עבור לתוכן

כרטיסי DX10 במחיר 1000 שקל. מתי יהיו ??

Featured Replies

פורסם

היי אנשים.. אני בצרה!

נישרף לי הכרטיס מסך.. הוא היה GEFORCE 6200. חשבתי לעצמי שהרי עוד כמה חודשים בודדים יהיה כבר כרטיס DX10

אז בינתיים אני אקנה כרטיס מסך זול שיחזיק אותי עד אז....... וכשיהיה DX10 אז אני כבר אקנה מחשב חדש וגם כרטיס מסך חדש.

המקסימום תקציב שלי לכרטיס מסך DX10 הוא 1000 שקל. הכרטיס מסך החדש שקניתי הוא GEFORCE 5200 64BIT

והוא ממש לא משהו.. לא היה לי יותר מידי זמן לחשוב על זה כי הייתי צריך שיהיה לי מחשב עובד.

התקנתי את הגירסא הכי עדכנית שלו מהאינטרנט.. וחצי מהמשחקים הטובים במחשב לא עובדים.

אחד המשחקים שיצא בשנת 2006 זז ממש ממש לאט שאיאפשר לשחק נורמלי (וזה אחרי שהגדרתי את הגדרות הוידיאו הכי נמוכות)..

קיצור אני מאוכזב מהכרטיס חשבתי שיתן לי קצת יותר. וגם לא שמתי לב אז שהוא 64 ביט ולא 128.

אני יכול לשרוד ככה חודש חודשיים... אבל... הבנתי שההוזלה שתהיה של DX10 בקושי תתקרב ל1500 שקל,

קיצור כניראה שעשיתי טעות. בבקשה תגידו לי מי שיודע עוד כמה זמן בערך כרטיס DX10 אמור לעלות 1000 שקל

ומתי יגיע לארץ במחיר הזה..

אם זה יותר מ3 חודשים אז אני חושב שכדאי לי להחזיר את ה5200 לחנות ולקנות במקומו משהו יותר נורמלי.

ואם זה יקח יותר מחצי שנה עד אז אולי כדאי לי כרגע לקנות כרטיס מסך טוב יחסית וברבע השלישי של שנת 2007

לרכוש כרטיס DX10 יחד עם מחשב שיכיל מעבד חדש מדגם AM3....

מה דעתכם? מה הייתם עושים במקומי?

המיפרט של המחשב שלי נמצא בחתימה

פורסם

יש לך AGP אז אתה לא תוכל לחבר כרטיס DX10 למחשב שלך ומה שלדעתי הכי טוב זה קנה 7600GT http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9263

ותתחיל לחסוך למחשב חדש

פורסם

אני לא מבין כמה דברים, היה לך 6200,

שזה כרטיס ממש ממש ממש חלש(ממש),

ושמת 5200 שזה לא רק דור חלש אלא הכי חלש בדורו ,

ואתה מתפלא שהוא לא מריץ משחקים מ-2006(OBLIVION יצא בתחילת 2006)?

אני גם בדעה של לקנות 7600AGP , הכי זול שתמצא.

נ.ב- מדבר אתה כמו יצור ירוק וקטן בסרט של לוקאס, הלא כן? (ראה את כותרתך) :lol:

פורסם

ה6200 הוא לא למשחקים בגרוש והוא חלש ביותר וה5200 עוד יותר חלש אבל בהרבה יותר!!! למעשה הוא אחד מכרטיסי המסך הגרועים ביותר בהיסטוריה ושום משחק לא רץ עליו טוב משחקים מ2003 כבר מתחילים לקרטע עליו אתה מצפה ל2006?

פורסם
  • מחבר

יש לך AGP אז אתה לא תוכל לחבר כרטיס DX10 למחשב שלך ומה שלדעתי הכי טוב זה קנה 7600GT http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9263

ותתחיל לחסוך למחשב חדש

יש לי כסף.

כתבתי שאני רוצה לחכות שיצא כרטיס DX10 במחיר שפוי ואז אקנה אותו + מחשב חדש.

אני לא מבין כמה דברים, היה לך 6200,

שזה כרטיס ממש ממש ממש חלש(ממש),

ושמת 5200 שזה לא רק דור חלש אלא הכי חלש בדורו ,

ואתה מתפלא שהוא לא מריץ משחקים מ-2006(OBLIVION יצא בתחילת 2006)?

אני גם בדעה של לקנות 7600AGP , הכי זול שתמצא.

נ.ב- מדבר אתה כמו יצור ירוק וקטן בסרט של לוקאס, הלא כן? (ראה את כותרתך) :lol:

אתה אמנם אומר ש6200 זה כרטיס ממש חלש אך עד היום לא הייתה לי בעיה להריץ איתו שום משחק. מן הסתם בזמן שרכשתי אותו

הוא נחשב להרבה יותר חזק ממה שהוא היום.

לגבי 7600AGP זה לדעתי כרטיס יקר מידי (בסביבות 800 שקל?) בשביל השקעה של בערך חצי שנה עד שיגיע הDX10..

אני מחפש משהו בסביבות 500.. הבעיה שקניתי את הכרטיס בחנות פרטית ליד הבית שלי והם דיי יקרנים שם זה לא רשת או משהו.

קיצור אני צריך המלצה לכרטיס מסך זול שיספיק לי עד הDX10.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231869.0

תקרא כתוב לך שם מתי יצאו עוד כרטיסים של G8 ומה מחירם...

אוקיי נכנסתי, רשום שבעוד 3 חודשים יגיעו כרטיסים במחיר נמוך אך יתומכרו בארץ בסביבות 1500 שקל שזה גם דיי יקר.

לדעתי כרטיס מסך צריך להיות בסביבות 1000 + -. כל חיי קניתי כרטיסים במחיר נמוך מ1000 (סביבות 600 שקל) ולא הייתה לי בעיה להריץ אף משחק, אולי לא תמיד בהגדרות הכי גבוהות אבל זה ממש לא הפריע לי.

פורסם

אוקיי נכנסתי, רשום שבעוד 3 חודשים יגיעו כרטיסים במחיר נמוך אך יתומכרו בארץ בסביבות 1500 שקל שזה גם דיי יקר.

לדעתי כרטיס מסך צריך להיות בסביבות 1000 + -. כל חיי קניתי כרטיסים במחיר נמוך מ1000 (סביבות 600 שקל) ולא הייתה לי בעיה להריץ אף משחק, אולי לא תמיד בהגדרות הכי גבוהות אבל זה ממש לא הפריע לי.

כתוב ש:

G8600GT עולה 150 דולר = 645 שקל

G8600ULTRA עולה 180 שולר = 779 שקל

לפי החישובים שלי....

פורסם
  • מחבר

כתוב ש:

G8600GT עולה 150 דולר = 645 שקל

G8600ULTRA עולה 180 שולר = 779 שקל

לפי החישובים שלי....

תודה, הסתכלתי על המחיר שהיה למעלה. אבל שוב המחיר שאתה נוקב זה מחיר כללי מראש כאשר זמן ההשקה שלו בחו'ל יהיה באפריל-מאי

ובארץ יעלה בהתחלה בטח יותר... קיצור אני מבין שיהיה לי בערך חצי שנה לסבול את המחשב שלי ואם המחירים בארץ יהיו יותר אז גם קצת יותר מזה.. אז טעיתי בגדול וקניתי כ.מסך מעפן, יש משהו בסביבות 500 שקל +- שיספיק לי עד אז?

פורסם

שכחת מיסים + רווח של החנות.

לא יהיו כרטיסי DX10 ל - AGP, תצטרך לקנות מחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

דניס הרשה לי לצטט הודעה שכתבת בדיון השני:

דווקא אפשר לסחוב עם כרטיס מסך לא רע בכלל ב 400-500 ש"ח, ה - 7300GT SONIC שעם OC מגיע לרמה של X800XL ומפעיל משחקים מצוין.

לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17124&catid=

הנה ביקורת - http://reviews.sc3n3.com/review.php?review=2&page=1

נראה לי שזאת תשובה טובה לשאלה ששאלתי על כרטיס שאני אקנה היום ויוכל לסחוב לי עד ההגעה של הDX10 במחיר נורמלי.

נראה מה אני אוכל להוציא מהחנות הפרטית הזאת שיש לי פה ליד הבית...

פורסם

אין 7300GT SONIC ל - AGP (בארץ לפחות).

ושמת לב שכתבתי שלא ייצאו כרטיסי DX 10 ל - AGP ?

פורסם
  • מחבר

אין 7300GT SONIC ל - AGP (בארץ לפחות).

ושמת לב שכתבתי שלא ייצאו כרטיסי DX 10 ל - AGP ?

כן רק חבל שאתה לא שמת לב שרשמתי בהודעה הראשונה שלי כאן שהתכוונתי לקנות מחשב חדש + כרטיס DX10.

וגם לא שמת לב שמישהו כבר רשם לי כאן שאין DX10 לAGP והסברתי לו שלא התכוונתי לזה..

פורסם

נכון, צודק.

טעות שלי.

פורסם

שכחת מיסים + רווח של החנות.

לא יהיו כרטיסי DX10 ל - AGP, תצטרך לקנות מחשב חדש.

עפ"י מה קבעת את זה?

פורסם

ע"פ זה זה שהם לא הוזכרו ואפילו לא נרמזו.

וכמה אפשר להמשיך ולהחיות את ה - AGP הזקן כשרואים כבר את ה - PCI-E 2 באופק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים