עבור לתוכן

שאלה

Featured Replies

פורסם

העם הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS יריץ את המשחק crysis על ההגדרות הכי גבוהות שההגדרות יהיו עד הסוף ועם כל האפקטים?

פורסם

תשובה

אני חושב שכן

כמו שבנו את FarCry כך שירוץ טוב על מערכות פחות טובות, כך גם עם המשחק הזה

אני חושב של 8800GTS לא תהיה שום בעיה על ההגדרות הכי גבוהות על מסך 20" או אפילו גבוה יותר

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה איה מסך יש לך למחשב לי יש מסך שטוח לא פלזמה 17 אינץ' מה זה חשוב

פורסם

זה חשוב כי עם מסך יותר איכותי וגדול יותר , אתה יכול לנצל יותר טוב את הכרטיס ולהגיע לרזולוציות יותר גדולות , בעצם ליראות את המשחק יותר יפה גם כן , בכרטיסים כאלה המסך משחק תפקיד חשוב בעסק..

ותשובה לשאלתך אני בטוח שה8800 ג'י טי אס יריץ את המשחק מעולה עם הכל על הכי גבוה , כי הוא כרטיס היי אנד חזק מאוד ... ויצאו עוד הרבה משחקים שהוא יריץ אותם על הכי גבוה לא רק את זה..

פורסם
  • מחבר

רגע יש לי מסך 17 אינץ' שטוח לא פלזמה LCD יראו אצלי את הגרפיקה טובה?

זה יספיק?

פורסם

מה אני יגיד לך מצד אחד אתה לא תנצל את הכרטיס במלואו , כי אתה לא תוכל לנצל את מלוא הכרטיס על הגדרות הכי גבוהות כי המסך יגביל אותך , אך אם יש לך מסך איכותי 17 אז אתה תוכל להריץ עם הכרטיס משחקים ב 1280X1024 ויראו את זה יפה מאוד כי בתכלס מה שחשוב זה יותר הכרטיס.. מה שאני ממליץ לך לעשות זה לחכות עוד חודש ולקנות את ה8800 ג'י טי אס 320 מגה , זהו גרסא שקוצצה בזיכרון והיא חזקה בדיוק כמו ה8800 ברגיל רק קיצצו בזיכרון והיא יותר זולה , אז בשבילך שאתה רוצה להריץ את המשחק בהגדרות נמוכות יחסית , זה יהיה מעולה בשבילך.

למרות שתמיד עדיף לקנות מסך ואז אתה מקבל את מלוא הביצועים , אך אם התקציב לא מאפשר לך לדעתי זה יהיה גם טוב..

חוץ מזה .. איזה ספק יש לך?? איזה מעבד? כמה זיכרון?

פורסם
  • מחבר

תשמע אמרו לי שזה לא משנה איזה מסך יש לך אפילו על 1024 768 יראו מעולה מה זה חשוב כבר הזמנתי את המחשב שלי וחודש הבא בעזרת השם אני מקבל אותו יהיה לי מחשב בן זונה ויעבוד אצלי על 1024 ועל 1280 על הדברים הכי כבדים וגבוהים איזה כיף

פורסם

אהה אם הזמנת אז מה זה חשוב אין על מה לדבר.. שיהיה לך בהצלחה ותתחדש..

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה תוסיף אותי למסנג'ר שלך oran_negev@hotmail.com [br]פורסם בתאריך: 24.01.2007 בשעה 17:09:06

המעבד הוא intel e6300

וזיכרון 1GB

יהיה לי מחשב תותח על מפלצת אכזרית חחחח

פורסם

הכותרת לא חוקית, הנושא מיצה את עצמו, ומתחיל הספאם.

הדיון ננעל כדי למנוע בעיות נוספות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים