עבור לתוכן

צריך את עזרתכם אנשים בקשר לבחירת אוזניות

Featured Replies

פורסם

עד כה השתמשתי באוזניות של הנגן שלי IRIVER שהן של סנהייזר MX300, שהם די סיפקו לי הסחורה, כי יחסית לאוזניות שאני הקשבתי בעבר הם אחלה.... ואני גם לא כזה רגיש לצלילים.....

בימים אלה הם נהרסו לי לצערי הרב :s05:

ולכן החלטתי להשקיע מ"מיטב כספי" במשו קצת יותר טוב...

מה שאני מחפש זה כמעט אותם האוזניות רק שיספקו באסים יותר טובים....

והתקציב שלי עומד בסביבו 150 ש"ח....

תודה רבה מראש לעוזרים... :yelclap:

פורסם

יש לך את ה K12P ב 100 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

יש לך את ה K12P ב 100 ש"ח.

מאיזה חברה זה? (סליחה על הבורות)

פורסם

AKG

פורסם
  • מחבר

תוצרת איזו ארץ זה?

פורסם

akg הינה חברה אוסטרית,אבל האוזניות שלה הפשוטות מיוצרות בסין ,אבל זה נכון לגבי כל החברות כולל SONY וסנהיזר .

אתה לא באמת מצפה לקבל איזשהו אוזניה סופר דופר ב100 שקל.

פורסם
  • מחבר

akg הינה חברה אוסטרית,אבל האוזניות שלה הפשוטות מיוצרות בסין ,אבל זה נכון לגבי כל החברות כולל SONY וסנהיזר .

אתה לא באמת מצפה לקבל איזשהו אוזניה סופר דופר ב100 שקל.

ממש לא, אני לא מאלה שממש רגישים לצלילים... שכחתי איך קוראים להם... מה שאני יודע זה להבדיל בין אוזניה של 20 שקל (שהאיכות שלה כ"כ גרועה שפשוט לא שומעים בס אלא שומעים משו צורם וזוועתי שיש לך צמרמורת....) לבין אוזניה שעולה 100-200 ש"ח (שנותנת צליל סבבה, שאפשר להאזין לה...)

למדתי מניסיוני שעדיף להשקיע קצת יותר בשביל לקבל הרבה יותר....

פורסם

אם אתה יכול להגדיל תקציב ל200 אז אני ממליץ על akg24p .

אם אתה יכול להזמין מאייבי אז יש עוד כמה אופציות אטרקטיביות ,koss ksc75 או koss porta pro ,או אפילו px-100 של סנהיזר.

אבל זה מאוד תלוי איזה אוזניה אתה מחפש-כלומר buds או clipons או קשת .

פורסם
  • מחבר

שמע, אני יכול להגדיל את התקציב ל200, גם ל300 אבל אני יודע שלי זה לא שווה את זה... כי בסופו של דבר, האוזניות ידפקו... בין אים החוט יקרע, או שהאוזניה עצמה תהרס... ואז הלכה השקעה של סכום יחסית נכבד. אני יוכל להגדיל ל170 מקסימום אם זה יעזור, שזה 20 ש"ח יותר ממה שרשמתי בהודעה הראשונה...

אני מחפש אוזניית כפתור, כמו שרשמתי בהדעה הראשונה, שאני השתמשתי עד כה בסנהייזר MX300 אז אני רוצה משו דומה, ולא מהסוגי אוזניות שהצעת לי.

מה התנאים להזמנה מאייבי??

ויש לי ניסיון רע עם KOSS, למרות שזאת הייתה אוזניה זולה, היא הייתה בין הגרועות במבחר של הזולות....

ואם כבר מדברים על מבחר, אז אני אשמח אם עוד אנשים יגיבו וימליצו :xyxthumbs:

פורסם

מה דעתך על CX300??? יש עליהם ביקורות טובות והן נורא פופולריות; אתה יכול גם להזמין מאיביי בערך בסכום הזה.

פורסם
  • מחבר

מה אני צריך כדי שאוכל לקנות מאייבי? כי כרטיס קניה בינלאומי אין לי.... :s05:

וקראתי את הביקורות של CX300 באמת נותנים לאוזניה אחלה ביקורת, בזאפ לפחות.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, אחרי התלבטות קשה החלטתי ללכת על הCX300 מישהו יכול להמליץ לי על חנות אמינה שאוכל להזמין ממנה?

אה והאחריות שבאה איתם? למה הכוונה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים