עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבדים

Featured Replies

פורסם

ראיתי במדריכים של האוברקלוקינג שרשום > המונח "ליבה" מתייחס לסוג ספציפי של מעבד, כאשר מעבדים בעלי ליבות שונות יכולים להיות שייכים לאותה משפחה, גם אם לשניהם תכונות שונות לחלוטין (לדוגמא, מעבדים המבוססים על ליבת Conroe שייכים למשפחת Core 2 Duo, כמו גם מעבדים המבוססים על ליבת Allendale). השאלה היא מה ההבדל בין Core 2 Duo ל- Allendale כי יש לי מעבד קונרו ואני לא מבין למה רשום לי בתוכנה CPU-Z ניים קוד Allendale.

לא הבנתי כל כך מה שהסבירו במדריך אם תוכלו לענות לי תודה..

פורסם

ראיתי במדריכים של האוברקלוקינג שרשום > המונח "ליבה" מתייחס לסוג ספציפי של מעבד, כאשר מעבדים בעלי ליבות שונות יכולים להיות שייכים לאותה משפחה, גם אם לשניהם תכונות שונות לחלוטין (לדוגמא, מעבדים המבוססים על ליבת Conroe שייכים למשפחת Core 2 Duo, כמו גם מעבדים המבוססים על ליבת Allendale). השאלה היא מה ההבדל בין Core 2 Duo ל- Allendale כי יש לי מעבד קונרו ואני לא מבין למה רשום לי בתוכנה CPU-Z ניים קוד Allendale.

E6300 ו- E6400 - ליבת Allendale- 2MB CACHE

E6600 ומעלה- ליבת Conroe- 4MB CACHE

אין לך קונרו, יש לך אלנדל...

פורסם
  • מחבר

וואלה יש לי מעבד E6300 אתה צודק אבל מה ההבדל בין הקונרו והאלנדל?

ועוד משו שראיתי זה סוג אחר בכלל kentsfield ...

פורסם

קרא בבקשה את חוקי הפורום ושנה את הכותרת.

פורסם

וואלה יש לי מעבד E6300 אתה צודק אבל מה ההבדל בין הקונרו והאלנדל?

הוא כתב לך את התשובה מעליך.

ועוד משו שראיתי זה סוג אחר בכלל kentsfield ...

זה מרובע ליבות.

פורסם

התשובה האמיתית היא שאין שום הבדל בליבה (core) בין E6300 ל E6600 , רק גודל הקש והמהירות שונים. אנשים פה לא מסכימים איתי בקשר לזה (כבר היה על זה וויכוח בשרשור אחר)

ודרך-אגב אתה צודק שמשתמשים במונח ליבה עם כל מיני פרושים, לפעמים מנוגדים.

בתכלס אתה לא צריך להיות מודאג - יש לך מה שקנית מעבד קונרו (core 2 duo) עם 2 מגה קש

פורסם

מי בדיוק התווכח איתך על זה שה Allendale שונה מה Conroe בעוד דברים חוץ ממהירות שעון וכמות ה Cache?

פורסם

אתה טענת שלא קיים בעולם דבר כזה שנקרא Allendale, וזה ממש משהו אחר (והוכיחו לך שם שזה כן קיים).

פה אתה אומר שטענו שה Allendale שונה מהקונרו בעוד דברים חוץ מכמות ה Cache ומהירות שעון.

פורסם
  • מחבר

התשובה האמיתית היא שאין שום הבדל בליבה (core) בין E6300 ל E6600 , רק גודל הקש והמהירות שונים. אנשים פה לא מסכימים איתי בקשר לזה (כבר היה על זה וויכוח בשרשור אחר)

ודרך-אגב אתה צודק שמשתמשים במונח ליבה עם כל מיני פרושים, לפעמים מנוגדים.

בתכלס אתה לא צריך להיות מודאג - יש לך מה שקנית מעבד קונרו (core 2 duo) עם 2 מגה קש

אין בעיה אחי תודה על העזרה...

פורסם

אני חושב שכדאי לשים את זה בנעיצות,כי זה כל הזמן חוזר וחוזר..וחוזר..

http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_Core_2#Conroe

***עד כמה שזכור לי ליאור מעורב(לחיוב) בכתיבת חלק מהדברים***

פורסם

כשאני כתבתי שם בפעם האחרונה זה היה בערך 4 פסקאות של שתי שורות כ"א על ה-Conroe

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים