פורסם 2007 בינואר 2518 שנים החריטה מתבצעת על פלסטיק, במקרה שלנו: פרספקס, ע"י מלחם פשוט. כל אחד יכול לבצע אותה, והתוצאות יפות מאוד. אז נתחיל: הכלים: 1. מלחם: 2. סיכה: 3. משטח לחרוט עליו: שלב 1: לפתוח את הברגים הצמודים למלחם ע"י מברג פיליפס ולהשחיל את הראש טיפה החוצה: שלב 2: לדחוף את הסיכה למרוח שנוצר, ולהחזיר את ראש המלחם והסיכה פנימה: שלב 3: לחזק, ולסגור את הברגים: שלב 4: זה השלב הכיפי! החריטה! אפשר לחרוט כל מה שרוצים ע"פ כמה הנחיות: - לחרוט רק כשהמלחם חם בשיא. - החריטה הקלה והנוחה ביותר היא ע"י נקודות: לעשות נקודה, לעשות אחת צמודה לה, ושוב, עד שניווצרת צורה. ואז ע"י העברה של המלחם להפריד בין הנקודות עד שייווצר קו ישר ואחיד. - כדאי לחרוט בכתב מראה מכיוון שהצד היפה יותר הוא הצד שלא חרוט. דוגמא לעבודה שעשיתי בשביל המדריך של השם שלי ומואר ע"י לד פשוט: מקווה שהיה מגניב!
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים פששש אחלה מדריך,קבל ח"ח ומומלץ שהמלחם עצמו לא יגע בפרספקס כי זה הורס את המלחם(את הראש,הוא יהיה עם פלסטיק מן הסתם..)
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים וואי, אף פעם לא שמעתי על השיטה הזאת, מגניב! וסחתיין על היוזמה ותגיד, הסיכה לא נמסה בפנים או משהו כזה? ובגלל שאתה משתמש במלחם אז החריטה הולכת ממש מהר? כאילו אתה חורט על הפרספקט בקלות ובלי להפעיל מאמץ?
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מדריך נחמד אבל תשמעאם יש לי מלחם שלא אכפת לי מימנו או מהראש שלואז אין שום בעיה שאני ישתמש בראש שלו להלחמה נכון ?
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים ניראה לי דווקא שכן חבל.. כי אחרי מספר שימושים תהיה עליו כמות מסויימת של פלסטיק שלא תרד ואז נדפקת כי אתה לא יכול לחרוט כ"כ מדוייק.. מקווה הבנת אותי..נ.ב. מדריך לפנים!!!!
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים ניראה לי דווקא שכן חבל.. כי אחרי מספר שימושים תהיה עליו כמות מסויימת של פלסטיק שלא תרד ואז נדפקת כי אתה לא יכול לחרוט כ"כ מדוייק.. מקווה הבנת אותי..נ.ב. מדריך לפנים!!!!במצב של פותח התארד לא חבל על המלחם כי הוא דרעק .....! מלחם של 20 שח ...
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים היה פעם מדריך כזה כאן...אבל ממש מזמן!הרעיון יפה,אבל עדיין אין כמו חריטה עם דרמל!!
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים אני חושב הכי טוב לחרוט כמו במדריך אבל בחפיף כזה ואז לתקן עם איזה ראש שיוף או משהו
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים היה פעם מדריך כזה כאן...אבל ממש מזמן!הרעיון יפה,אבל עדיין אין כמו חריטה עם דרמל!!לא לכולם יש דרבל בבית, ואז זה לא תמיד נראה שווה לקנות דרמל לפעם אחת...ואתה יכול לענות לי על השאלה???
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים לא יודע איך אתם אבל אישית אני לא אוהב את מה שנעשה לפקספקס בחימום הצדדים של החריטה הופכים לחלקים ויש שאריות רבות, ונייר שיוף משאיר פסים, אז הדרך הטובה ביותר עם רוצים לעשות חריטה בחימום עדיפה לעשות עם שבלונה מחוממת ופרס ולא ידנית.כשחורטים בפרספקס מכאנית יש מן נפיצה קלה של האור.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר לכל מי ששאל:ניסיתי לחרוט גם עם סיכה וגם בלי סיכה:עם סיכה: טיפה יותר איטי, יותר קשה לדייק אבל התוצאות יפות יותר אם מדייקים.בלי סיכה (= עם הראש של המלחם): יותר מהיר, יותר קל לחרוט,וכל אלו שהתלבטו: לא, זה לא משאיר פלסטיק על הראש ולא הורס אותו!אני מעדיף להשתמש בלי סיכה, אבל סיכה משתמשת לפרטים הקטנים.בכל זאת, החריטה יוצאת יפה למדי לציוד שעולה 20 שקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.