עבור לתוכן

הרגעים היפים ביותר במשחקים

Featured Replies

פורסם

אא.. הימים היפים של שנה א'...

בחדר מחשבים של המעונות הינו משחקים UT99... היתי נכנס למשחקים של כמה ערבים ומתאמן על האד שוטים :smile1:

הייתי מגיע שם לרמה שההודעה על האד שוט הייתה מפסיקה להופיע לי מרוב שהייתי עושה אותם ברצף ::)

היו גם קטעים שהייתי לוקח את הניוק ומטיס אותו כמה דקות עד שהם היו מצתופפים בקבוצה ואז הורג את כולם...

היו קטעים שהייתי לוקח שני אקדחים ויוצא להרוג אותם מטווח 0.... או עם המשגר רקטות היתי מרוקן עליהם טילים עד שהייתי מפוצץ את עצמי :P

• תגובות 141
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כשסיימתי את FARCRY - למה ? כי זה היה משחק כול כל מעצבן ומגעיל עם היצורים האלה שקופצים עלייך שלקח לי ארבע שנים לסיים אותו - UBISOFT לא יודעים לייצר משחקים נורמליים !!11

פורסם

Halo 2 - לבוא אל מישהו מאחורי הגב עם רובה טילים ובמקום לשגר טיל , לתת לו על הראש עם המשגר ;D

שעות היינו מעבירים בבסיס על המשחק הזה.

פורסם
  • מחבר

HALO 2.... כמשחקים מולטי עם חבר ומשתמשים במטוס הקטן הזה....אין לו סיכוי נגדך -

שיחקנו שעתיים שהתחלקו ל 4 - חצי שעה שאני עם המטוס וחצי שעה שהוא...( מותר לציין שהוא לא הרג אותי במשך חצי שעה שהייתי עם המטוס , וגם אני לא הרגתי אותו כשהוא היה עם המטוס.) טווח רציני

פורסם

היינו משחקים עם 4(!) שלטים וטלויזית 21" מחולקת לארבע, בכלל זה היה משחק המולטי הכי פופולרי.

יותר פופולרי ממשחקי המכות של ה XBOX, לפחות בקרב חברי לחדר.

ברגע שיודעים איפה המשגר טילים בכל מפה אין בעיה להוריד כל אחד במטוס, מחזיקים את הנעילה, משגרים והמני*ק

מתפוצץ באויר בלי בעיה. ;D עכשיו טנקים זה כבר סיפור אחר. 8)

פורסם
  • מחבר

איך הבאתם XBOX לבסיס?

פורסם

Knights of the Old republic שאתה מגלה לקראת הסוף שאתה Raven, זה היה ממש מפתיע ולא צפוי.

פורסם

COD2-

הפלישה לחוף אומהה....

הקטע שכולם מתים סביבך ומאבדים לאיזה דקה את הראייה החדה....ואז חייל אחד סוחב אותך מחוץ למים -

גאוני

בדיוק סיימתי עכשיו ת'חלק של נורמנדי :P

(כן, אני משחק שוב בCOD2 8) משחק ענק! )

פורסם

WarRock -

כשאני והקלאן שלי ניצח את הקלאן הכי חזק בעולם! (קלאן גרמני מסיבי)

זה באמת היה ממש כיף! לא ישנתי לילה שלם..כל הזמן חשבתי על זה...xD

פורסם

1.zelda LTTP אחרי הMASTER SWORD חשבתי שהוצאתי סתם 50$ על משחק נינטנדו נהדר מופלא אבל קצר במיוחד

ופתאום הסיפור על המיידן (חשבתי שנגמר) מעולם לא שמחתי כל כךמאז שמשחק כלשהוא ממשיך ולא נגמר מצאתי את עצמי משחק

עוד 7 חודשים עד לסיום (שיחקתי עוד כמה פעמים עד לסוף כולם מעל חודשיים)

מעולם לא נהנתי לחזור מהתיכון לעשות בשקט שיעורים לאכול מהששמים לי לעזור קצת בבית העיקר שיתנו לי שעתיים עם ZELDA

(אז היה רק טלווזיה אחת בבית.

2. ההיפנוט שקיבלתי תוך האזנה למוסיקה של TERRANIGMA זה פשוט היה חוויה אור קולית (גם המשחק לא רע)

3.קסם הדרקון בGOLDEN AXE במשחקיות פשוט הייתי אוסף לאט לאט המון המון בקבוקים כחולים עד שהייתי לוחץ על הכפתור השלישי

ומתענג על כל רגע .

4. סרט הפתיחה של DIABLO 2 התרגשתי באמת התרגשתי (בסוף DIABLO 1 היה הרבה הרבה יותר טוב)

אבל בשבילי הרגע הכי מרגש קרה ב85-86 לא זוכר תאריך מדויק, המקום ביתי, הקונסולה מחשב ATARI 800XL ,

המשחק MONTEZUMA REVEGNGE אחרי חודשים ששיחקתי בו הכפתור בגוייסטיק לא עבד

והשתמשתי בכפתור שינויי לאוטמטי (זוכרים גוייסטיק כמו של טייס עם כפתור אחד ומפסק שינוי אוטמטילא-אוטומטי)

ובר מיציתי את המשחק לא היה SAVE אז כל פעם בערך בשלב 6 או 7 פשוט נגמרו לי הפסילות וזהו הפעם ההיא הגעתי עד שלב 9

כל הכובעים מלאים נקודות במספר שיא הבאתי זינוק לעבר שלב הבונוס מלא יהלומים בסוף השלב ובסופו חזרתי לשלב הפתיחה

רק בדרגה הקשה יותר (האויבים טיפה יותר מהירים) גאוני,פשוט,ברור זה המשחק הראשון שסיימתי לא חזרתי לשחק בו מאז

עד היום אני זוכר את זה ונייתי ילד אז הרבה יותר צעיר מרובכם

יאללה לחסוך ולקנות WII עשיתם לי חשק לחזור לימי הזוהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

איך הבאתם XBOX לבסיס?

מה הבעיה? בתוך צ'ימידן.

הטלויזיה כבר הייתה בחדר.(פעם אחת ההורים הביאו)

פורסם

בשבילי - הסיום המרגש של Another World הוא קטע שאני לא אשכח בחיים. בכלל כל המשחק הזה מקסים ובלתי נשכח, יצירת מופת.

קטעים נוספים בלתי נשכחים:

- הפתיח של Simon the Sorcerer 2 (קורע מצחוק), והקטע שהוא הופך כלבלב קטן לנעל בית פרוותית בדמות של אותו הכלב :lol:

- קטע מפחיד מהמשחק המעולה Undying - אתה מסתכל על השתקפות במראה (המשחק במבט ראשון), דלת נטרקת לידך, אתה כמובן מסתכל לעברה ולא רואה כלום, וכשאתה מביט שוב במראה אתה רואה למרבה האימה רוח רפאים מאחוריך! (מלווה בפס קול מתאים.. איך קפצתי מהכסא..). המשחק "מבויים" ממש טוב כדי להוציא את השחקן מכליו..

- הוויכוחים בין 2 הראשים של היצור הדו - ראשי בשם Ogre Mage במשחק Warcraft 2

- ההשתתפות של השחקן Christofer Walken במשחק The Reaper (בתור הדמות Vincent Magnotta. אחח, איזה שחקן!)

- השלב האחרון ב Far Cry (קשה!)

- כל המשחק LBA (יצירת מופת)

- כל המשחק LBA 2 (יצירת מופת 2..)

חכו, אני אביא עוד..

תוכל בבקשה לפרט על Undying איך המשחק בכלליות? כמה שוקל ומה הדרישות?

וגם על lba בנוסף שם מלא,כי אני מעוניין בשני המשחקים הללו.

פורסם

אהבתי במיוחד את הקטע באובליביון כשמסיימים את הקווסט הראשי ומרטין הופך לדרקון ומפרק את ה-Lord Dagon הענקי הזה..

זה היה נחמד לצפיה ;D

פורסם
  • מחבר

פעם אני וחבר שלי שיחקנו SOURCE FORTS על אותו מחשב....הוא הסתכל עליי כששיחקתי....ואז היה ממש משעמם אז החלטנו להרוס את המבצר של הקבוצה שלנו....( אני יודע שזה דבר חרא לעשות אבל היה משעמם)....ואז איזה ילד בן 10 עם קול ציפציף דיבר במיקרופון ואמר -

KNOCK IT OFF DANKF KNOCK IT OFF!!

זה היה כל כך מצחיק בגלל הקול שלו ובגלל שהיה משעמם.

פורסם

תוכל בבקשה לפרט על Undying איך המשחק בכלליות? כמה שוקל ומה הדרישות?

וגם על lba בנוסף שם מלא,כי אני מעוניין בשני המשחקים הללו.

Clive Barker's Undying - משחק אימה מאיזה יוצר מפורסם של סרטי אימה/ספרי אימה/ משהו עם אימה.

למשחק יש ביקורות מצוינות, ועד היום נחשב לאחד ממשחקי האימה הטובים ביותר.

ביקורות: IGN,GameSpot.

LBA=Little Big Adventure (בארצות מסוימות נקרא גם Twinsen's Odyssey ו-Twinsen's Adventure).

יש שני משחקים בסדרה.

יש אתר ישראלי עם תירגום ועוד כל מיני דברים מגניבים, פה.

עוד מידע אתה כבר יודע איפה למצוא (גוגל, ויקיפדיה, אתרי משחקים גדולים וכו...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים