עבור לתוכן

כמה שאלות על MP4 מזויף+תמונה....

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה דוד שלי הציע לי למכור נגני MP4 ....הם בערך בגודל של אייפוד ננו ...

הם יכולים לנגן מוזיקה סרטים רדיו תמונות ויש להם נפח של 8GB....

זה נראה לי אמור להיות זיוף של אייפוד בכל מקרה לא רשמו על המוצר שם כלשהו על מנת למנוע תביעות...

הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי מחירים של MP4 אפילו של חברות לא מוכרות והמחירים של 8 GB לא היו מתחת ל-800-900 לפחות....

הבעיה בערכה שהוא הביא לי היא שאת המטענים החרימו במכס ולכן אין מטענים....אפשר לטעון את המכשיר רק דרך הכבל USB (למרות שהטענה אחת מספיקה להרבה מאוד זמן זה מאוד מציק)...

מקבלים את הערכה עם דיסק קטן כבל להעברה אוזניות והמכשיר עצמו...אהה ומקבלים אחריות מלאה (אם נשבר או משהו)

דוד שלי אמר לי שהוא מוכר את זה במחיר בריצפה של 400 שקל ליחידה השאלה שלי היא האם זה באמת מחיר טוב ?

הוא אמר לי שהוא מכר הרבה כאלה לסתם אנשים ושיש גם חנויות שרוצות לקנות ממנו ב-400 (אז תחשבו בכמה הם ימכרו)...(בקיצור שזה פשוט עף)

אני לא בא לפרסם את זה פה אלא בא לשאול האם זה טוב הערכה הזאת (בלי המטען) ב-400 שקל? זה באמת מחיר אטרקטיבי? זה נכון מה שהוא אומר לי?

תודה לעוזרים

הנה תמונה של הערכה:

26012007126666664oh.jpg

פורסם

חוץ מהעובדה שזה בטח לא חוקי, נראה משתלם.

פורסם

בוא נעשה בדיקה קטנה - נסתכל ב-ZAP ונחפש את המחיר הזול ביותר של כרטיס זיכרון בנפח 8 ג'יגה. המחיר הכי זול שניתן למצוא הוא 595 ש"ח (שתי התוצאות שיותר זולות ממחיר זה מוליכות לכרטיסים בנפח שונה ממה שרשום בזאפ). נגיד והחברה שמייצרת את הנגן המדובר השיגה את הזיכרון ב-100 ש"ח יותר זול אך עדיין היא צריכה להוסיף לזה עלויות ייצור של הנגן (הוספת מעטפת חיצונית לכרטיס הזיכרון, ממשק, משכורת לעובדים הסינים וכו') שמעלות את המחיר בעוד כמה עשרות שקלים. כל בן אדם בעל היגיון יבין שלמחיר הזול יש שתי אפשרויות - כל הסחורה גנובה או שהנפח המוצהר של הנגן איננו הנפח בפועל. לדעתי אצל בן דוד שלך שתי האופציות פועלות בו זמנית ואני הייתי ממליץ לך להתרחק מהצעות כאלו ויפה שעה אחת קודם אלא אם אתה אוהב אוכל של תאי מעצר ומוכן לשלם קנסות גדולים למדינת ישראל או לחברה שממנה הועתק/נגנב המוצר.

פורסם

אם זה לMP3 זה סבבה לחלוטין..כי המסך בנגנים האלה הוא לא הכי בעולם (המסך בפלאפון שלי יותר טוב)..

פורסם
  • מחבר

"חוץ מהעובדה שזה בטח לא חוקי, נראה משתלם."

"כל בן אדם בעל היגיון יבין שלמחיר הזול יש שתי אפשרויות - כל הסחורה גנובה או שהנפח המוצהר של הנגן איננו הנפח בפועל. לדעתי אצל בן דוד שלך שתי האופציות פועלות בו זמנית ואני הייתי ממליץ לך להתרחק מהצעות כאלו ויפה שעה אחת קודם אלא אם אתה אוהב אוכל של תאי מעצר ומוכן לשלם קנסות גדולים למדינת ישראל או לחברה שממנה הועתק/נגנב המוצר."

אתם מדברים שטויות קודם כל זה כן 8 גיגה -בדקתי.....

הסחורה לא גנובה ...זה פשוט MP4 שמועתק מבחינת צורה...

לא כתוב עליו אייפוד ולא כתוב עליו כלום... אין שום בעיה עם זכויות יוצרים ...מה רק לאייפוד מותר לייצר נגני MP4.??

לא יהיה גם שום קנס כי זה הובא באופן חוקי לחלוטין....(המטענים הורמו עקב בעיה של שקע-התאים לתקן האמריקאי ולכן המטען לא אושר לשימוש ע"י משרד התקנים)

אם היה רשום עם זה סמסונג או אייפוד אז מילא אבל לא רשום זה כולה נגן MP4 של 8 גיגה ב-400 שקל.....(גם חנויות רגילות קונות את זה)

הבעיה שזה לא של איזה חברה מוכרת או משהו אז כולה שאלתי אם זה שווה 40 שקל....

פורסם

במידה ומה שאתה אומר נכון... 400 ש"ח זה מחיר ריצפה, כלומר אטרקטיבי ביותר.

(אבל שוב זה מאד חשוד כל העניין).

פורסם

תענה לי על שתי שאלות - איך בן דוד שלך יכול להציע נגן בנפח 8 ג'יגה כאשר מחיר הזיכרון בלבד בשוק עולה על מחיר הנגן הנ"ל? וכיצד הוא יכול להציע ב-400 ש"ח פחות ממחירי השוק וזאת כאשר במחירים המדוברים מיובאים נגנים באיכות נמוכה?

פורסם

מה שגם השטות שאמרת עם המטענים זה בולשיט מוחלט, הבאתי טונות של דברים לארץ עם מטענים אמריקאיים, סינים, ושלל תקעים מכל העולם. שום דבר לא הוחרם במכס. לא לוקחים משהו מתוך החבילה- אם כבר, מעכבים את כל החבילה.

פורסם

היי אחי,

גם ההורים שלי הביאו לי אחד כזה מתאילנד, והם חשבו שזה iPod nano, עכשיו שלי בנפח של 2GB , יש לו עבירית אבל היא לא טובה, רואים קצת הפוך את העברית ולא כל האותיות מופיעות.. אתה מכיר אולי שדרוג טוב לעברית לנגנים האלה? אם כן שלח לי הודעה במייל

nigil@bezeqint.net אם אתה יכול לעזור

פורסם
  • מחבר

"תענה לי על שתי שאלות - איך בן דוד שלך יכול להציע נגן בנפח 8 ג'יגה כאשר מחיר הזיכרון בלבד בשוק עולה על מחיר הנגן הנ"ל? וכיצד הוא יכול להציע ב-400 ש"ח פחות ממחירי השוק וזאת כאשר במחירים המדוברים מיובאים נגנים באיכות נמוכה?"

א- אני לא יודע מה המחירים בשוק אבל תבין אם אתה מביא דברים בייבוא אישי ובכמויות המחירים הם אפסיים...מה שתקנה פה ב-1000 שקל יכול לעלות בסין 90 שקל (אני אומר לך בדוק כי אבא שלי מתעסק בייצור, בסטוקים ובכאלה דברים)...

ב- לא הבנתי כל כך את השאלה....שמעתי בזה האיכות היא נחמדה לא יותר יש לזה ממש בעברית .....

"מה שגם השטות שאמרת עם המטענים זה בולשיט מוחלט, הבאתי טונות של דברים לארץ עם מטענים אמריקאיים, סינים, ושלל תקעים מכל העולם. שום דבר לא הוחרם במכס. לא לוקחים משהו מתוך החבילה- אם כבר, מעכבים את כל החבילה."

יפה אבל אתה הבאת לארץ קונטנרים של ציוד? או שקנית משהו פרטי בחול ? מה שהם הביאו זה כמות גדולה שמצריכה אישור של מכון התקנים....אין אישור למטענים=אין מטענים....

"היי אחי,

גם ההורים שלי הביאו לי אחד כזה מתאילנד, והם חשבו שזה iPod nano, עכשיו שלי בנפח של 2GB , יש לו עבירית אבל היא לא טובה, רואים קצת הפוך את העברית ולא כל האותיות מופיעות.. אתה מכיר אולי שדרוג טוב לעברית לנגנים האלה? אם כן שלח לי הודעה במייל"

ואללה לא יודע אחי צלי זה בסדר ולא הפוך ....הממשק לא משהו הוא מזכיר משהו ישן כזה....אני מאמין שיש לנו אותו ממש....יש אפשרות להתקין איזה ממשק אחר לדברים כאלה ??

פורסם

יש למכשיר איכות טובה אם כן תמכור לי ...

פורסם

יש למכשיר איכות טובה אם כן תמכור לי ...

כן בטח.... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

יש לו איכות של אמ פי 4 ....אני צריך לשמוע באייפוד כדי להחלליט אם זה דומה ...אני מאמין שלא.......יש לי נוקיה N73 ושומעים בו עם האוזניות הרבה יותר טוב....עדיין שומעים סבבה...

פורסם

יש לו איכות של אמ פי 4 ....אני צריך לשמוע באייפוד כדי להחלליט אם זה דומה ...אני מאמין שלא.......יש לי נוקיה N73 ושומעים בו עם האוזניות הרבה יותר טוב....עדיין שומעים סבבה...

אהבתי...

....עם הנוקיה שלך שומעים טוב (למרות שגם לי יש את הפלאפון הנ"ל והשמיעה סבירה+) אז תחשוב מה האיכות של הMP4 הזה..

פורסם

אני לא יודע ואין לי מה להגיד לך חשבתי שאתה יכול לעזור לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים