עבור לתוכן

הרגעים היפים ביותר במשחקים

Featured Replies

פורסם

Command and Conquer Red Alert Intro

זה אמנם לא ממש גיימפליי אלא אינטרו

אבל אני בחיים לא אשכח את זה

עד היום אני חושב שזה האינטרו הכי טוב שנוצר למשחק מחשב, אי פעם

בטח, עד היום אני זוכר -

Time Vill Tell...

• תגובות 141
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סרטון הפתיחה של RTCW .

פורסם
  • מחבר

Half Life 2: האזורים שהיית נפגש עם אחד מה- stalker... פשוט להסתכל עליהם ולהיות עצוב. כ"כ רציתי שישולב בעלילה קטע שאנחנו מפסיקים אחת ולתמיד את הזוועה שמתרחשת ואת הסבל שלהם

אין קטע כזה בעלילה אבל יש את הקטעים המדהימים בEPISODE ONE. כשנכנסים עם אלכס לקרון רכבת ומסתבר שזהו תא של STALKER. היא כמו כל אדם שהיה יכול להיות נתון במצב הזה ....פשוט נלחצת.

הקטע הזה הוא דוגמא מעולה לניסיון של VALVE לפתח את הדמות של אלכס בדגש רגשי. ( יש גם את הקטע שהיא מחבקת את גורדון)

פורסם

^^^

בקטע של הרכבת עם ה-stalkers זה הקפיץ אותי לשמיים.

איך צרחתי.

אני אוהב לשחק עם אוזניות אטומות כאלו וחזק לאללה.

אני נכנס לרכבת פתאום נשמע כאילו היא נתקעה במשהו, שנייה אחרי זה אני שומע ואאיהיבידישווושרייוובהיהיביו

תחשבו מה זה בפול ווליום.

פורסם
  • מחבר

זה היה אחד הקטעים המפחידים

בכלל. כל פעם שסיימתי את אחד המשחקים מסדרת HL אני נשארתי עם פה פעור.

( ובגלל זה האווטר שלי) im a friggin gordon lover

פורסם

ליראות בפעם הראשונה בוס בזלדה 64 -

להזכיר לכם באותה תקופה הגרפיקה של הN64 נחשבה מאוד חזקה -

http://www.youtube.com/watch?v=hXr-APcuCrw

פורסם

אם כבר מדברים על בוסים.

לראות את הבוס האחרון של SERIOUS SAM בפעם הראשונה, הוא פשוט ענק!

פורסם

ליראות בפעם הראשונה בוס בזלדה 64 -

להזכיר לכם באותה תקופה הגרפיקה של הN64 נחשבה מאוד חזקה -

http://www.youtube.com/watch?v=hXr-APcuCrw

אני לא אהבתי את המודלים של הדמויות במשחקים של זלדה בנינטנדו 64

הם נראים מוזר והפנים שלהם מוזרות כאלה וזה מציק לאללה

פורסם

היום הגרפיקה של הN64 נחותה

אבל אז היא היתה מאוד חזקה

פורסם

OK בגלל שאני כבר זקן פה, חלק מכם לא מכיר את המשחק הזה MARATHON הוא יצא בתקופה של DOOM בשנות ה-90,

המשחק במקור יצא עבור מחשבי המקינטוש, המשחק השני בסדרה Marathon Durandal יצא גם עבור ה-PC.

המשחק לדעתי היה ה-FPS הכי טוב שיש גם בגרפיקה לזמנו, וכמובן העלילה המשגעת שלו. אותי ריגש המונולוגים עם המחשב במשחק, אין מילים פשוט מתוחכם!

נו.. נחשו מי המפתחים של המשחק?

http://www.bungie.net/Games/Marathon/

חבל שהם זנחו את המשחק הזה, היום עם היכולת הגרפית של המחשבים הוא היה פשוט מדהים.

דרך הגב, למשחק יש המון מעריצים עד שהם לקחו על עצמם את Marathon כפרויקט קוד-פתוח לכל מערכות-הפעלה, תהנו>

http://marathon.sourceforge.net/

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא דיברתי על פעם ועל היום

מה אתה חושב שפעם לא היו עיתונים כמו פריק שהיו בהם תמונות ממשחקים של קונסולות?

המודלים של הדמויות, איך שעיצבו אותם, הם נראים כולם כמו מכשפות כאלה, למה למשל בסופר מאריו 64 שיצא עוד לפני, הדמויות הוא נראית יותר יפה? עובדה שזה לא קשור לגרפיקה של הקונסולה, אלא לאלה שהיו אחראיים על המודלים של הדמויות במשחקים של זלדה

אולי עכשיו בגיים קיוב ובווי הם נראים נורמלי אבל אז העיצוב של הדמויות היה פשוט דפוק

בסדר שתי המכשפות זקנות אז שיעשו אותן ככה, אבל מה הקטע עם כל השמנים והמוזרים בכל המקומות

פורסם

המוזרים וכו זה בגלל 2 סבות

1-היו צריכים לחסוך במקום אכסון בגלל הקלטות

2-זלדה מיועד להיות הרבה יותר אפל מי מאריו חוץ מאיזה 2 משחקים שהיו בעל מראה ילדותי

וכנירה בDS יהיה גם זלדה ילדותי

פורסם

מה זה התרוץ המטומטם הזה

אתה יודע כמה הרום של המשחק שוקל? 20 מגה

אתה יודע כמה הרום של פוקימון סטאדיום 2 שוקל? 60 מגה!

וכמה כבר יש שם בפוקימון סטאדיום 2? רק קרבות עם מלא דמויות!

פורסם

דיון יפה. אני רואה שאני נזכר רק ברגעים ממשחקים ישנים. כנראה בגלל שיכולת הפליאה שלי בגיל צעיר היתה גדולה יותר.

Day Of the tenticle - היו המון רגעים מדהימים, אני זוכר במיוחד את המטלה של הלבשת המומיה לקראת תחרות היופי.

Alone in the dark - כל אותם הרגעים שהקפיצו אותי מהכיסא וגרמו לי להתקפי לב קטנים.

Dune 2 - טנק הסוניק (sonic wave) הראשון שייצרתי היה דיי מדהים. נורא התלהבתי מזה פעם.

Dune 1 - הרגע של גילוי מים על דיון וקבלת היכולת לגדל צמחיה ולראות איך הכוכב הופך ירוק (וכל הספייס היקר נהרס :P)

Little big adventure - כל המשחק הזה היה רצוף רגעים יפים ובזמנו הגרפיקה התלת מימדית נראתה פסגת היצירה. גם פס הקול שליווה את כל האיזורים במשחק היה מעולה.

Guild Wars - סיום המשימה של thunder keep בפעם הראשונה (אחרי שעות של חיפוש קבוצה נורמלית). פארמינג ב- tombs וכו'.

פורסם

לרשימה הקודמת שלי:

בשבילי - הסיום המרגש של Another World הוא קטע שאני לא אשכח בחיים. בכלל כל המשחק הזה מקסים ובלתי נשכח, יצירת מופת.

קטעים נוספים בלתי נשכחים:

- הפתיח של Simon the Sorcerer 2 (קורע מצחוק), והקטע שהוא הופך כלבלב קטן לנעל בית פרוותית בדמות של אותו הכלב :lol:

- קטע מפחיד מהמשחק המעולה Undying - אתה מסתכל על השתקפות במראה (המשחק במבט ראשון), דלת נטרקת לידך, אתה כמובן מסתכל לעברה ולא רואה כלום, וכשאתה מביט שוב במראה אתה רואה למרבה האימה רוח רפאים מאחוריך! (מלווה בפס קול מתאים.. איך קפצתי מהכסא..). המשחק "מבויים" ממש טוב כדי להוציא את השחקן מכליו..

- הוויכוחים בין 2 הראשים של היצור הדו - ראשי בשם Ogre Mage במשחק Warcraft 2

- ההשתתפות של השחקן Christofer Walken במשחק The Reaper (בתור הדמות Vincent Magnotta. אחח, איזה שחקן!)

- השלב האחרון ב Far Cry (קשה!)

- כל המשחק LBA (יצירת מופת)

- כל המשחק LBA 2 (יצירת מופת 2..)

חכו, אני אביא עוד..

אני מוכרח להוסיף את (איך יכלתי לשכוח) Neverhood, אחד המשחקים הכי מצחיקים, יצירתיים וכיפיים, עם פסקול מהטובים ביותר (בהחלט פס הקול האהוב עלי מבין כל המשחקים ששיחקתי). במיוחד הקטעים:

- שנתקלים במקלט רדיו שמשמיע תחנות שקורעות מצחוק

- אכילת הפרי שגורם לגרעפסים אימתניים (הגרעפס השלישי באורך של 5 דקות בערך!!) :smile1:

- המערה העצומה שהתבליטים בה מגוללים את כל סיפור הרקע של המשחק (קראתי הכל!)

- הקטע במשחק שקליימן (שמו של הדמות הראשית) מכווץ את עצמו

- וכמובן, סצינת הסיום הגדולה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים