פורסם 2007 בינואר 2418 שנים תלחץ על הפס השחור מקש ימני ואז יהיה לך משהו של הוספה של ג'אדג'טים(אני לא בטוח שכתוב ככה אבל תחפש משהו דומה).תפתח את זה(זה אמור להיות חלון שכולו שקוף)ואז יהיה לך קישור של חיפוש ג'אדג'טים נוספים.זה יפנה אותך לאתר שממנו אתה יכול להוריד.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים מחבר לא משנה, הסתדרתי, היה צצריך דאבל קליק (משום מה ניסיתי זאת קודם ולא עבד : ) אתה פשוט תצטרך להוריד מהאתר הזה ולהתקין...זה לא יותר מידי מסובך "ולהתקין.." אתה חוזר על עצמך שוב ושוב, אבל על השאלה לא ענית. בכל אופן תודה על ההתייחסות. בזה הרגע אני סיימתי לצרוב WINXP וחוזר לXP כי הויסטה פשוט חרא של מערכת :
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים אתה אמיתי ?א. הוא הסביר לך בדיוק איך להתקין.. זה ממש לא בעיה בדיוק מה שהוא אמר לך ללחוץ על הוספה זה יפתח לך אתר תבחר מה שאתה רוצה תוריד וזה יתקין.. אני משאר שיותר מזה אין בן אדם בעולם שיסביר לך ואני לא רואה איפה הבעיה.ב. בקשר לויסטה מה בדיוק יכל להיות לך חרא בזה שיש סיבה לחזור לאקספי? הסיבה היחידה שאני מוצא זה שהמחשב שלך לא חזק מספיק ואז הבעיה היא לא בויסטה שהיא חרא אלא במחשב של שהוא... :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.