עבור לתוכן

הפרוייקט שלי (90% גמור) , 2Mb של תמונות בפנים ,the mother of 56K warnings

Featured Replies

פורסם

מדהים, לדעתי זה מודינג למתקדמים בלבד, לא?

פשוט חבל על הזמן.

בטח צריך להיות מדויק חבל על הזמן.

רק העבודה על מסכי ה-LCD נראה לי לקחה לך כמה ימים.

• תגובות 65
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ענק! פשוט ענק!

פורסם
  • מחבר

ומאיפה השגת ספק Enermax whisper?

הדובים... אני קבלתי את הראשון במשלוח הראשון :E

פורסם

אפשר לשאול מה המפרט שלך?

וכמה זמן לקח לעשות את כל המודינג המדהים הזה?

כמה זמן לקח להכין את כל מסכי ה-LCD?

יותר נכון זה שמציג שעון, מהירות הורדה, מאווררים.

פורסם

איזה מודינג עשית לכלב? שידרגת אותו מצ'יוואווה?

LOL ;D

למודינג - :o

מגניב, מדהים, ביותר, הדבר היחיד שלדעתי חסר, הוא כמה תמונות יותר ממוקדות, שמראות כמה שיותר את כל האיזורים שמידרת ( להוריד ממספר זוויות הצילום לכל LCD ^_^ )

בסך הכל, אחלה, מגניב, ח"ח גדול... ;)

פורסם

קודם כל, יש לך באסט לפי רושם ראשוני וזה הכלב שתמיד רציתי (והורים שלי לא מסכימים לכלב כי אנחנו בבניין והוא מסכן).

דבר שני, וואו, זה בהחלט אחד המודים הכי מושקעים-- אבל, אם זה 90% גמור, מה אתה עוד רוצה לעשות?

פורסם
  • מחבר

XP1800+ @1630

GA VRXP Rev 2 , northbrigde heatsink modded to CAKII38

256DDr @ 142 (Corsair 3000C2)

WinFast A250 @ Ti4600 speeds

פורסם
  • מחבר

קודם כל, יש לך באסט לפי רושם ראשוני וזה הכלב שתמיד רציתי (והורים שלי לא מסכימים לכלב כי אנחנו בבניין והוא מסכן).

דבר שני, וואו, זה בהחלט אחד המודים הכי מושקעים-- אבל, אם זה 90% גמור, מה אתה עוד רוצה לעשות?

כן זה באסט חוץ מזה אני גר קומה רביעית בבניין אם כבר כלב שלא מזיק זה הכלב הוא ישן אוכל ועושה צרכים זהו , לא מפריע לא כלום חוזר מהבחוץ ישר נשכב ולא קם עד לפעם הבאה זה כלב רהיט! :E

בקשר למודינג:

לנצל את חוק השבירה של הקרניים - החריטות - אני מתכוון להעביר לדים אדומים מסביב לחלון ולבודד אותם כך שלא יראו את האור שלהם מהמארז אצמו אלה רק כאשר האור שלהם נשבר על הצורה... , לדים לבנים על הכיתוב מקדימה , אותו עיקרון...

אגב... אפשר לראות שאת הלדים האדומים כבר ניסיתי אך ברוב טיפשותי הם נשרפו אחרי יומיים כיוון ששכחתי לשים נגד... קורה :E

1_p401.jpg

חוץ מזה... אני מתכנן סידור כבלים חכם יותר (אני לוקח לי את הפרויקט של E-pit@m כדוגמא)

ניקוי המחשב בלחץ אוויר (כפי שראית הוא לא בדיוק נקי ) :E

פורסם

סוף סוף מישהו עשה משהו מגניב :) ורואים שעבדת ולא קנית הכל כמו שהיו כאן כמה חברה שעשו כך .... ;)[

מגניב מאוד !!!!!! :AR15:

OWNING !!!

פורסם

עבודה מצויינת

מהר מהר לגלריה ;D ;D ;D ;D :jump::hi::hat: :hat:

פורסם

וואוו, באמת מדהים!!

כל פעם שחשבתי שזה נגמר הופיע משהו חדש.. ;D

רק חבל שאין את המפרט שלך ב"מפרט מחשב". :-\

פורסם

very nice job, but you can say good bye to the harddisk you cut open, I give it a month, max.

פורסם
  • מחבר

very nice job, but you can say good bye to the harddisk you cut open, I give it a month, max.

hmm.. its a CDROM , DVDROM to be exact and i modded that thing over a year ago...

פורסם

oh yeah, it's a CD ROM drive, should have taken a closer look, well, never mind, just clean the laser lens once in a while.

פורסם

מתי המארז מוטס לגלרייה ? באמת יצא עמוס בכל טוב יפה ומושקע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים