פורסם 2007 בינואר 2518 שנים רגע לא הבנתי,הפיפוש הראשון (והיפה מכולם) זה על הספינה,עם הקפטן הסטלן,למשחק הזה קוראים פשוט "פיפוש"?
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר בבקשה איך אני יכולל להשיג את זההההההההה ניסיתי באתרר שלהם אין כלוםםםםםםם יווווווו אני חיייב את זה אנייייייי משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעע אלוהיםםםאני רוצה את המשחק הזה יותר מזה שאני רוצה XBOX360 יווווו אני חיבבבבבבב את המשחקקקקקק אני מת עלייווו בקקשה איפה אפשר להורייייייייידדדדדדדדדדד או מהשו בבבבבבקקקקקקקקקקקקקקקקשששששששההההההההההה
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים בתככי הרייטינג זה אלימך אגוז, וזה...המשחק הכי קורע בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111פאק, איזה משחק זה היה...
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים בבקשה איך אני יכולל להשיג את זההההההההה ניסיתי באתרר שלהם אין כלוםםםםםםם יווווווו אני חיייב את זה אנייייייי משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעע אלוהיםםםאני רוצה את המשחק הזה יותר מזה שאני רוצה XBOX360 יווווו אני חיבבבבבבב את המשחקקקקקק אני מת עלייווו בקקשה איפה אפשר להורייייייייידדדדדדדדדדד או מהשו בבבבבבקקקקקקקקקקקקקקקקשששששששהההההההההההתתתתתתתאאאאאאבבבבבבבבדדדדדדדדד טטטטטטטוווווווובבבבב?????????אאאאאאאמממממממןןןןןןןן יייייייבבבבבבבבייייייייייאאאאאאאאווווווו ללללללללךךךךךךך בבבבבבבבאאאאאאאאןןןןןןןןןןן ססססססססעעעעעעעעעממממממממקקקקק....
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר פליז אני מבקש איך להוריד את זה מה לכתוב בחיפוש ניסיתי הכול זה לא מוצא כלוםםםםם אני חיבב את המשחק בקשה
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים וגם זה משחק ישראלי, למה נראה לך שמישהו ישים אותו להורדה באינטרנט אם אין לו פופולאריות בחו"ל?
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים בתככי הרייטינג זה אלימך אגוז' date=' וזה...המשחק הכי קורע בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111פאק, איזה משחק זה היה...^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^"הממ... בוטנים מעופשים.... טעים......""אני יודע שחיית נר וקפיצת פרפר"
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר אז מה זהו המשחק לא קיים אי אפשר להשיג אותו????????????????????????????????
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים רק מאנשים שיש להם עותק מקורי , אני לא בטוח שזה עובד על אקס פי בכלל. יש לי פה את פיפוש 3 מקורי שזכיתי בתחרות. לא שיחקתי בו בחיים כי שמעתי שהוא גרוע. גם פיפוש 2 היה בסדר.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^"הממ... בוטנים מעופשים.... טעים......""אני יודע שחיית נר וקפיצת פרפר"לי יש מבט זדונילא, לא יש מבט זדוניתראו את שלי, שלי הכי זדונישלי שלי שלי שלי
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים "וואה וואה סתכלו עליה!!!, אולי היא תרצה לעלות אליי לשתות ככה מיץ פטל אח"כ וואה וואה!""כוסאמא שלכם תקעתם אותי במסגרת המזדרגגת הזאת בפינה תחתונה של המסך, מה קרה, אין לי חיים!? אין לי זכויות אדם?!? פאשיסטים!"Pure Embroisa.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.