עבור לתוכן

logitech G5 ב-250 ש"ח, שווה לקנות?

Featured Replies

פורסם

אפשר בכלל להזמין מנועה ולשלם במזומן ? (כי ראיתי שיש רק אפשרות לכרטיס אשראי :-\)

לפי מה שאני זוכר יש אפשרות לגוביינא כלומר אתה משלם לשליח שהוא מגיע על המוצר והמשלוח כמובן שזה טיפה יותר יקר

פורסם

אני התכוונתי להזמין מהם ולבוא ולשלם במזומן בחנות ולא ראיתי אפשרות כזאת (מה, שאני אבוא ולא יהיה להם ויתבזבז לי סתם זמן ?)

פורסם

מה הבעיה שתתקשר אליהם ותשאל אם יש להם במלאי ( וגם כתוב באתר, אבל מומלץ להתקשר ), ואם אין אז תבקש שיביאו בביל שתבוא לקחת, אני לא חושב שתיהיה להם בעיה עם זה.

לא מצאתי קישור אבל הנה המייל שנועה שלחו:

noacomphn6.th.png

*איכות התמונה עלובה כי התעללתי בה קצת, נועה שלחו תמונה נורמלית.....

תודה!

וואי, אני כבר השתכנעתי, אני הולך על ה-G5 מנועה, אבל תגידו, איזה גרסה העכבר? oem או retail?

פורסם

אני התכוונתי להזמין מהם ולבוא ולשלם במזומן בחנות ולא ראיתי אפשרות כזאת (מה, שאני אבוא ולא יהיה להם ויתבזבז לי סתם זמן ?)

אפשרות כזאת בוודאי שיש

אתה עושה רכישה ובמשלוח יש אפשרות של ללא דמי משלוח מגיע לאסוף מהחנות

וזהו המוצר יחכה לך שם שתגיע לקחת אותו אם זה מוצר במלאי תוכל להגיע מיד אם לא הם יגידו לך שהוא מגיע

פורסם

אני עושה את זה ואחר כך הם מבקשים להזין פרטי כרטיס אשראי :s07:

פורסם
  • מחבר
וואי, אני כבר השתכנעתי, אני הולך על ה-G5 מנועה, אבל תגידו, איזה גרסה העכבר? oem או retail?

אני השתכנעתי כבר אתמול והזמנתי את העכבר. בפרטי ההזמנה מצויין שהעכבר בגרסת retail.

פורסם

אה, מצוין! תודה!

וזה גם עם שנת אחריות, נכון?

פורסם

כן.נעה נותנת שנה.

פורסם

אבל גם אחרי המבצע?

פורסם

מה ההבדל בין ריטייל לOEM ? רק קופסא יפה או שיש עוד באנדל שלא כלול ?!

פורסם

אם יש באנדל אז אתה לא מקבל אותו ב-oem, ב-oem אתה מקבל רק את העכבר וזהו ( אני מניח שבמקרה של ה-G5 אתה מקבל את המשקולות אבל עדיף לברר לפני ).

לעיתים קרובות זה לא כזה חשוב בגלל שלהרבה מוצרים כל מה שאתה מקבל זה דרייברים וזו לא בעיה להוריד, אבל במקרים כאלה ההבדל לא כזה גדול

פורסם

למה לשלם ל5 שנים ..

למשהו פעם הלך העכבר ? בין שנה ל 5 שנים ?

כן,עבדך הנאמן רכש מנועה לפני שנה וחצי את ה-510 והיום הוא משמש משחק לחתולים בגינה.. :lol:

למה?כי הייתי "חכם" כמו מי שיקנה עכשיו מהם ואז יבואני לוג'יטק אמרו לי בשורה התחתונה:חייך,אכלת אותה!

אילו הייתי משלם עוד 90שקלים אז הייתי מקבל היום את ה-518!כי את ה-510 כבר אין היום.

נכון שיש פיתוי לרכוש לא RETAIL אבל מי מבטיח לך שהעכבר שתקנה משם הוא חדש ולא מחודש?ומי יתן לך אחריות?נועה?

לבריאות,תקנו עכבר כזה עם אחריות לשנה... :screwy:

פורסם

אין אחד מעיד על הכלל!לשלם 40 אחוז יותר על אחריות?כנראה שלא לכולם זה שווה.יש לי עכבר של לוגיטק כבר 8 שנים.אז מה אני צועק שהם אף פעם לא מתקלקלים?

פורסם

כן,עבדך הנאמן רכש מנועה לפני שנה וחצי את ה-510 והיום הוא משמש משחק לחתולים בגינה.. :lol:

למה?כי הייתי "חכם" כמו מי שיקנה עכשיו מהם ואז יבואני לוג'יטק אמרו לי בשורה התחתונה:חייך,אכלת אותה!

אילו הייתי משלם עוד 90שקלים אז הייתי מקבל היום את ה-518!כי את ה-510 כבר אין היום.

נכון שיש פיתוי לרכוש לא RETAIL אבל מי מבטיח לך שהעכבר שתקנה משם הוא חדש ולא מחודש?ומי יתן לך אחריות?נועה?

לבריאות,תקנו עכבר כזה עם אחריות לשנה... :screwy:

החוק מבטיח לך שתקנה חדש ולא מחודש כי אמור להיות רשום בפירוש ובמקום בולט שמדובר על מוצר מחודש או מתצוגה

פורסם

צודק, אסור להם לתת לך מחודש בלי להצהיר על כך.

חוץ מזה, אתה משלם תוספת של 48% על אחריות של 4 שנים, זו לא הגזמה?!?!

על מייבש כביסה שעולה יותר מ-1000 שקל אתה משלם עוד 100 שקל בשביל 5 שנים אחריות, אז נראה לך שזה הגיוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים