עבור לתוכן

שאלה קטנה לגבי Asus P5B

Featured Replies

פורסם

שמעתי די הרבה תגובות טובות על Asus P5B DELUXE ושקלתי לקנות אותה, עכשיו ראיתי שקיים גם Asus P5B שהרבה יותר זול - מצד אחד אני מבין שיש סיבה לשוני במחיר מצד שני אני לא ממש רואה הבדל ביניהם... האם DELUXE באמת הרבה יותר טוב?... בקיצר מה ההבדלים העיקריים ביניהם?

פורסם

הבסיס של הלוחות הוא זהה.

הDELUXE יותר מותאם לOC קיצוני, הקבלים שלו יותר איכותיים ואם אני לא טועה הביוס שלו גם שונה.

כמו כן יש לו שני סלוטים של PCI-E לכרטיסי מסך והוא תומך CF שלATI לא ידוע לי אם הוא תומך SLI.

נראה די הרבה אבל בגדול זהו לוח שהוא במיוחד לאלה שרוצים להוציא את המיץ מהמערכת שלהם.

כל שאר הדברים די זההים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אם אני רוצה לקנות CONROE 6400 ולהאיץ אז עדיף ללכת על DELUXE? די מבאס - שדווקא חשבתי שמצאתי מקום לחסוך :-[

פורסם

אם אתה מחפש לחסוך, אתה לא באמת חייב ללכת על ה-Deluxe, הביצועים שתקבל בקצת יותר OC שהוא יאפשר לא שווים את המחיר הנוסף.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה

פורסם

ד"א P5B וה-Deluxe שלו הם שני לוחות שונים לחלוטין

פורסם
  • מחבר

הבסיס של הלוחות הוא זהה.

ד"א P5B וה-Deluxe שלו הם שני לוחות שונים לחלוטין

חחחח אז תחליטו כבר האם הם זהים אלה שהדלוקס מתאים לאוורקלוקינג יותר רציני או שהם שונים לחלוטין ואז הסיפור שונה לגמרי כי אז השוני לא יכול להתבטא רק בOVERCLOCKING FRIENDLINES ?

פורסם

מה שליאור התכוון להגיד הוא, שהשם לא בהכרח מרמז על כך שה-DELUXE הוא גירסה מפותחת יותר או משהו בסגנון.

סה"כ שני הלוחות מבוססים על אותו צ'יפסט, השוני שלהם הוא בכל מיני פיצ'רים (כמו שתיאר הבחור למעלה), בביוס, ב-PCB ומכך נובע ביכולות ה-OC.

הכל מסתכם בסוף לשאלה, איזה רמה של OC אתה מתכנן למחשב שלך?

פורסם
  • מחבר

לא משהו רציני כי א' אף פעם לא עשיתי אוורקלוקינג ו-ב' אוורקלוקינג נראה פחות אטרקטיבי כשאתה קונה את הרכיבים מהכסף שלך ומהכסף של ההורים..

פורסם

אז ענית לעצמך, P5B תפור עליך. :xyxthumbs:

פורסם

הבנתי שיש בהם עוד כמה דברים שונים..

בDLX יש:

FIREWIRE (שברגיל אין)

מבחינת הSATA RAID, ב- DLX יש וברגיל יש אך לא מלא או אולי רק ב ATA הרגיל.

יש מפענח סאונד DTS מובנה

מערכת קירור פסיבי טובה יותר

מיקרופון מיוחד שכלול בחבילה וגם מערכת שמשתיקה את המיקרופון בזמן דיבור הצד השני בשיחה (למניעת פידבקים)

לא נראה לי שאני הולך לעשות OC אז..

האם שווה את הכסף הזה (ההפרש).. והאם אני צודק, האם יש עוד דברים נוספים בחבילה של הדלוקס?

פורסם

כל מה שציינת הם הפיצ'רים שמבדילים בין הלוחות.

אתה צריך לקחת את ה-DELUXE רק אם אתה מתכנן OC מקסימלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים