עבור לתוכן

SP2 עם עידכונים יש?

Featured Replies

פורסם

זה מעניין - בעבר לא היה צורך, אבל אם תוריד היום ממייקרוסופט SP2 NETWORK INSTALL, תתבצע בדיקת WGA בהתחלה.

באחת החברות שעבדתי איתן, הייתה את הבעיה הזאת לא מעט.

פורסם

ממתי Windows CardSpace private desktop זה critical update?

גם השני לא קריטי

פורסם

אני חושב שמדובר רק בעדכונים החדשים יחסית - במייקרוסופט כנראה החליטו לדחוף את העניין חזק.

מעניין אם זה יתפוס גם לאחור.

פורסם

אחחחחחחחח אני מת על מיקרוסופט. :-*

פורסם

ממתי Windows CardSpace private desktop זה critical update?

גם השני לא קריטי

בסה"כ ציינתי שיש עדכונים שלא "כל אחד" יכול להוריד :)

עד כמה שאני רואה הם קשורים בעיקר לפונקציונליות ולא לאבטחה

פורסם

אין לך מושג כמה נמאס לי ממיקרוסופט :s07:

פורסם

אתה לא חושב שזאת "קצת" חוצפה לגנוב תוכנה ולהתלונן על כך שהם לא נותנים לך להוריד עדכונים?

(אני לא מדבר עליך כמובן אלא באופן כללי)

למי שיש גירסה חוקית, זה לא ממש מעניין אותו, בסה"כ עוד לחיצת עכבר.

פורסם

קודם כל, כן.

אבל לי אין לי בעיה להוריד עדכונים כי הגיע חלונות עם המחשב...

אבל אתה לא חושב שזה "קצת" חוצפה, שיש אנשים שקנו את התוכנה ויום אחד היא מחליטה לקרוא להם גנבים?

זה לא "קצת" חוצפה, שהם מוציאים מערכת הפעלה חדשה שחצי ממנה זה DRM ובגלל זה הביצועים שלה זה הזבל שבזבל? וזה גם לאנשים שלא יראו HD גם בעוד 6 שנים?

זה לא "קצת" חוצפה, להוציא נגן שאי אפשר לנגן בו שירים? שיש לו אפשרות לשלוח שירים עם רישיון ל3 ימים, אבל הוא לא עובד עם 70% מהשירים ולא עובד עם אתר השירים שהם הפעילו לפני שהם הוציאו את הנגן או עם השירים שלו או עם MP11?

זה לא "קצת" חוצפה, למנוע מאנשים ליצור דרייברים אופן סורס לכרטיסי מסך בגלל שהם לא רוצים לתת ליצרנים לשחרר specs של הכרטיסים?

זה לא "קצת" חוצפה, שהמערכת הפרוצה שלהם גורמת למכת SPAM ווירוסים ששוטפים את האינטרנט כאילו אין אלוהים??

זה הרבה חוצפה, המון חוצפה, זה ביזיון שהם עושים מה שבראש שלהם רק כי יש להם כסף ואין להם תחרות, זה ביזיון שהם משתינים על לקוחות פרטיים וזה ביזיון שהם לוקחים כמות אדירה של כסף על מערכת הפעלה ש50% ממנה רק מיועדת להגביל את המשתמש הביתי!!!!!

מה אתה מגן עליהם בכלל??

פורסם

אבל אתה לא חושב שזה "קצת" חוצפה, שיש אנשים שקנו את התוכנה ויום אחד היא מחליטה לקרוא להם גנבים?

לי יש תוכנה חוקית, אף פעם היא לא קראה לי גנב

במקרה הכי גרוע (שאני מסופק שהרבה הגיעו אליו) יש תמיכה טלפונית

זה לא "קצת" חוצפה, שהם מוציאים מערכת הפעלה חדשה שחצי ממנה זה DRM ובגלל זה הביצועים שלה זה הזבל שבזבל? וזה גם לאנשים שלא יראו HD גם בעוד 6 שנים?

אף אחד לא מכריח אותך לקנות אותה

מה שכן, שוב אתה מתלונן שלא "נותנים לך לגנוב בשקט"

זכותם לשמור על הזכויות שלהם

בכל מקרה, הויסטה היא מערכת נהדרת, מנסיון

זה לא "קצת" חוצפה, להוציא נגן שאי אפשר לנגן בו שירים? שיש לו אפשרות לשלוח שירים עם רישיון ל3 ימים, אבל הוא לא עובד עם 70% מהשירים ולא עובד עם אתר השירים שהם הפעילו לפני שהם הוציאו את הנגן או עם השירים שלו או עם MP11?

מה זה קשור למערכת ההפעלה?

בכל מקרה, ההגנה לא תקפה לMP3 (עד כמה שאני יודע אי אפשר להצמיד להם DRM)

ובכל מקרה, ההגנה היא שאתה בסה"כ לא יכול לשלוח את השירים למכשירים אחרים

גם אם קנית דיסק מקורי, זה לא אומר שמותר לך לצרוב עותק שלו לכל מי שמבקש

זה לא "קצת" חוצפה, למנוע מאנשים ליצור דרייברים אופן סורס לכרטיסי מסך בגלל שהם לא רוצים לתת ליצרנים לשחרר specs של הכרטיסים?

הממממ... לא?

זה לא "קצת" חוצפה, שהמערכת הפרוצה שלהם גורמת למכת SPAM ווירוסים ששוטפים את האינטרנט כאילו אין אלוהים??

מה לעשות, אין מערכת בלי באגים

היום XP היא מערכת די מאובטחת (במידה וטרחת לעדכן במקום להתלונן)

זה הרבה חוצפה, המון חוצפה, זה ביזיון שהם עושים מה שבראש שלהם רק כי יש להם כסף ואין להם תחרות, זה ביזיון שהם משתינים על לקוחות פרטיים וזה ביזיון שהם לוקחים כמות אדירה של כסף על מערכת הפעלה ש50% ממנה רק מיועדת להגביל את המשתמש הביתי!!!!!

אם אנשים היו קונים את המערכת במקום לגנוב, זה היה יותר זול לי ולך

מה אתה מגן עליהם בכלל??

הם משלמים לי :P

פורסם

לי יש תוכנה חוקית, אף פעם היא לא קראה לי גנב

לך תמלא לוטו

תמיכה טכנית זה לא תענוג לאף אחד.

מה שכן, שוב אתה מתלונן שלא "נותנים לך לגנוב בשקט"

זכותם לשמור על הזכויות שלהם

בכל מקרה, הויסטה היא מערכת נהדרת, מנסיון

זכותם לשמור, וזכותי לשלם יותר כסף כדי לקנות מעבד שיכול לסחוב את כל הזבל העודף הזה. הכל טוב ויפה בוויסטה אבל היא איטית יותר מXP וזאת עובדה. תראה לי בנצ'ים שאומרים אחרת.

מה זה קשור למערכת ההפעלה?

בכל מקרה, ההגנה לא תקפה לMP3 (עד כמה שאני יודע אי אפשר להצמיד להם DRM)

ובכל מקרה, ההגנה היא שאתה בסה"כ לא יכול לשלוח את השירים למכשירים אחרים

גם אם קנית דיסק מקורי, זה לא אומר שמותר לך לצרוב עותק שלו לכל מי שמבקשהממממ... לא?מה לעשות, אין מערכת בלי באגים

זה לא קשור, זה קשור למיקרוסופט שמהם נמאס לי

מי דיבר על MP3, יש הרבה אנשים שקנו שירים דרך האתר שלהם ואז כשיצא הזון הם לא עבדו עליו.

וזה גם לא עובד עם ויסטה. מיקרוסופט לא פעם יצרה מוצר ואז הפסיקה להשקיע בו לחלוטין אחרי שנה.

היום XP היא מערכת די מאובטחת (במידה וטרחת לעדכן במקום להתלונן)אם אנשים היו קונים את המערכת במקום לגנוב, זה היה יותר זול לי ולךהם משלמים לי :P

XP מאובטחת כי היא מבוססת על Win2000 שמבוסס על net bsd

על מה וויסטה מבוססת? על אוויר. אי אפשר לקרוא לה מאובטחת עד שהיא לא תוכיח את עצמה ככזאת.

כהוכחה, כבר פרצו את הגנת הקרנל של גרסת ה64 ביט... והיא בקושי יצאה.

עריכה: אני מקווה מאוד שהם משלמים לך כי אתה מדבר שטויות

פורסם

לך תמלא לוטו

תמיכה טכנית זה לא תענוג לאף אחד.

זה פורום גדול

תעשה חיפוש לכמה אנשים עם תוכנה חוקית היא קראה גנבים.

זכותם לשמור, וזכותי לשלם יותר כסף כדי לקנות מעבד שיכול לסחוב את כל הזבל העודף הזה. הכל טוב ויפה בוויסטה אבל היא איטית יותר מXP וזאת עובדה. תראה לי בנצ'ים שאומרים אחרת.

אני לא אמרתי שהיא מהירה יותר, אמרתי שהיא נהדרת (אני גם חושב שהיא טובה יותר)

גם WINDOWS 2000 מהיר מXP, למה קנית XP?

בכל אופן, כמו כל WINDOWS,המעבד פחות חשוב, תשקיע בזיכרון :)

זה בסה"כ יהפוך מחשבים עם 2GB לסטנדרט בטווח הקרוב

(בטווח הרחוק זה יהיה יותר)

חוץ מזה, תמיד אתה יכול לכבות את כל הEYE CANDY ולהשאר עם מוצר מהיר יותר.

מי דיבר על MP3, יש הרבה אנשים שקנו שירים דרך האתר שלהם ואז כשיצא הזון הם לא עבדו עליו.

וזה גם לא עובד עם ויסטה. מיקרוסופט לא פעם יצרה מוצר ואז הפסיקה להשקיע בו לחלוטין אחרי שנה.

לא שמעתי על תופעה כזאת, ואני גם לא מעורה עד כדי כך בכל הזיון כך ש...

XP מאובטחת כי היא מבוססת על Win2000 שמבוסס על net bsd

על מה וויסטה מבוססת? על אוויר. אי אפשר לקרוא לה מאובטחת עד שהיא לא תוכיח את עצמה ככזאת.

כהוכחה, כבר פרצו את הגנת הקרנל של גרסת ה64 ביט... והיא בקושי יצאה.

ויסטה כמובן מבוססת על המון נסיון שנצבר במשך שנים עם הXP/2000

גם XP/WIN2K היו לא בטוחות תקופה ארוכה, לומדים מטעויות ומשתפרים

עריכה: אני מקווה מאוד שהם משלמים לך כי אתה מדבר שטויות

באמת שלא רציתי לרדת לרמה כזאת...

אתה מוזמן להסביר לי את השטויות שלי ואני אשמח להסביר לך את השטויות שלך

פורסם

יותר מאשר אני אוהב את מיקרוסופט, אני אוהב את האחוז המזערי והקולני שמנסה לשכנע את 99% מהאנשים כמה רע להם והם פשוט לא מודעים לכך! 1801831.png

פורסם

....עומרי התחיל :P

פורסם

נראה לי שקצת סטינו מהנושא - אם אתם רוצים להמשיך לדון בעניין בצורה מסודרת, תקבלו ת'רד משלכם לעניין.

פנו אלי אם יש צורך - בינתיים ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים