה את השידרוג יענטו המסך הזה הוא טוב? בעיקר למשחקים ? פשוט אני לא כל כך יודע אם שווה לי כל כך לשדרג כי זה האמתי רק בשביל המסך ..

פורסם

אין מתנות חינם, יענטו אם אתה משדרג מהירות רק בשביל המסך אז זה לא שווה, יענטו חבל על הכסף שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים