עבור לתוכן

הרגעים היפים ביותר במשחקים

Featured Replies

פורסם

האמת שיש משהו שאני חייב להזכיר:

המשחק "האורגים" (LOOM).

זה היה המשחק הראשון שקניתי. שיחקתי בו עם 6 דיסקטים שהייתי מחליף ועם ה PC speaker. ;D

אני זוכר שהיו שם רגעים שהדהימו אותי- כמו הרגע שבו הזקנים הופכים לברבורים וכמו כמובן החלק האחרון במשחק.

המוזיקה המדהימה (למי שלא מכיר, המוזיקה מובססת על יצירות של צ'ייקובסקי) נשמעה טוב אפילו ב פיסי ספיקר.

• תגובות 141
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזבו אתכם, מבחינת ריגוש ואווירה אין על השלב עם ההליקופטר בHL1

פורסם

טוב המשחקים שהכי ריגשו אותי זה גרנדיה 1 ו2

ויום אחד אני ישחק בשלישי

סורי נינטנדו :nixweiss:

פשוט העלילות כל כך טובות

בראשון אפילו רעדו לי הידים בסוף שהם חוזרים לארץ שלהם ויש להם אישה וילדים

גרנדיה 1

grandia.jpg

גרנדיה 2

grandia-ii-ps2-1.jpg

חוץ מזה בזלדות שאתה תקוע הרבה זמן ופתאום מגלה משהו שמשמעותי ליתקדמות במשחק

זלדה לינק לעבר

legend-zelda-link-past-2.jpg

בRE4 הבוסים היו מצוינים

RE4

Figure%206%20-%20Resident%20Evil%204%20-%20monster.jpg

חוץ מזה במאריוים RPG למינהם היו חלקים מאוד מצחיקים

Mario and Luigi

Mario%20&%20Luigi%20bilde%201.jpg

יש עוד הרבה רגעים טובים במישחקים אבל את זה אני זוכר כרגע

רגע יש גם עוד 2 דברים

1-הדיג בזלדה 64 אם הרעידות

וההגה שקניתי למחשב שאפך משחקי מרוצים להרבה יותר כיפים (הגה פשוט אם רעידות)

פורסם

אהבתי את הרגע שאתה רב ומתחמק נגד במשטרה בINDIGO PROPHECY

פורסם

המשחק "האורגים" (LOOM).

זה היה המשחק הראשון שקניתי. שיחקתי בו עם 6 דיסקטים שהייתי מחליף ועם ה PC speaker. ;D

אני זוכר שהיו שם רגעים שהדהימו אותי- כמו הרגע שבו הזקנים הופכים לברבורים וכמו כמובן החלק האחרון במשחק.

המוזיקה המדהימה (למי שלא מכיר, המוזיקה מובססת על יצירות של צ'ייקובסקי) נשמעה טוב אפילו ב פיסי ספיקר.

:xyxthumbs:

גם לי יש את האורגים מקורי עדיין (אבל נתתי אותו למישהו והוא החזיר לי אותו עם דיסקט חסר :pissed: ).

משחק פשוט ענק.

חבל שאין היום כבר משחקים עם קסם כזה.

אגב, אם מדברים על קסם, אז גם סימון המכשף וגם נוקס - משחקים עם קסם מיוחד. אה, ודברי ימי קירנדיה. 2 אפילו יותר טוב (יד הגורל). 3 לא שיחקתי, אבל הבנתי שהיה מעפן.

איפה הקווסטים של פעם? :-\

פורסם

המשחק "האורגים" (LOOM).

שיחקתי בו לפני כמה חודשים

הוא מדהים היום כמו שהוא היה אז

דרך אגב

מישהו שיחק Betreyal at Krondor?

אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי

פורסם

הת'רד נהפך לסתםרשימת משחקים טובים

תתמקדו ברגעים טובים, ולא במשחקים טובים

פורסם

יש המון קטעים במשחקים שהשאירו אותי עם פה פעור !

כמו שמישהו כבר אמר פה, הסוף של HL 2 היה ממש מוזר ובלתי צפוי !!!

וגם מוזר שכל הפאן-בוייס של NFS עוד לא הזכירו את הסוף של MOSTWENTED שאתה מגלה שחברה שלך היא סוכנת סמוייה...

פורסם

רגעים טובים וואי יש הרבה אז ככה:

הרגע הכי יפה שהיה הכי מותח והכי פעור פה זה לקראת הסוף של FEAR אחרי שמפוצצים את כורי החשמל והמקום מתחיל לקרוס ולפני זה גיליתי את האמת על ALMA על נורטון הזה והפרופסור ואיך שהיא יצאה מהחדר ונכנסה בו והשאירה ממנו רק עצמות... וואי והסוף השלב האחרון עם השדים ובעיקר אבל בעיקר בסוף כששואלים איפה ALMA והינה היא על המטוס!!!! זהו זה השאיר אותי ממש בפה פתוח ועם ציפייה רבה להרחבה :xyxthumbs:

עוד רגע טוב שהימם אותי היה קטע באמצע המשחק של QUAKE4 כשחתכו לMARINE את הרגליים עוד איברים ועשו לו טרנספורם לאחד משלהם ואשכרה עדיין הוא היה אותו אחד אבל כל הייסורים האלה ממש נראו אמיתיים!!!!

אהבתי את כל הסרטים של RED ALERT2 וההרחבה פשוט ההשקעה הייתה חבל"ז וכמה הייתי חורש אפילו אם רק כדאי לשמוע את המוזיקה או סתם להפגיז תבסיס, תמיד ששיחקת בRA2YR היו לי רגעים טובים.

וגם הסוף של HALF LIFE 2 השאיר אותי בפה פעור חח ורצון להרחבה מיידית לחקור מה קרה אחרי זה, זה פשוט היה מעניין ממש :hi:

פורסם

כמו שאמרו כבר - הסוף של מאפיה.

בכלל כל המשחק היה כל כך איכותי.

פורסם

כן, הסוף של מאפיה, ובכלל כל המשחק עשויים היטב, ** ספויילר ** גם הקטע שהוא צריך להרוג את חבר שלו בשדה התעופה היה יפה. ** סוף ספויילר **

ב COD2 כאשר מפוצצים את הבניין הגדול בקמפיין עם הרוסים (הראשון). שמה יש משחק יפה עם המוזיקה. הם צועקים לך להתרחק מהבניין שעכשיו שמת לו את המטענים ואז המוזיקה נכנסת לקצב ואז נפסקת וכמובן אז, או אז הפיצוץ הגדול מחריב את הבניין. אהבתי את איך שהבניין קורס. כמעט סרט קולנוע.

פורסם

עוד רגע: הזכיה בגביע World Cup 98.

כמובן שמאז נתקלתי במשחקי כדורגל טובים בהרבה (PES....), אבל זה עדיין המשחק כדורגל עם האווירה שהכי אהבתי.

(השיר האדיר Tubthumping של chumbawamba.... שני רק ל song2 של בלר מהפיפות. אין מה לעשות- בשביל להפוך לתקן PES חייבים להתחיל לחקות את פיפא בקטע הזה)

פורסם

המשימה בפלשפוינט הראשון שאתה נשאר לבד בשטח ואתה צריך לברוח מהרוסים

משימה ענקית פשוט

פורסם

הסצנה ש-Sephiroth הורג את Aeris ב-Final Fantasy VII...

פורסם

HL2-הסוף פשוט אדיר,איך הייתי עצוב שנגמר המשחק אני לא אשכח את זה בחיים.

FEAR-שאלמה עולה על המסוק לאחר הפיצוץ,בחיים לא עברה בי ככה צמרמורת-והציפייה למשחק המשך.

COD2-סרט או משחק,פשוט מדהים.הקטע המדהים ביותר לדעתי זהו הקטע בחוף אומהה,כזה אמיתי.

MOHPA-לאחר ההשתלטות על ה"קן"של היפאנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים