עבור לתוכן

משו מוזר קורה לי בתוכנה ביטקומט בכל דבר שאני מוריד ...

Featured Replies

פורסם

שאני מוריד סרט או משחק נגיד של 1.5 ג'יגה אז אני רואה בסה"כ הורדו 2 ג'יגה וזה עדיין לא הסתיים זה על 70 ואני מוריד קובץ של 1.5 ג'יגה מה יכול להיות תודה מראש....

פורסם

שאני מוריד סרט או משחק נגיד של 1.5 ג'יגה אז אני רואה בסה"כ הורדו 2 ג'יגה וזה עדיין לא הסתיים זה על 70 ואני מוריד קובץ של 1.5 ג'יגה מה יכול להיות תודה מראש....

אני לא בטוח עד כמה זה קשור לפורום הזה (אם בכלל) אבל בכל מקרה, אמור להיות לך שם LOG או MESSAGE לכל הורדה ושם כתוב אם יש בעיה בהורדה

לפעמים זה כותב שיש בעיה באיזה חלק והוא מוריד אותו שוב ושוב ושוב.. קרה לי כבר פעם אחת כשהייתי ב99.9% במשחק של 6 ג'יגה :s07:

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח עד כמה זה קשור לפורום הזה (אם בכלל) אבל בכל מקרה, אמור להיות לך שם LOG או MESSAGE לכל הורדה ושם כתוב אם יש בעיה בהורדה

לפעמים זה כותב שיש בעיה באיזה חלק והוא מוריד אותו שוב ושוב ושוב.. קרה לי כבר פעם אחת כשהייתי ב99.9% במשחק של 6 ג'יגה :s07:

זאת הבעיה שהוא בכלל לא כותב לי שום בעיה והוא בכלל לא נעצר הוא מוריד את הקובץ מתי שהו אבל רשום סה"כ הורדו 3 ג'יגה במקום 2 ג'יגה שזה גודל הקובץ שהורדי ושההורדה מסתיימת אני נכנס לתקייה שירד הקובץ והוא רשום בתור 2 ג'יגה למרות שהיה רשום סה"כ הורדו 3 ג'יגה ... זאת בעיה לא מובנת!

פורסם

אז יכול להיות שזה פשוט מזייף.. גם לחבר שלי הייתה את הבעיה הזאת

חוץ מזה שכדאי לך להחליף את הביטקומט בקליינט אחר בגלל שכמה טראקרים חוסמים את הביטקומט ויכול להיות שזה יוצר\יצור לך בעיות

תנסה ABC 3.1

פורסם
  • מחבר

תודה אחי...

אבל מזה ABC 3.1 ומאיפה אני מוריד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים