עבור לתוכן

בעיית התנתקות שלא מפסיקה

Featured Replies

פורסם

האינטרנט שלי מתנתק כל חצי שעה ולמרות שהזמנתי טכנאי והוא החליף כמה דברים זה לא עזר וגם ניסיתי לשנות הגדרות מזה יכול להיות??

פורסם

כל דבר.לא הבאת פרטים.

פורסם
  • מחבר

כל דבר.לא הבאת פרטים.

איזה פרטיםםם? תגיד לי ואני יירשום לך...

פורסם

:bash: תן פרטים.

זה בטח לא סיני קטן שמנתק ומחבר לך את החיבור נון סטופ נכון?! :lol:

פורסם

פרטים רלוונטיים לתקלה, כמו למשל, איזה מזל אתה, איזה ארוחת בוקר אתה אוהב וכמובן מה הוא הצבע האהוב עליך :P

אתה בטח חושב שכולנו מגעילים...אבל אתה לא מזיז אצבע בשביל שיעזרו לך, אז אף אחד

לא יעזור לך...יום טוב :hi:

פורסם

לא צריך להיות מגעילים אליו לא כולם מבינים במחשבים ויודעים מה הם

רוצים מהם !!!! :nixweiss:

תפרט לנו איזה חיבור לך ,דרך איזו חברה, אם המחשב מחובר דרך רשת או ישירות, יש לך ראוטר או מודם בלבד, איזה מודם , מה הוא עושה כשהוא מתנתק(נורות נדלקות במודם?) מה הטכנאי אמר מהוא הוא תיקן\החליף יש הפרעות בקו??

פורסם
  • מחבר

לא צריך להיות מגעילים אליו לא כולם מבינים במחשבים ויודעים מה הם

רוצים מהם !!!! :nixweiss:

תפרט לנו איזה חיבור לך ,דרך איזו חברה, אם המחשב מחובר דרך רשת או ישירות, יש לך ראוטר או מודם בלבד, איזה מודם , מה הוא עושה כשהוא מתנתק(נורות נדלקות במודם?) מה הטכנאי אמר מהוא הוא תיקן\החליף יש הפרעות בקו??

אני מחובר להוט ספק נטווישן מודם בלי ראוטר של תומסון כבל רשת ,שהאינטרנט מתנתק פתאום הדפדפן מפסיק להגיב כל האינטרנט נתקע התוכנות הורדה מפסיקות להוריד ומתנתקות מהשרת הנורות במודם לא משתנות נשארות כאילו לא קרה כלום והטכנאי שהיה אצלי לפני יומיים הוא שם תוספת מגבר לחוטים שיהיה יותר מתח כי הוא שזאת הבעיה בדק שהכל תקין וככה היה ואחרי שעה שהוא הלך חזרו הניתוקים אם תוכלו לעזור לי תודה...

פורסם

האם ההתנתקויות קורות גם ללא תוכנת שיתוף ברקע?ניסית להוריד את הUPLOUD שם (בחמור או בתוכנת P2P שאתה משתמש)ואת מספר החיבורים המרבי?

פורסם
  • מחבר

האם ההתנתקויות קורות גם ללא תוכנת שיתוף ברקע?ניסית להוריד את הUPLOUD שם (בחמור או בתוכנת P2P שאתה משתמש)ואת מספר החיבורים המרבי?

כן זה קורה גם ללא תוכנות שיתוף והורדתי את הUPLOUD וזה עדיין לא עוזר .. יכול להיות אוליי זה איזה וירוס שמנתק אותי כל פעם אוליי תולעת?

פורסם

יש לך פילטר?

זאת יכולה להיות הבעיה - שכל פעם שמישהו משתמש בקו של הטלפון זה מתנתק.

פעם זה שיגע אותי.

פורסם
  • מחבר

יש לך פילטר?

זאת יכולה להיות הבעיה - שכל פעם שמישהו משתמש בקו של הטלפון זה מתנתק.

פעם זה שיגע אותי.

תודה על העזרה אחי בנתיים הסתדרתי עשיתי איפוס רשת ואין לי ניתוקים בנתיים נראה מה הלאה תודה לכולם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים