עבור לתוכן

פיפוש בתככי הרייטינג

Featured Replies

פורסם

רגע לא הבנתי,הפיפוש הראשון (והיפה מכולם) זה על הספינה,עם הקפטן הסטלן,למשחק הזה קוראים פשוט "פיפוש"?

פורסם

כן

וזה לקוח מהשם של הדמות הראשית

חזי פיפוש

פורסם
  • מחבר

בבקשה איך אני יכולל להשיג את זההההההההה ניסיתי באתרר שלהם אין כלוםםםםםםם יווווווו אני חיייב את זה אנייייייי משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעע אלוהיםםם

אני רוצה את המשחק הזה יותר מזה שאני רוצה XBOX360 יווווו אני חיבבבבבבב את המשחקקקקקק אני מת עלייווו בקקשה איפה אפשר להורייייייייידדדדדדדדדדד או מהשו בבבבבבקקקקקקקקקקקקקקקקשששששששההההההההההה

פורסם

בתככי הרייטינג זה אלימך אגוז, וזה...

המשחק הכי קורע בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111

פאק, איזה משחק זה היה...

פורסם

בבקשה איך אני יכולל להשיג את זההההההההה ניסיתי באתרר שלהם אין כלוםםםםםםם יווווווו אני חיייב את זה אנייייייי משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעע אלוהיםםם

אני רוצה את המשחק הזה יותר מזה שאני רוצה XBOX360 יווווו אני חיבבבבבבב את המשחקקקקקק אני מת עלייווו בקקשה איפה אפשר להורייייייייידדדדדדדדדדד או מהשו בבבבבבקקקקקקקקקקקקקקקקשששששששההההההההההה

תתתתתתתאאאאאאבבבבבבבבדדדדדדדדד טטטטטטטוווווווובבבבב?????????

אאאאאאאמממממממןןןןןןןן יייייייבבבבבבבבייייייייייאאאאאאאאווווווו ללללללללךךךךךךך בבבבבבבבאאאאאאאאןןןןןןןןןןן ססססססססעעעעעעעעעממממממממקקקקק....

פורסם
  • מחבר

פליז אני מבקש איך להוריד את זה מה לכתוב בחיפוש ניסיתי הכול זה לא מוצא כלוםםםםם אני חיבב את המשחק בקשה

פורסם

לא יגידו לך איפה להוריד, תפסיק לשאול ולבקש כי זה לא חוקי כאן

פורסם

וגם זה משחק ישראלי, למה נראה לך שמישהו ישים אותו להורדה באינטרנט אם אין לו פופולאריות בחו"ל?

פורסם

בתככי הרייטינג זה אלימך אגוז' date=' וזה...

המשחק הכי קורע בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111

פאק, איזה משחק זה היה...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

"הממ... בוטנים מעופשים.... טעים......"

"אני יודע שחיית נר וקפיצת פרפר"

פורסם
  • מחבר

אז מה זהו המשחק לא קיים אי אפשר להשיג אותו????????????????????????????????

פורסם

רק מאנשים שיש להם עותק מקורי , אני לא בטוח שזה עובד על אקס פי בכלל. יש לי פה את פיפוש 3 מקורי שזכיתי בתחרות. לא שיחקתי בו בחיים כי שמעתי שהוא גרוע. גם פיפוש 2 היה בסדר.

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

"הממ... בוטנים מעופשים.... טעים......"

"אני יודע שחיית נר וקפיצת פרפר"

לי יש מבט זדוני

לא, לא יש מבט זדוני

תראו את שלי, שלי הכי זדוני

שלי שלי שלי שלי

פורסם

"וואה וואה סתכלו עליה!!!, אולי היא תרצה לעלות אליי לשתות ככה מיץ פטל אח"כ וואה וואה!"

"כוסאמא שלכם תקעתם אותי במסגרת המזדרגגת הזאת בפינה תחתונה של המסך, מה קרה, אין לי חיים!? אין לי זכויות אדם?!? פאשיסטים!"

Pure Embroisa.

פורסם

אכן תככי רייטינג היה ענק 8)

פורסם

פשוט גנון מה שהולך פה

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים