פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים יצא יפה מאוד.אבל עם כזה ציוד והשקעה יכולת לעשות גם חלון מקורינ.ב איך ציירת על הדלת השנייה של המארז ?
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים מחבר יצא יפה מאוד.אבל עם כזה ציוד והשקעה יכולת לעשות גם חלון מקורינ.ב איך ציירת על הדלת השנייה של המארז ?1) המארז בא בלי חלונות ובלי כלום מה שאתה רואה זה מה שאני עשיתי...2)זאת מדבקה... (כמו של הערסים על הסוברו 82 )
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים מחבר oh yeah, it's a CD ROM drive, should have taken a closer look, well, never mind, just clean the laser lens once in a while.hmm , there is a piece of perspex as a cover... its transparent that's why u cant see it in the pic...
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים מה אתם כלכך מתלהבים חברה??מודינג חמוד נחמד לא יותר מזה..הוא מסוגל ליותר.לכו תראו מה אנשים בחול עושים
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים מה אתם כלכך מתלהבים חברה?? מודינג חמוד נחמד לא יותר מזה.. הוא מסוגל ליותר. לכו תראו מה אנשים בחול עושים תעשה כזה פרוייקט ואז תדבר. KRIZ- OMFG (זה בערך כל מה שיש לי להגיד)
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים מה אתם כלכך מתלהבים חברה??מודינג חמוד נחמד לא יותר מזה..הוא מסוגל ליותר.לכו תראו מה אנשים בחול עושיםכמו שאמרו תעשה אתהדבר שני כל אחד והטעם שלוודבר שלישי מה אתה משווה את החומרים בארץ והעלות שלהם לחומרים ולעלות בח"ול?
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים מה אתם כלכך מתלהבים חברה??מודינג חמוד נחמד לא יותר מזה..הוא מסוגל ליותר.לכו תראו מה אנשים בחול עושיםתעשה כזה דבר ואז תדבר,רק המסכי LCD שהוא שם בדלת הקדמיתיש עליהם השקעה שחבל על הזמן.וחלון ל-CD-ROM הפצצתי.
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים בהחלט איכותי. מה שלא אהבתי זה את הצורה של החלון והעובדה שיש בו מאווררים, אבל אם אתה שלם ואוהב את זה - הכי חשוב!
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים באמת מדהים רואים שהשקעת בכל פרט קטן אני מחכה כבר שהמודינג יהיה מוכן לגמרי זה אמור לאת מדהים
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים מחבר בהחלט איכותי. מה שלא אהבתי זה את הצורה של החלון והעובדה שיש בו מאווררים, אבל אם אתה שלם ואוהב את זה - הכי חשוב!הממ.. רציתי שלא יראו את כל החיווט ומה שכן יראה זה רק הלוח כמו כן רציתי קירור נוסף לכרטיס מסך.. מה שאפשר להסיג רק עם מאווררים במקום בו הן הותקנו...
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים O_O OMFG כל הכבוד!!! פשוט מדהים!! ח"ח על ההשקעה. - העיקר התוצאה (הלוואי עלי ) ilf ownz btw ;p אגב שמתי לב שזו פעם ראשונה שמשתמשים בסמיילי הזה בפורום שלנו: :E ייבוא מ ILF
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים מחבר אגב שמתי לב שזו פעם ראשונה שמשתמשים בסמיילי הזה בפורום שלנו: :E ייבוא מ ILF :E
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים קודם כל wow עצבני :o סחתיין על החיתוך והחריטה הגימור יצא פשוט מקצועי. ולכל הביקורתיים והשלילים בפרום קודם נראה את המוד שלכם נשווה ואז נדבר קנאים. המסך lcd המרכזי איזה מסך זה (גראפי /20X4 ?) כמה עלה ואיפה קניתה?
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים נחמד מאוד סחטיין על ההשקעה.רק הערה אחת :מה עם הרעש ?!?!?!יש לך שם איזה מליון וחצי מאווררים ! אני בטוח שגם השכנים שלך לא יכולים לישון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.