פורסם 2007 בינואר 2418 שנים מחבר כן, תבדוק בתפריט בצד שמאל:http://www.symbian.com/phones/index.htmlתודה לא אהבתי תפאלפונים של SE הם ענקיים וגם ל W940 למרות שיש לו 4 GB אין לו מצלמה שזה חיסרון גדול !!!
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים יש, כאשר הנפוצים ביותר הם W950I וM600I.לאמישהו פה שוכח את P800 P900 P910 P990, שהם הסימביאנים הנפוצים ביותר של סוני אריקסון.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים צריך להוסיף גם, שזה לא הסימביאן שרובנו מכירים ממכשירי נוקיה, זה סימביאן UIQ, מבחר האפלקציות המותאמות לו נמוך משמעותית משל הסימביאן שנוקיה משתמשת בו.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים בס"דהסימביאן שאתה מחפש הוא כמו סידרה 6 3rd?מכיוון שכפי שPIKA007 אמר זה מערכת שונה.בכל מקרה, הטוב ביותר הוא להגיד את הדרישות שאתה רוצה כי לסוני אין מגוון (שאינם כמו PDA)
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים אני דווקא אוהב את UIQ. מסך מגע זה כיף P:חוץ מזה שה P800 הוא פשוט מכשיר קדוש.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים למרות שסדרת ה-P נמכרה יותר והיא יותר מוכרת, היא פחות מומלצת היום. ה-P990 הוא פשלה ענקית של ס"א: מכשיר מלא באגים ובעיות למרות המפרט האיכותי כביכול. ה=M600 וה-W950 הם דוקא מכשירים מוצלחים לטעמי, למרות החוסר במצלמה. אולי כדאי לך לחכות ל-3GSM (ואולי גם לפני.. 6 בפברואר ) שם יוכרזו כנראה מכשירי UIQ חדשים עם מצלמה.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר למרות שסדרת ה-P נמכרה יותר והיא יותר מוכרת, היא פחות מומלצת היום. ה-P990 הוא פשלה ענקית של ס"א: מכשיר מלא באגים ובעיות למרות המפרט האיכותי כביכול. ה=M600 וה-W950 הם דוקא מכשירים מוצלחים לטעמי, למרות החוסר במצלמה. אולי כדאי לך לחכות ל-3GSM (ואולי גם לפני.. 6 בפברואר ) שם יוכרזו כנראה מכשירי UIQ חדשים עם מצלמה. נראה לי שאני יחכה כמה חודשים אולי חודשים ל n95 ו לiphone תודה רבה על העידכון
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים תזכור שהאייפון הוא לא בדיוק סמארטפון. בינתיים לא ידוע אם יהיה ניתן להתקין עליו תוכנות צד שלישי, או אפילו תוכנות נוספות של אפל. אפילו תמיכה בג'אוה אין ממה שהבנתי.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים עדכון בשבילכם- ה MAC OS X על האייפון הוא סגור. חוץ ממה שאפל כללה ומה שיהיה בעדכוני תוכנה , לא תוכלו להתקין תוכנות צד שלישי.
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים בס"ד הסימביאן שאתה מחפש הוא כמו סידרה 6 3rd? מכיוון שכפי שPIKA007 אמר זה מערכת שונה. בכל מקרה, הטוב ביותר הוא להגיד את הדרישות שאתה רוצה כי לסוני אין מגוון (שאינם כמו PDA) הOS של SE היא UIQ לדעתי היתרון הכי,אבל הכי גדול של SE הוא: כמו שאתם רואים זה מתאים גם למכשירים די ישנים העיקר שיהיה BT אין סיבה שלא יתאים גם לנוקיה,פשוט אין דרך להטעין את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.