עבור לתוכן

חיבור הטלוויזיה למחשב וdvd (המלצה על כבלים איכותיים וסוגי חיבור)

Featured Replies

פורסם

שבת שלום לכולם.

הוריי רכשו לאחרונה טלוויזית lcd של sony דגם u2000. (הטלוויזיה תומכת בחיבורים הבאים:

9pin?-?serial?-?RS232ו, Componentו, HDMIו, RCAו, Scart?-?21pin?x?2ו)

כרגע אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה לdvd, את הדיוידי עצמו עדיין לא קנינו, ולפני הקנייה אני רוצה לדעת איזה כבל עדיף לקנות.

רציתי לדעת איזה יציאה תתן לי את האיכות הטובה ביותר

ע"י המלצה שלכם אתאים את עצמי לdvd שאני אקנה ויציאות שהוא יתמוך בהן. כמובן (חשוב ביותר!!) שאני רוצה שהכבל יציג איכות גבוהה בחיבור לממיר הכבלים (בעל יציאת scrat וrca).

בחנות שממנה קניתי את הטלוויזיה המליצו על כבל scrat to scrat של חברת לקסוס בעל חיבורי זהב בעלות של כ250 ש"ח. לינק: http://www.hi-fi.co.il/sg_product~XT4~10~154.htm

רציתי לדעת אם הכבל איכותי או שיש חברות אחרות עם כבלים בעלי איכות גבוהה יותר (באותה רמת מחיר).

בנוסף, בעתיד הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב hptc שיתחבר לטלוויזיה, אני מניח שנקנה מחשב בעל יציאת hdmi (שמעתי שהאיכות של יציאה זו היא הגבוהה ביותר)

ורציתי לדעת איזה אפשרות יש לי לחבר את כל המכשירים ביחד (קחו בחשבון גם מערכת אודיו 2.1) וכמובן באיכות טובה.

תודה רבה רבה על העזרה, ושבת שלום.

דוד.

פורסם

בוא נתחיל מזה שלקסוס שהמליצו לך עליה בחנות היא חברה ג'נרית - אבל לדעתי הכי טובה מבין הג'נריות אם יש בעיה של מחיר

אם המחיר לא מפריע אז תקנה כבלים של Monster או Belkin

לגבי הדיוידי תקנה אחד עם יציאת HDMI וכבל בהתאם

לממיר אתה צריך עוד כבל - תקנה של 3 בננות בכל צד

פורסם

בין המחשב לטלוויזיה אפשר לקנות חיבוא אלחוטי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=183&scat=274&tcat= .

בynet אמרו עליו שהוא מספק את הסחורה למרות שהמחיר יקר, מומלץ לבדוק דגמים אחרים שלא פועלים על תדר 2.4 כדי שלא יהיו שיבושים!

פורסם

מכיוון שנראה איכות החיבור מאוד חשובה לך אז מניסיון שלי לא משנה כמה הכבל איכותי אם אתה מחובר כבלים (אינטרנט) שידורי ה RF גורמים להפרעה בשידור ה TVOUT (לעיתים די זניח אולם לעיתים מורגש)

אצלי במצב של שידור אני לא רואה את ההבדל אולם אם אני שם מסך שחור לגמרי אמנם קשה להבחין אבל רואים מעין גלים ורק ניתוק מודם הכבלים מעלים אותם לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים