עבור לתוכן

בקשר לאינטרנט אלחוטי ב-98se

Featured Replies

פורסם

במחשב הנייד שלי שמתי win98se וחיברתי לו מתאם usb לרשת אלחוטית שעובד בכל המחשבים בבית.

אני מצליח לגלוש באינטרנט אבל הדפדפן או ה-win מסרב לקבל שזה לא חיבור למודם או משהו כזה...כאילו חיבור פיזית, ולכן סוגר לי את החלון כל פעם ומדווח על שגיאות.

המחשב מאוד ישן thinkpad 570 ומשמש אותי בעיקר לאינטרנט.

יש לציין שהמתאם תומך את המערכת הפעלה הזו.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

למרות שהמתאם תומך , הדרייבר של הכרטיס הותקן ?

אם הדרייבר לא מותקן אתה לא תצליח לגלוש בכלל ..

פורסם
  • מחבר

אבל אמרתי שאני מצליח לגלוש באינטרנט....מסקנה... :s07:

פורסם

"סוגר לך את החלון" = מצב בלתי אפשרי על מחשב ללא וירוסים. ספר לנו בדיוק מה הכוונה. הדפדפן קורס לך? זו הכוונה? את התואר הראשון בקריאת מחשבות עשיתי לפני מספר שנים אז אני קצת חלוד בנושא. ;D

"מדווח על שגיאות" = לא עוזר. ספר לנו בדיוק מה השגיאות, או צלם תמונות מסך.

ועכשיו, הגדרת כבר בדפדפן בלשונית חיבורים/connections משהו בסגנון "never dial a connection"?

פורסם
  • מחבר

כן זה מסומן "never dial a connection"

1.אני לוחץ על כניסה לדפדפן וזה ישר שואל אותי עם לעבוד בצורה לא מקוונת (offline) או לנסות שוב.. אני לוחץ לנסות שוב וזה נכנס לאינטרנט!

2.רושם לי את השגיאה הבאה:

this program has performed an illegal operation and will be shut down.

if the program persists, contact the program vendor.

פורסם

אוקיי הדפדפן קורס לך. עכשיו השאלה אם זה בגלל האלחוטי או שאין שום קשר. תסיר את הדרייבר, תתחבר ישירות לרשת עם כבל רשת רגיל ותראה אם עדיין יש קריסת דפדפן. כמובן גם לוודא שהמערכת מעודכנת עם כל הטלאים - אני כבר לא זוכר איך מעדכנים ב98 לצערי (יכול להיות ללכת ידנית לאתר העדכונים של מיקרוסופט אבל אני לא סגור על זה).

בכל אופן אם זה בגלל האלחוטי - תעדכן דרייבר מהכי חדש שיש אצל היצרן, נסה דפדפן אחר כ-Firefox לבדוק אם גם שם יש בעיות וכו וכו'.

מה שלא יהיה - זו מערכת די פרימיטיבית לצפות שהכל יעבוד שם יציב ואמין כמו חלונות 2000+. ואם רכיב החומרה הוא לא ה-best in its class, אזי היציבות תסבול עוד יותר... או במילים אחרות - תחליף כרטיס אלחוטי אפילו זמנית לראות אם גם במוצר אחר יש אותן בעיות. דרייברים לא יציבים היו הבעיה הכי חריפה ב-98 בזמנו, בדרך כלל בשל חומרה זולה. ואם החומרה חדישה מדי, אזי יש מצב שהתמיכה ל-98 נעשתה כ"בדרך אגב" ולא ממש השקיעו בה משאבים רבים...

סורי, אין לי תרופת פלא לבעיותיך. אולי אחרים מנוסים ממני בנידון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים