עבור לתוכן

הרגעים היפים ביותר במשחקים

Featured Replies

פורסם

סתם עלה לי רעיון נחמד- שכל אחד יכתוב את הרגע שלדעתו הכי יפה או בלתי נשכח במשחק כלשהו - בין אם זה עוצר נשימה או מצחיק עד דמעות - לכל גיימר יש רגע כזה .

(אם אפשר תביאו תמונה)

אני אישית חושב שאחד הרגעים היפים הם - HL2 - בקטע שבסוף המשחק - מנסים לפוצץ את הטלפורטר של דוקטור ברין והוא מתפוצץ, יש רעש מטורף. הזמן נעצר....הג'ימן מגיע ומדבר ....

ישבתי בCREDITS של הסיום עם פה פעור.

theend.jpg

• תגובות 141
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסיום של Mafia.

פורסם

בסוף GTA-Vice City כש Lance מצטרף לסוני, ריססתי אותם בכל מה שהיה לי, קטע מרגש! :smile1:

פורסם

בלאן פרטי שיחקנו COH

2 על 2. בקרב המרכזי שני היריבים איחדו כוחות פרצו את הקו המרכזי שלנו. שניה אחרי יצאתי עם טנק ושני קבוצות חיילים מאחוריו ובתנועת מלקחיים קלאסית השמדנו את היריב תוך צעקות היריב "הם באים מאחורינו!"

קלאסי

פורסם

השלב הסודי בstarcraft השאיר אותי עם ריר..

פורסם
  • מחבר

COD2-

הפלישה לחוף אומהה....

הקטע שכולם מתים סביבך ומאבדים לאיזה דקה את הראייה החדה....ואז חייל אחד סוחב אותך מחוץ למים -

גאוני

פורסם

ENDING OF MAX PAYNE

פורסם

השלב הסודי בstarcraft השאיר אותי עם ריר..

באיזה שלב מדובר ואיך מגיעים לשם?

(עברתי את SC לפחות 14 פעמים ולא שמתי לב לשלבים סודיים :-X)

בכול מיקרה, הסירטון הסופי של פריאטוריאנס ושל SC... נשארתי- :o

גם בשלב האחרון של אנריל 2 כשהיצורים משתנים זה בא לי בבום... ודי התחלתי לקפוץ לכול מקום רק כדי להתחמק מהיצור שאני נמצא איתו בחדר... קטע הזוי שמביאים דבר כזה פתאום O_o

גם הסירטונים ב WC פרוזן ת'רון...

פורסם
  • מחבר

שכחתי את הקטע בGTA SA ...בLOS SANTOS.. כשמתנהל מרדף בין CJ וBIG SMOKE ובין המאפיונרים הרוסים.... בתעלות ...

פורסם

באיזה שלב מדובר ואיך מגיעים לשם?

(עברתי את SC לפחות 14 פעמים ולא שמתי לב לשלבים סודיים :-X)

חיכיתי להודעה כזאת. ;)

StarCraft: Brood War Unlockable: Secret Level "Dark Origins"

When you reach Mission 9 in the Zerg Campaign "The Reckoning" beat that level with at least five (5) minutes remaining.

אני יכול להעיד שבלי צ'יטים זה די קשה לפתוח את השלב הסודי.

והשלב הסודי ישאיר אותך עם פה פתוח - אני מבטיח לך.

פורסם

תרשמו יותר דברים שקרו לכם, לא משהו שכל מי ששיחק במשחק X חווה

פורסם
  • מחבר

^^^^ צודק

אז רק עוד רגע אחד שאני נזכרתי בו -אני בטוח שכמעט כל מי ששיחק פיר התרגש מהרגע הזה -

בתחילת המשחק - כאשר חדר מסוים עולה בלהבות ואז רואים את ALMA מתקרבת אליך...ואז בורחים אחורה והכל נהיה איטי ואז קופצים מהחלון ....

אני אישית הייתי ככה :eek2:

פורסם

בשבילי - הסיום המרגש של Another World הוא קטע שאני לא אשכח בחיים. בכלל כל המשחק הזה מקסים ובלתי נשכח, יצירת מופת.

קטעים נוספים בלתי נשכחים:

- הפתיח של Simon the Sorcerer 2 (קורע מצחוק), והקטע שהוא הופך כלבלב קטן לנעל בית פרוותית בדמות של אותו הכלב :lol:

- קטע מפחיד מהמשחק המעולה Undying - אתה מסתכל על השתקפות במראה (המשחק במבט ראשון), דלת נטרקת לידך, אתה כמובן מסתכל לעברה ולא רואה כלום, וכשאתה מביט שוב במראה אתה רואה למרבה האימה רוח רפאים מאחוריך! (מלווה בפס קול מתאים.. איך קפצתי מהכסא..). המשחק "מבויים" ממש טוב כדי להוציא את השחקן מכליו..

- הוויכוחים בין 2 הראשים של היצור הדו - ראשי בשם Ogre Mage במשחק Warcraft 2

- ההשתתפות של השחקן Christofer Walken במשחק The Reaper (בתור הדמות Vincent Magnotta. אחח, איזה שחקן!)

- השלב האחרון ב Far Cry (קשה!)

- כל המשחק LBA (יצירת מופת)

- כל המשחק LBA 2 (יצירת מופת 2..)

חכו, אני אביא עוד..

פורסם

בלאן פרטי שיחקנו COH

2 על 2. בקרב המרכזי שני היריבים איחדו כוחות פרצו את הקו המרכזי שלנו. שניה אחרי יצאתי עם טנק ושני קבוצות חיילים מאחוריו ובתנועת מלקחיים קלאסית השמדנו את היריב תוך צעקות היריב "הם באים מאחורינו!"

קלאסי

לשחק ברשת אחד מול השני זה אדיר.

בתיכון היינו משחקים Descent בחדר מחשבים וזה היה גדול. כולם היו משחקים וצועקים אחד על השני....

אחד המשחקים שאני הכי נהנתי מהם, גם בגלל המשחקיות ובעיקר בכלל האווירה המגניבה הוא Shogo.

החל מהמוזיקה היפנית בפתיח שמכניסה לאווירה, הדמויות המעניניות, הדיבוב האיכותי יחסית ובתכלס- פשוט shooter טוב.

פורסם
  • מחבר

וואו אתה צודק זה באמת כיף לשחק במחשבים של הבית ספר....

היה איזה תקופה בתחילת השנה ששיחקנו UNREAL הראשון.... זה היה כל כך מצחיק...צעקנו אחד על השני " יא צ'יטר מסריח" נוב!!!...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים