פורסם 2007 בינואר 2418 שנים אמיתי. אנחנו יודעים על החלל קצת יותר ממה שאנחנו יודעים על קרקעית הים. במעמקים חיים יצורים שאתם לא יכולים לדמיין לעצמכם, רובם כלל עוד לא נתגלו. יפן, שהיא המדינה בה צריכת הדגים היא הגבוהה בעולם, היא המקום המושלם לחקור יצורים כאלו שכן, הם נתפסים ברשתות דיג בתדירות כזו או אחרת. נורא חשוך בעמקים הללו ובני אדם לא יכולים להגיע לשם (אלא בצוללת וגם זה, לא לכל עומק) כך שלך תדע מה עוד חיי שם.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים עוד תמונות של מפלצות ים: תצתרפו לחוג לאיכטיאולוגיה ושומדבר כבר לא יפתיע אתכם.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים לא הבנתי למה קוראים לזה מפלצת.זאת חיה לא מוכרת פשוט.אני גם חושב שזה אמיתי.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים איזה שטויות זה נראה לכם אמיתי?קודם כל אין סיכוי שהוא יוכל לשחות במיים כל כך רדודים אחרי שוא הסתגל לעומק של 600 מטרדבר שני מה זה הרעש הזה? איך אפשר לשמוע אותו מתחת למים?דבר שלישי אם זה שילוב של כריש וצלופח איך אנשים יכולים להתקרב אליו ועוד יצאו חיים אחרי הצילום? זה מסוכן לאללהודבר רביעי למה הוא שוחה כמו איזה חילזון אוטיסט? **אהם** בובה צפה **אהם**
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים אני בכלל לא הצלחתי לראות את הסרטון, אני פשוט יודעת שיש כל מיני יצורים משונים בים.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים לא אכפת לי מהסרטון ספציפית. אני אומרת שיש דברים בים שלא תאמינו מאיפה הם באו.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים ^^ נכון אבל הדיון כאן על הסרטון הזה ד"א מה החוכמה לתת שתי אפשרויות להצביע כשיש כן ולא? חחח הצבעתי כן ולא
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים באתר של National Geographic:http://news.nationalgeographic.com/news/2007/01/photogalleries/frilled-shark/photo4.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.