עבור לתוכן

מחפש חוות דעת על ה- VP930 ו VX2025 למשחקים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

מעוניין לקבל חוות דעת מאלה שברשותם ה- VP930 או VX2025 למשחקים, בעיקר FPS:

fear ,unreal Tournament וכו.

עד כמה ניתן להבחין ב- ghosting, tearing?

תודה.

פורסם

יש לי את ה VP930 הישן (החדש יותר שהוא Rev 3 בעייתי במשחקים בגלל בעיות קורונה). אכן ניתן להבחין בו במריחות, אבל רק כשאתה מחפש במכוון. כשאתה "בתוך" המשחק אתה ממש ממש לא שם לב וזה בכלל לא מפריע.

לגבי tearing - באופן יחסי לרוב המססכים, ה VP930 מתגבר בצורה מעולה על הבעייה, אבל כמובן שלא באופן מושלם (עוד לא נולד המסך שיעשה את זה).

פורסם

יש לי את הVP930 כשבועיים בהם לא שמתי לב לאחת מן התופעות שציינת, יכול להיות שהעין שלי לא מספיק חדה או שלא שיחקתי במספיק משחקים אבל זוהי ההתרשמות שלי ממנו.

המסך פשוט מצויין...

פורסם

רציתי להבהיר אם לא היה מובן ממה שכתבתי, ה VP930 מסך מדהים, ממש תענוג. אני ממליץ בחום. אני לא חושב שה VX2025 יכול להשתוות לו באיכות התמונה, אבל זה שיקול שלך - איכות תמונה של ה VP930 לעומת גודל ומהירות תגובה (יתרון זניח של מהירות תגובה), כשלמשחקים גם איכות התמונה של ה VX2025 תספיק.

פורסם

עדיף יהיה ה - NEC 20WGX2

פורסם

לסרטים הכי עדיף מסך עם פאנל מסוג P-MVA ורק ה VX2025 מגיע עם פאנל כזה.

לדעתי אף מסך IPS בגודל 20" לא ישתווה אליו בקטגוריה זו אך בקטגוריות האחרות עדיף הנק,

או שאפשר ללכת על ה Dell 2007WFP רוב הסיכויים לקבל אותו עם פאנל מסוג IPS בארץ

והוא שווה ערך ל NEC אך ללא הציפוי הקריסטלי המעצבן וכמובן יותר זול (ובעל יותר כניסות וידאו וארגונומיקה מעולה וכו).

פורסם

http://www.tomshardware.com/2006/06/27/xxl_displays/

*פורסם לפני חצי שנה

If we had to name a winner among these competitors, given the unavailability of monitors from certain leading European makers in the US, it would have to be the ViewSonic VX2025WM. It's the monitor that is best suited to multiple uses. It performs decently with video games, it has good color rendering, and most of all it can display a movie reasonably well. It's not perfect, but it's the best 20" Wide monitor in the pack, and it's the one we'd recommend in that size.

The NEC 20GX2 is an interesting alternative. It's by far the most responsive monitor in the group, and the "gloss" rendering is a natural with games that are rich in color. But that's all. It's a pure gamer's monitor, and that's how it should be judged.

In the final analysis, we have to say that the video performance of 16:10 monitors still falls short. Progress has been made in that area, but they're still far from what the best of the current crop of 19" monitors can do - especially the ViewSonic VP930

פורסם

לסרטים הכי עדיף מסך עם פאנל מסוג P-MVA ורק ה VX2025 מגיע עם פאנל כזה.

לדעתי אף מסך IPS בגודל 20" לא ישתווה אליו בקטגוריה זו אך בקטגוריות האחרות עדיף הנק,

או שאפשר ללכת על ה Dell 2007WFP רוב הסיכויים לקבל אותו עם פאנל מסוג IPS בארץ

והוא שווה ערך ל NEC אך ללא הציפוי הקריסטלי המעצבן וכמובן יותר זול (ובעל יותר כניסות וידאו וארגונומיקה מעולה וכו).

יש לי את הnec ולדעתי האישית הציפוי לא מפריע בכלל. התמונה שאהמסך הזה נותן פשוט מדהימה חדה בטירוף.

פורסם

יש מי שהמסך הקריסטלי פשוט מציק להם בעין במיוחד עם השילוב הקטלני של המסגרת הבהירה ב-NEC ויש כאלו שלא מתרגשים מזה ... כמוך למשל.

שוב עניין של טעם זה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים