פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים מדהים, לדעתי זה מודינג למתקדמים בלבד, לא?פשוט חבל על הזמן.בטח צריך להיות מדויק חבל על הזמן.רק העבודה על מסכי ה-LCD נראה לי לקחה לך כמה ימים.
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים מחבר ומאיפה השגת ספק Enermax whisper?הדובים... אני קבלתי את הראשון במשלוח הראשון :E
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים אפשר לשאול מה המפרט שלך?וכמה זמן לקח לעשות את כל המודינג המדהים הזה?כמה זמן לקח להכין את כל מסכי ה-LCD?יותר נכון זה שמציג שעון, מהירות הורדה, מאווררים.
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים איזה מודינג עשית לכלב? שידרגת אותו מצ'יוואווה? LOL ;D למודינג - מגניב, מדהים, ביותר, הדבר היחיד שלדעתי חסר, הוא כמה תמונות יותר ממוקדות, שמראות כמה שיותר את כל האיזורים שמידרת ( להוריד ממספר זוויות הצילום לכל LCD ) בסך הכל, אחלה, מגניב, ח"ח גדול...
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים קודם כל, יש לך באסט לפי רושם ראשוני וזה הכלב שתמיד רציתי (והורים שלי לא מסכימים לכלב כי אנחנו בבניין והוא מסכן).דבר שני, וואו, זה בהחלט אחד המודים הכי מושקעים-- אבל, אם זה 90% גמור, מה אתה עוד רוצה לעשות?
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים מחבר XP1800+ @1630GA VRXP Rev 2 , northbrigde heatsink modded to CAKII38256DDr @ 142 (Corsair 3000C2)WinFast A250 @ Ti4600 speeds
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים מחבר קודם כל, יש לך באסט לפי רושם ראשוני וזה הכלב שתמיד רציתי (והורים שלי לא מסכימים לכלב כי אנחנו בבניין והוא מסכן). דבר שני, וואו, זה בהחלט אחד המודים הכי מושקעים-- אבל, אם זה 90% גמור, מה אתה עוד רוצה לעשות? כן זה באסט חוץ מזה אני גר קומה רביעית בבניין אם כבר כלב שלא מזיק זה הכלב הוא ישן אוכל ועושה צרכים זהו , לא מפריע לא כלום חוזר מהבחוץ ישר נשכב ולא קם עד לפעם הבאה זה כלב רהיט! :E בקשר למודינג: לנצל את חוק השבירה של הקרניים - החריטות - אני מתכוון להעביר לדים אדומים מסביב לחלון ולבודד אותם כך שלא יראו את האור שלהם מהמארז אצמו אלה רק כאשר האור שלהם נשבר על הצורה... , לדים לבנים על הכיתוב מקדימה , אותו עיקרון... אגב... אפשר לראות שאת הלדים האדומים כבר ניסיתי אך ברוב טיפשותי הם נשרפו אחרי יומיים כיוון ששכחתי לשים נגד... קורה :E חוץ מזה... אני מתכנן סידור כבלים חכם יותר (אני לוקח לי את הפרויקט של E-pit@m כדוגמא) ניקוי המחשב בלחץ אוויר (כפי שראית הוא לא בדיוק נקי ) :E
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים סוף סוף מישהו עשה משהו מגניב ורואים שעבדת ולא קנית הכל כמו שהיו כאן כמה חברה שעשו כך .... [ מגניב מאוד !!!!!! :AR15: OWNING !!!
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים וואוו, באמת מדהים!!כל פעם שחשבתי שזה נגמר הופיע משהו חדש.. ;Dרק חבל שאין את המפרט שלך ב"מפרט מחשב". :-\
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים very nice job, but you can say good bye to the harddisk you cut open, I give it a month, max.
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים מחבר very nice job, but you can say good bye to the harddisk you cut open, I give it a month, max.hmm.. its a CDROM , DVDROM to be exact and i modded that thing over a year ago...
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים oh yeah, it's a CD ROM drive, should have taken a closer look, well, never mind, just clean the laser lens once in a while.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.