פורסם 2007 בינואר 3018 שנים מחבר השלב שבו אתה משחק אך ורק עם הGRAVITY GUN הטעון.....מדהים מדהים מדהים. כל פעם שהעפתי קומביין הרגיש כאילו נתנו לי 100 שקל.חבל שלא יהיה אותו בEPISODE 2.המפתחי של VALVE אומרים שהוא נטען רק כשהוא בסביבה של ה CITADEL.
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים LucasFilm games ! Maniac Mension 1 Zak Mcracken and the alien mindbenders Loom Monkey Isalnd 1,2 Indiana Jones 3,4
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים כל אבל כל dreamfall, המשחק הזה ריגש אותי מההתחלה ועד הסוף, כאילו שהייתי בתוך המשחק מבחינת הסיפור, היה בידיוק כמו סרט פנטזיה מושלם, זה המשחק היחיד בחיים שלי שהרגשתי שאני נהנה ממנו והוא מדהים מבחינת העלילה הסוחפת שלו, כל רגע שם היה מדהים.
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים סיום של Mafia אךך בושה וחרפה כל אחד פה אוהב משחקים של חייזרים בעע היי! גם LBA 2 זה משחק חייזרים..
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים היי! גם LBA 2 זה משחק חייזרים.. Just For The Record מזה לעזאזל LBA 2? ראיתי תירגום לעיברית של זה או משהו
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים Little Big Adventure 2. אחד המשחקים הטובים ביותר שנוצרו אי פעם, לכל הדעות (חפש קצת בגוגל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.