עבור לתוכן

הרגעים היפים ביותר במשחקים

Featured Replies

פורסם

סיימתי עכשיו את מאפיה.

הסיום הוא באמת מהרגעים הטובים ביותר במשחקים

לרשימה הקודמת שלי:

אני מוכרח להוסיף את (איך יכלתי לשכוח) Neverhood, אחד המשחקים הכי מצחיקים, יצירתיים וכיפיים, עם פסקול מהטובים ביותר (בהחלט פס הקול האהוב עלי מבין כל המשחקים ששיחקתי). במיוחד הקטעים:

- שנתקלים במקלט רדיו שמשמיע תחנות שקורעות מצחוק

- אכילת הפרי שגורם לגרעפסים אימתניים (הגרעפס השלישי באורך של 5 דקות בערך!!) :smile1:

- המערה העצומה שהתבליטים בה מגוללים את כל סיפור הרקע של המשחק (קראתי הכל!)

- הקטע במשחק שקליימן (שמו של הדמות הראשית) מכווץ את עצמו

- וכמובן, סצינת הסיום הגדולה!

איך שחכתי את Neverhood!

רק אני נשברתי אחרי העמוד הראשון?

• תגובות 141
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי ווידוי

שהייתי קטן ושיחקתי בנוורהוד ולחצתי פעם שלישית בשביל גרפס שלישי חשבתי שהמחשב נתקע וסגרתי את המשחק

רק לפני שנה גיליתי שזה נגמר אחרי 5 דקות

פורסם

יש לי ווידוי

שהייתי קטן ושיחקתי בנוורהוד ולחצתי פעם שלישית בשביל גרפס שלישי חשבתי שהמחשב נתקע וסגרתי את המשחק

רק לפני שנה גיליתי שזה נגמר אחרי 5 דקות

גם לי יש ווידוי

תמיד עצרתי בגראפס השני

(אני לא זוכר אם רשמתי את deus ex הראשון ברשימה, אבל מגיע לו להיות שם)

פורסם

הקטע ב-Deus Ex הוא שהמשחק הוא רגע טוב אחד ארוך.

כלומר אני לא זוכר קטע מסויים שבו עצרתי והודהמתי, אלא כל המשחק הדהים אותי לכל אורכו.

פורסם

מי שאמר DUNE1

איך מסיימים את המשחק? זאתמרת כל הספייס נהרס אז אתה לא יכול לשלם לו ואז אתה מפסיד לא?

פורסם

מי שאמר DUNE1

איך מסיימים את המשחק? זאתמרת כל הספייס נהרס אז אתה לא יכול לשלם לו ואז אתה מפסיד לא?

זה מה שקורה כשאתה לא תופס יוזמה נגד ההארקונן.

פורסם

הקטע הכי מגניב \ מפחיד היה בFEAR בקטע שעולים בסולם והילדה הזאת מתפסת אחריך כמעט חירבנתי :smile1:

פורסם

ב World Of Warcraft כשהרגנו את C'Thun בפעם הראשונה, לדעתי הוא היה ה Boss הכי מעניין ללמוד.

להרוג 12 Boss-ים ב Naxx היה גם דבר לא נשכח (ביטלתי את המנוי כשהגענו ל 4HM , הייתי חייב להתרכז ב Real life).

פורסם

בscratches הרגע הטוב ביותר הוא בסוף עם הסרטון שמסביר הכל, בכלל קווסט מעולה עם אווירה מעולה ומשכנעת יותר מכל משחק אחר שאני מכיר

פורסם

אולי זה ישמע N00by לחלוטין - אבל עד שלא שידרגתי את המחשב לאחרונה לא שיחקתי ב FPS נורמלי

עכשיו אני משחק ב Day of defeat Source והפעם הראשונה שגרמתי לקבוצה שלי לנצח על ידי תפיסת הדגל האחרון הביאה לצרחת ייייייייייש שהעירה את כולם בבית (השעה הייתה 2 בלילה) - מאז אישתי לא מסכימה שאני אשחק בלילה :lol:

פורסם

איך שחכתי את Neverhood!

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

wow נכון ...אחד הגדולים באמת!

פורסם

עכשיו אני משחק ב Day of defeat Source והפעם הראשונה שגרמתי לקבוצה שלי לנצח על ידי תפיסת הדגל האחרון הביאה לצרחת ייייייייייש שהעירה את כולם בבית (השעה הייתה 2 בלילה) - מאז אישתי לא מסכימה שאני אשחק בלילה :lol:

:lol: :lol:

פורסם

^^^^^^^

מזכיר לי קטע שפעם ההינו משחקים קונטאר עד השעות הקטנות של הלילה, ככה מביאים אותה ב fcm ב3 בבוקר, ואני הטקטיקן צורח להם בוונט, מה לעשות ומעיר את כול הבית... היו זמנים.

פורסם

COD2-

הפלישה לחוף אומהה....

הקטע שכולם מתים סביבך ומאבדים לאיזה דקה את הראייה החדה....ואז חייל אחד סוחב אותך מחוץ למים -

גאוני

ב- COD2 הפלישה היא לחוף יוטה ולא לחוף אומהה.

---

*** ספוילרים ***

הרגעים הבלתי נשכחים:

כל אחד מן הבוסים ב- Shadow of The Colossus, הסיום.

הקטע של הצלת הנסיכה ב- ICO (כל משחק בלתי נשכח).

God of War - כל המשחק למעשה (בעיקר - המפגש הראשון עם ההידרה, הפעם הראשונה שאתה הורג מדוזה, הפגישה עם שורף הגופות, הפגישה עם הקברן והפגישה השנייה איתו, הקרב נגד המינוטאור, הקרב נגד הסאטירים, מגדל הקוצים בשאול והיציאה מהשאול, השלב עם הכוהנת, הסיום והתיישבות קראטוס על כס האלים + כל הסרטונים המראים את עברו של קראטוס, השלב שקראטוס נלחם נגד הרבה כמוהו ומגן על משפחתו, סרטון הסיום)

טרילוגיית Spyro - שלושת המשחקים הראשונים בלבד - המוזיקה בלתי נשכחת

קראש בנדיקוט 2 - שלב הג'טפאק, הסיום

קראש 3 - השלב שאתה מקבל את הבזוקה, השלב במצרים החשוכה

Tiberian Sun - כל הסרטונים

Red Alert 2 - כל הסרטון, הקרב על הקרמלין (אמריקאים), הקרב למציאת תחנת מזג האוויר של האמריקאים (סובייטים)

CoH - הפעם הראשונה ששיחקתי בו...

BF2 - קרב מולטיפלייר בשרת אירופאי באישון לילה בחופש הגודל.. ב- Mashtuur city אני ועוד אחד שומרים על גג של בניין, אני מדיק והשני חיל תמיכה, לפתע מגיח מאחורינו BlackHawk עם טייס מוכשר מאוד וגאנר, והם פשוט מרחפים מולנו לכמה לשניות, בדיוק מושלם, ואז הם מתחילים לרסס את כל הבניין, ותוך כדי שאני פצוע אני רואה את כל הכדורים נופלים למטה. BF2142 כ''כ גרוע שזה לא ייאמן...

HL - הסיום, כל שלבי החייזרים, Questionable Ethics, Surface Tension, השלב עם שלוש המפלצות בבור הזה, הניסוי שהשתבש, הקטע שבאים החיילים, הקטע שאתה רואה Forget About Freeman

HL2 - כל המשחק...

GTASA - סרטון ההתחלה (five years on the east coast) ורוב המשחק הוא די בלתי נשכח.

Max Payne 2 - כל המשחק...

CTF ב- UT2004....

ויש עוד הרבה ועוד הרבה משחקים שאני צריך לשחק בהם.. אבל אין זמן

פורסם

Hl2 בסוף כשלוקחים לך את כל הנשקים - מה זה הייתי בדיכאון - אבל כשקלטתי מה עשו ל- Gravity Gun... ;D

אין צורך להוסיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים