עבור לתוכן

SP2 עם עידכונים יש?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

הייתי רוצה לדעת אם ניתן למצוא להורדה את העידכון SP2 ל XP עם כל העידכונים שיצאו עד היום?

מה שיש באתר של מיקרוספוט הוא משנת 2004 וללא עידכונים כלל. עד היום נוספו 68 עידכונים חדשים שגוזלים הרבה מאוד זמן בהתקנה של מחשבים חדשים.

או לפחות להוריד את העידכונים לתוך קובץ אחד.

תודה מראש L.A

פורסם

מייקרוסופט לא מכינים SP שמכיל את כל ה critical updates.

התוכן של ה SP לא משתנה מהיום שהוא יוצא.

אין לך ברירה אלא להוריד את כל ה critical updates שיצאו מהיום שיצא SP2

פורסם

אתה יכול לעבוד עם זה

http://www.autopatcher.com/

זה יחסוך את הזמן של ההורדה.

פורסם

משהו יותר נוח:

- תוריד SP2 מהאתר של מייקרוסופט.

תוריד את RyanVM's XP post SP2 Updates מכאן: http://www.ryanvm.net/msfn/updatepack.html

הקישור להורדה נמצא בתחתית העמוד בהתחלת תיבת ה-DOWNLOAD.

מדובר בחבילה שמרכזת את כל העידכונים שיצאו אחרי SP2, והיא מתעדכנת כל הזמן.

תוריד את תוכנת nLite החינמית מכאן: http://www.nliteos.com/download.html

בעזרת תוכנת nLite ניתן ליצור בקלות רבה דיסק התקנה משלך ל-XP שמכיל את כל העידכונים + פלוס כמה TWEAK'ים מאוד שימושיים למערכת ההפעלה.

זה ייקח לך אולי שעה - אבל זה שווה את הכל.

בהצלחה, ואם בחרת ללכת על זה אשמח לעזור.

יום נעים.

פורסם

מה שvalorien אמר יותר טוב.

לא שמתי לב שאתה גם צריך את הSP2.

אני משתמש בautopatcher בשביל לעדכן את חלונות על מספר מחשבים שכבר מותקנים ועובדים.

ryanvm's מיועד ליצור דיסק התקנה עובד.

אז יש לך את שתי האפשרויות, כאשר autopatcher יעבוד רק על SP2.

Valerion אתה יודע אם windows update מזהה את העדכונים שנעשו דרך ryanvm?

פורסם

זה תלוי בגודל הארגון שלך ובכמות המחשבים אבל אצלנו אנחנו משתמשים בשרת WSUS להפצה אוטומטית של כל העידכונים לכלל התחנות. זה יכול להיות פתרון לא רע בתנאי שיש לך מספיק תחנות כדי להצדיק שרת עידכונים.

פורסם

Valerion אתה יודע אם windows update מזהה את העדכונים שנעשו דרך ryanvm?

הוא אכן מזהה אותם.

מבחינת האתר - כאילו הורדת את העידכונים ממנו.

פורסם

valorien

הautopatcher עוקף את הwindows genuine הזה שבודק את הסרייאל של המערכת הפעלה?

פורסם

בדיקת ה-WGA רלוונטית אך ורק לעידכונים המורדים אוטומטית בעזרת WINDOWS UPDATE, ולהתקנת תוכנות מסויימות מבית MS דוגמת WMP11, והגירסה האחרונה של אקספלורר.

AUTOPATCHER משלבת את כל המודלים של העידכונים בחבילה אחת (ולמעשה ניתן להתקין ממנה גם את ה-WGA, במידה ויש צורך), ומאפשרת להתקין אותם ממנה - במקום בהורדה ממייקרוסופט.

אין פה בעצם עקיפה של ה-WGA: את אותם העידכונים שמוצעים ב-AUTOPATCHER, יכול כל משתמש להוריד גם ידנית מהאתר של MS.

התוכנה לא מציעה שום דרך לעקוף את ה-WGA, אלא רק דרך נוחה יותר לרכז את העידכונים + כמה TWEAKS מאוד שימושיים למערכת.

קח בחשבון שגם אם התקנת MEDIA PLAYER 11 דרך AUTOPATCHER לדוגמה - עדיין תתבצע בדיקת WGA בפעם הראשונה שהתוכנה תרוץ.

יום נעים.

פורסם

IE7 על linux??

אגב, גם אם אתה לא עובר את הvalidation אתה עדיין מקבל את כל העידכונים הקריטיים.

פורסם

כן - אבל קריטיים בלבד.

יש המון עידכונים חשובים ש-MS לא מכניסה למסגרת הזאת, ופרט לכך לך תדע מתי המדיניות בנושא תשתנה.

בעיקרון הם לא חייבים שום דבר (גם אם זה מסכן את המערכת בצורה רצינית) לבעלי עותקים לא חוקים.

דרך אגב - מחקר שקראתי לאחרונה, מצא שכמה מאות אלפי משתמשים בעליי עותקים חוקים לחלוטין של מערכת ההפעלה - מזוהים כמשתמשים פיראטיים.

זה היה ב-DIGG לאחרונה, ומייקרוסופט לא הייתה מרוצה כ"כ מתוצאות הפירסום הזה.

אולי זאת הסיבה להכללת משתמשים "פיראטיים" בזכאות לקבל עידכונים קריטיים - החשש שכמה מהם יתבררו כמשתמשים בעלי רשיונות.

IE7 על לינוקס = FF 2 על XP.

סתם משתעשע עם ה-CONFIG, אף על פי שאני גם עם אובונטו.

יום נעים.

פורסם

אין פה בעצם עקיפה של ה-WGA: את אותם העידכונים שמוצעים ב-AUTOPATCHER, יכול כל משתמש להוריד גם ידנית מהאתר של MS.

התוכנה לא מציעה שום דרך לעקוף את ה-WGA, אלא רק דרך נוחה יותר לרכז את העידכונים + כמה TWEAKS מאוד שימושיים למערכת.

קח בחשבון שגם אם התקנת MEDIA PLAYER 11 דרך AUTOPATCHER לדוגמה - עדיין תתבצע בדיקת WGA בפעם הראשונה שהתוכנה תרוץ.

לא מדויק, בשביל הרבה עדכונים צריך לעשות VALIDATE באתר של מיקרוסופט לפני ההורדה

פורסם

לדעתי הסיבה שנותנים להם לעדכן זה בגלל שיש מאות אלפים של lusers שהמחשב שלהם הוא זומבי בשליטה של קראקרים והם מייצרים 95% מהספאם והתולעים שיש ברשת. זה ניסיון של מיקרוסופט לשלוט בתופעה כדי שלא יצא להם שם רע יותר.

שבוע טוב!

עריכה: אכזבת לי את הנשמה עם הIE7 הזה :( ... לא שהייתי מתקין את הזבל הזה אבל זה היה יכול להיות נחמד על VM בשביל תאימות, במקום להתקין מערכת הפעלה שלמה. שזה גם ככה מה שאני עושה אז לא נורא

פורסם

לא מדויק, בשביל הרבה עדכונים צריך לעשות VALIDATE באתר של מיקרוסופט לפני ההורדה

זה חדש לי.

בפעם האחרונה שבדקתי לא התבקשת לעבור WGA לפני הורדת עידכונים ידנית.

עריכה: עכשיו בדקתי באתר של MS, וניסיתי להוריד 6 באקראי.

לא מצאתי עידכונים שכדי להוריד אותם ידנית צריך לעבור WGA קודם.

מצד שני יש לא מעט עידכונים, ואני יודע על כמה שניתן להוריד אותם אבל לא להתקינם בלי WGA.

לאילו עידכונים אתה מתכוון עומרי (פרט ל-SP2, WMP11, ו-IE7)?

פורסם

בשביל SP2 צריך validate?

עריכה: גם ב auto update?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים