פורסם 2007 בינואר 2418 שנים מחבר בסדר אבל איך אני משיגג אות יאאאאאאאאלההההההה ? אני מת לשחק בזהההההההההמי יכול לישלוח לי אותו איפה אני יכול להוריד הוא מהשו כזה ????????????????!!!!!!!!!!!!!! אני משתגעעעעעעעעעעעעע!!!! זה המשחק שאני הכי אוהבבבבבבבבבבבבב בעולם מכוווווווללללללללל המשחקיםםםםםםםם
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים תוווווווווווווווווווווווווווווווווריייייייייייייייייייידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייממממממממממממייייייייייוווווווווווללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1הבנתההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!?1
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים יוו איזה משחק חזק זה!אני גם רציתי לחזור לשחק בו לא מזמן אבל הדיסקים שלי המקוריים הלכו לעולמם.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים תככי הרייטינג זה משהו אחדופיפוש זה משחק אחררק שתככי הרייטינג היה לפניאם אתם רוצים פשוט תלכו ל www.piposh.co.ilותקנו מהם
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים וואי.הם היו משחקים גדולים. טכנולגית- חרא.אבל היו שם אחלה מדובבים ואחלה בדיחות.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים אז הוצאתי לו את הקישקע, את הקישקע! אחח נוסטלגיה.. "בדיוק דיברתי עם מוטי הניגר..." רק עכשיו קלטתי שאם היו אומרים מוטי הניגר בארה"ב היו כבר מוציאים את האחים גיליוטין להורג :lol: אה ושימו לב שפיפוש ותככי הרייטינג הם שני משחקים שונים. אה וכל מה שיצא אחרי פיפוש הראשון היה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מעפן.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים יווו אחי גם אני לא הבנתי את המשפטעכשיו מההודעה שלך אני קולט שהם אמרו ניגר
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים כע אני תוהה על כך עכשיו, אני זוכר שבמשחק "ניגר" היה כאילו "נגר" לפי קפטן קרופניק(אחת מדמויות משחקי המחשב הטובות ביותר אי פעם) אז אולי לא הייתה כוונתם להעליב אפרו אמריקנים אבל אולי כן
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים אז הוצאתי לו את הקישקע, את הקישקע!אחח נוסטלגיה..למי שלא מכיר זה היה עמוס שוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.