פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר אז מה שמגביל אותי זה החום בסופו של דבר אני בנתיים על 356 יציב יש עןד אפשריות שעדיין לא ניסיתי אולי??
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים אם ממש חשוב לך, תנסה להוריד את הכנף של המארז שמעל המעבד, זה יכול להוריד כמה מעלות
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים לפי מפרט המחשב שלו (למה לעזאזל כתבת שם הכל בעברית ?), יש לבחור CoolerMaster Stacker 830... הסירקולציה אמורה להיות מעולה במארז הזה
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים וזה דווקא מחזק מאוד את מה שאמרתי, שלא בטוח שבמקרה שלו לפתוח את הדופן ישפר משהו. בטח שלא בקיץ.
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים מחבר על הדופן ישנם 4 מאוררים של TT 120 וכמובן הדופן פתןחה עם רשת של המארז לא הבנתי מה אפשר לפתוח בגג של המארז אם ממש חשוב לך, תנסה להוריד את הכנף של המארז שמעל המעבד, זה יכול להוריד כמה מעלותנראה לי שאני אחליף את המשחה הטרמית של המעבד ובאותה הזדמנות יוציא את פסי הקישוט שמעל הציפ של לוח האם
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים מחבר אתה יודע איזה רעש עושים 4 מאוררים של TT (אלו עם 4 הלדים בשלל צבעים )כאשר הם נמצאים בעוצמה מקסימלית אי אפשר להיות ליד המחשב והמחשב דלוק 24\7 והוא בחדר שלי
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים במקרה אני יודע.שווה לפחות לצורך הבדיקה. לראות איך זה משפיע על הטמפ' ועל ה-OC.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים אז אני מבין שזה עזר ..במקרה הזה נשארו לך האפשרויות הבאות:1. להיות מרוצה ולהפסיק.2. להשקיע בקירור מתקדם יותר(מים ומעלה).3. לבצע Lapping ל-IHS, או לפחות לבדוק אם יש בו איזה פגם(שקע או משהו) שיכול לחסוך לך כמה מעלות. רוב הסיכויים שזה לא המקרה כי הגעת ל-OC מכובד. ובכל מקרה, זה יגרום לך לאבד אחריות על המעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.