פורסם 2007 בינואר 2618 שנים מחבר אני מדבר יותר באופן כללי.... אבל ניתן למשל להשוות בין ה ipod mini ל creative zen micro
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים אני מדבר יותר באופן כללי.... אבל ניתן למשל להשוות בין ה ipod mini ל creative zen microcreative zen micro
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים אני לא מכיר את הסאונד של האייפוד. אבל יש לי zen micro והסאונד שלו פשוט מעולה
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים כרגע אין סיבה כל כך לקנות אייפודיםאייפוד דור 5.5 מול ZVM:ZVM לוקח, במיוחד באיכות השמע.אייפוד נאנו דור 2 מול Zen V plus- אין לי מילים לתאר עד כמה ה Zen V Plus טוב יותר. וגם עולה פחות.אייפוד מיני מול זן מיקרו- זן מיקרו, איכות שמע טובה בהרבה.
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים כרגע אין סיבה כל כך לקנות אייפודיםאייפוד דור 5.5 מול ZVM:ZVM לוקח, במיוחד באיכות השמע.אייפוד נאנו דור 2 מול Zen V plus- אין לי מילים לתאר עד כמה ה Zen V Plus טוב יותר. וגם עולה פחות.אייפוד מיני מול זן מיקרו- זן מיקרו, איכות שמע טובה בהרבה.למרות שיש לך אחד כזה אתה צודק ואי כמה שאני מקנא בך
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים מה הקשר שיש לי אחד כזה? ???קניתי אותו בדיוק מהסיבה שציינתי בהודעה הקודמת x_Xאני לא משוחד לטובת הנגן שלי, אני יודע בדיוק איפה בשוק הוא יושב....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.