עבור לתוכן

הרגעים היפים ביותר במשחקים

Featured Replies

פורסם

^הרעלה ראשונה בהיטמן :)

ומיני, שאלתי את זה ברצינות... איך עוברים את השלב הזה? אני שוקל ברצינות להשיג שוב את המשחק הזה ולעבור אותו.

הוא כתב איך תחפש כמה עמודים אחורה

• תגובות 141
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Supaplex - כשעברתי את שלב 97 (למי שמכיר או זוכר ;D), לדעתי השלב הכי קשה במשחק

פורסם

הבאגים ב- YURIS REVENGE עם הטיל הגרעיני... :lol:

פורסם

טוב זה יותר רגע בגלל סרטון ולא משחק וידיאו

אבל המצגת של נינטנדו בE3 2006

גרמה לי להזיל הרבה מאוד ריר

(לינק בחתימה למי שלא צפה עד הכשיו)

פשוט ליראות את השליטה החדשה

ודמו של מאריו וזלדה החדשים בפעולה הפתיעו אותי מאוד

לפני זה חשבתי שנינטנדו בצרות

ושהיא תאפוך לחברת צד שלישי כמו סגה

אחרי שהWII יכשל

גם אז לא ידעו כמה הDS יצליח

אבל מאז E3 2006 כל דבר שנינטנדו עשתה אפך לזהב מבחינת הצלחה

פורסם

ב - FREEDOM FIGHTERS:

כשבאחד השלבים המאוחרים סיימתי את המשימה (הקשה יש לציין) והרגתי את הגנרל שהיה מנהיג הסובייטים בארה"ב, חזרתי לבסיס בביוב וגיליתי שאחד המנהיגים של המרד בגד בי ושהמקום שורץ סובייטים (שכבר חשבתי הנה אני סיימתי את המשחק)!

זה היה טוויסט עלילתי ממש לא צפוי בשבילי.

פורסם

הסצנה אחת לפני אחרונה ב-Legacy of Kain: Defiance.

זהירות ספויילרים !!!

כשרזיאל חוזר לעולם האמיתי בדמות מוביוס כדי להזהיר את קיין, אבל הוא חושב שזה מוביוס והורג אותו עם ה-soul reaver.

רזיאל בתורו נשאב סופית לתוך החרב ומת, לא לפני שהוא מספיק לטהר את קיין ולספר לו שהוא חזר סוף סוף למקומו הטבעי, להיות יד ימינו של קיין (איפה שהוא מחזיק את החרב).

ירדו לי דמעות בקטע הזה...

אותו דבר בסיום של Soul Reaver 2 כשרזיאל פוגש את עצמו בעבר, לפני שהפך לערפד כשהוא עדיין השתייך לסראפן, הם נלחמים, רזיאל מהעתיד מנצח,

אבל אז בגלל הפראדוקס, החרב תוקפת את רזיאל מהעתיד, הוא לא מצליח להלחם בה, והיא משפדת אותו, לבסוף קיין מגיע ומושך את החרב וכך מונע ממנה

לשאוב את הנשמה של רזיאל (מה שיקרה במשחק שאחרי, דפיאנס) ההשלכות של המעשה הזה גורמות לעיוות בזמן וקיין והזכרונות במוח של קיין משתנים, הוא מנסה להזהיר את רזיאל שלא להחיות את יאנוס אודרין, אך זה מאוחר מדי, כי רזיאל כבר עבר לעולם הרוחות, שם מחכה לו שבי על ידי ה-elder god.

סוף ספוילרים !

אחחח איזו סדרה, הורסת לי כל תקופת מבחנים...

פורסם

ת'ראד איכותי :xyxthumbs:

הרגע האהוב עלי הוא כמובן תחילת שלב 3 ב-Homeworld, שחוזרים לכוכב Kharak ומגלים שהוא שרוף לגמרי וה-Scaffold הרוסה לגמרי.

מוזיקת הניו אייג' והקול של ה-Mothership פשוט מהממים אותי כל פעם מחדש שאני משחק במשחק.

עוד רגע מגניב הוא ה-Half Life הראשון, שעולים במעלית בדיוק בסוף של Office Complex אם אני לא טועה, רק כדי לפגוש את ה-"Rescue Team" בהאנגר הזה ומתחילה מוזיקת טכנו מטורפת.

פורסם

אין על LINE AGE II !!!!!

הנה שלי :

[attachment deleted by admin]

פורסם

אין על LINE AGE II !!!!!

הנה שלי :

מה אתה קשור?

פורסם

אני אהבתי את הקטע בסוף של tiberian sun - firestorm שאני מגלה ש CABAL הוא בעצם קיין או משהו כזה, כי קיין היה חצי מהפרצוף של CABAL

פורסם

מה אתה קשור?

מה אני קשור ?

אני קשור בזה, שהצגתי את הקטע היפה במשחקים, לדעתי.

ומה אתה קשור ?

פורסם

מה אני קשור ?

אני קשור בזה, שהצגתי את הקטע היפה במשחקים, לדעתי.

ומה אתה קשור ?

רגע יפה לא אומר דמות ברקע של מפל מים...

פורסם

רגע יפה לא אומר דמות ברקע של מפל מים...

למה ?

מה רע במפל מים ? במיוחד שהוא כמו חי ? (צריך לראות את זה במשחק)

או שלדעתך רגעים יפים זה רק סרטונים ופיצוצים ?

פורסם
  • מחבר

מה שהוא אומר זה שלא תיארת מה הרגע שאהבת .....נתת מעט מאוד פרטים...

חוץ מזה..... הת'רד מתקדם יפה....אז למה להרוס אותו בנצנוצים של ריב -וספאם שיבוא בהמשך

פורסם

תכלס הוא צודק אחי. אתה באמת לא ככ קשור. מדובר על רגעים יפים במשחקים, לא להתלהב מהדמויות שיצרת במשחקים.

אני חושב שב NFS 2000 PORSCHE אהבתי את הפעם הראשונה ששיחקתי את המסלול עם החוף. איך התלהבתי מהגרפיקה שלו אז :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים