עבור לתוכן

העתקת קבצים מ-EXT2 ל-NTFS

Featured Replies

פורסם

ברשותי דיסק של 80GB שעל חציו מותקנת הפצת REDHAT9 ועל חציו השני XP.

בגלל שלוח האם הלך, חיברתי את הדיסק במחשב אחר אך נתקלתי בבעיה:

אם אני עולה עם XP (של המחשב השני, לא מהדיסק) ה-partition של הלינוקס לא מזוהה ואני לא יכול להעתיק משם כלום. משום מה גם ה-partition של ה-XP לא מזוהה ונטען שהוא במצב RAW. הדיסק נראה למערכת רק בחצי מגודלו האמיתי.

אם אני עולה עם LIVECD כדוגמת DSL אז כל ה-partition של הלינוקס נגישה אבל אני לא רואה את כונני ה-NTFS ולכן אין לי לאן להעתיק את החומר. הקבצים שבלינוקס נגישים ותקינים במצב זה.

שאלה - איך אני מגבה את החומר שבלינוקס לכונן אחר - עדיף NTFS? מדובר באלפי תמונות, סרטים וכדומה (עשרות GB).

תודה מראש,

TMP

פורסם

אם יש לך אפשרות כזאת, אז אתה יכל ליצור מחיצה שהיא FAT32, ואז שני המערכות יוכלו לקרוא ולכתוב למחיצה הנל.

אפשרות אחרת היא:

א. להתקין NTFS-3G שזה סוג של מודול שמסוגל לכתוב על NTFS. אנשים בפורום ניסו אותו, ולא ממש התלוננו, אפילו שזה עדיין מוגדר כבטא..

ב. להתקין תמיכה ב XP של קריאת EXT2. אתה יכול לחפש על זה בגוגל, וזה עובד לא רע.(לדעתי זה עדיף משיטה א, מבחינת אמינות ההעתקה).

פורסם
  • מחבר

התקנתי תמיכה ב-EXT2/3 ב-XP המקורי והכל עבד מעולה.

משום מה עכשיו מחיצות ה-EXT2 לא נראות ב-XP למרות שאני משתמש באותו כלי - explore2fsPE

פורסם

או שלא הבנתי אותך, או שהשורה השניה שרשמת סותרת את הראשונה..

פורסם
  • מחבר

השורה הראשונה מתייחסת למצב במחשב המקורי (עם לוח האם שהתקלקל) שהיה בסדר גמור בשנתיים האחרונות.

השורה השנייה מתייחסת למצב במחשב השני - אליו העברתי את הדיסק מהמחשב המקורי. שם זה לא עובד.

פורסם

יש כל מני תוכנות, נסה אחת אחרת

פורסם
  • מחבר

ניסיתי Stellar Phonix Linux

DiskInternals

EXT2IFS

R_LINUX

ללא הצלחה.

פורסם

אני אישית עבדתי עם EXT2IFS - תוכנה מעולה

בוא נעשה קצת סדר, לאחר שאתה מתקין אותה אתה צריך להגדיר לו מחיצות, בעצם לבצע עגינה למחיצות של ext

אם אני לא טועה יש מצבים בהם התוכנה גם מבקשת איתחול

פורסם
  • מחבר

העניין ש- EXT2IFS לא מזהה מחיצות EXT2/3 כלל ולכן לא עוזרת. במחשב המקורי היא זיהתה את מחיצת הלינוקס בלי בעיה אבל לאחר שהעברתי את הכונן למחשב השני והתקנתי את EXT2IFS - אין זיהוי.

פורסם

יכול להיות שזה בגלל שהמחיצה נמצאת על הארדיסק אחר?

תבדוק אם יש לתוכנה הזאת הגדרות כלשיהם, לגבי הדיסקים הקשיחים.

פורסם
  • מחבר

גם במחשב הקודם היא היתה מותקנת על C - בכונן פיזי אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים