פורסם 2007 בינואר 2918 שנים moog - אל תתפרץ לת'רדים של אחרים. המקרה שלך לא רלוונטי כי המכפלה של המעבד שלך נמוכה בהרבה.אם יש לך שאלה, תפתח ת'רד חדש. בפעם הבאה תקבל גם אזהרה על התפרצות כזאת(וזה מעבר לחוצפה שאתה מציג כלפי אחרים ששואלים שאלות)
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים הייהים עשיתי OC למעבד עם לוח כמו שלך ואני בבאס 420 עם זכרונות חרבנה,אני מציע לך להוריד את הפס קישוט שעל הגשרים גם הצפוני וגם הדרומי זה מוריד בערך 3 מעלותאם אתה רוצה להמשיך תשים את הזכרונות על AUTO ואחרי שתראה שהבאס יציב , תשנה את הזכרונות לידני ותתחיל לאט להוריד מתח ולהדק תזמונים עד שאתה כבר לא יציב וזה המקסימום.בקשר לטמפ אצלי במנוחה אני על 39 ובמאמץ 55.תעדכן מה קורה
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים cpu על זה מדברים לא על הCOREבCPU לא מומלץ לעבור את ה60 ובCORE לא מומלץ לעבור את ה80
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר אתב בטוח כי תמיד הסתכלתי על ה CORE והטמפ של הCPU רחוקות מאוד מ 60 ותמיד אמרו לא לעבור את ה core C 60
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר אז איך כל מי שעשו o.c הגיען לרמה של fsb 411 ויותר עם מתח של 1.60 למעבד והקירור אויר שלהם נראה לך מספיק (לדוגמה הננינג'ה )לי יש קרור של זלמן 9700 ומארז מאוד מאוורר של cooler master 830 + כל המאוררים אפשר במארז הקיים וברגע שאני שם את המעבד על מתח של 1.5 הטמ'פ עולה מעבר ל 60 ( של ה core )איך זה ?
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר כן אבל תסכים איתי שהזלמן נחשב סביר וגם המארז שלי מוסיף הרבה אני נמצא באובר קלוק קטן של 30 אחוז (3200 )הטמפ שלי עומדות על 43 -45 ובמאמץ על 54-53 אז מה זה אומר שהמעבד שלי לא מסוגל ליותר מזה או שהקירור רק מגביל אותי ברגע שאני מוסיף עוד מתח למעבד הוא מתחיל לעבור את גבול ה 60 לליבה ואני בטוח שהרבה מהאנשים שבפורם עוברים את ה 60 מעלות לליבה ומסתכלים על הטמפ של המעבד עצמו בCPU לא מומלץ לעבור את ה60 ובCORE לא מומלץ לעבור את ה80
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אחלה, ענית לעצמך. אז בשביל מה אתה צריך אותנו? ובשביל מה שאלת את השאלה הזאת ב3 ת'רדים שונים(שמתי לב, וגם כמעט קיבלת אזהרה בעניין)כשיישרפו לך חלקים במחשב, אל תבוא להתלונן.אגב, 80 מעלות בCore Temp זה כבר throttle.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אני גם בדקתי את העיניין של הטמפ וזה נראה לי בלתי אפשרי לעבור את ה3GHZ מבלי לעבור את ה60 מעלות CORE במאמץ.ואני עם TUNIQ ומארז מאורר היטב (5 מאווררים) .
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים רמת הסיכון תלוייה בך.65 עוד אפשר להבין. אבל 80 מעלות? גם 70 זה גבוה מדי.ותבינו כבר - כל מעבד לגופו. ישנם מעבדים קרים יותר, וישנם מעבדים חמים יותר. זה גם תלוי במצב ה-IHS.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר אפשר לדעת מה הסיכון נגיד ב טמפ 65 או 70 או 80 אני יודע שהמעבדים החדשים אמורים להגן על עצמם בפני חום מסוכן לא אז לא צריכה להיות בעיה מסויימתאו שכן ?
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אפשר לדעת מה הסיכון נגיד ב טמפ 65 או 70 או 80 אני יודע שהמעבדים החדשים אמורים להגן על עצמם בפני חום מסוכן לא אז לא צריכה להיות בעיה מסויימתאו שכן ?מגנים על עצמם מפני התחממות יתר בטווח הקצר. בטווח הארוך, עבודה בטמפ' גבוהה(על אחת כמה וכמה בתדר ובמתח גבוה), מקצרים את חיי המעבד ומסכנים אותו.80 מעלות זה כבר throttle אז ממש לא רצוי שתגיע לטמפ' הזאת. 70-75 אלה מעלות גבוהות(וגובוהות מאוד), שייתכן ויאפשרו עבודה יציבה(זה אינדיווידואלי). בטווח הארוך, לא מומלץ לעבוד בטמפ' כאלה.קח בחשבון שעכשיו חורף, ושההיטסינק והחלקים במחשב מתיישנים ומתמלאים אבק. כשלוקחים את כל זה בחשבון אז בהחלט לא מומלץ לעבור את ה60 מעלות בטמפ' הליבה. 65 זה עוד נסבל, אבל גבולי מדי.kibub: IHS = Integrated Heat Spreader. הכיסוי המתכתי שעל הליבות עצמן במעבדי אינטל החדשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.