עבור לתוכן

עזרה בקניית כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

שלום

בקרוב אני רוצה לקנות את האוזניות 3H של STEELSOUND , עכשיו יש לי כרטיס קול רגיל על המחשב

(מובנה) ואני מחפש כרטיס קול שיתן לי כמה שיותר איכות מהאוזניות האלו. ראיתי שה XFI ממש טוב למשחקים שזו

המטרה שלי אבל הכרטיס הזה מאוד יקר ואני פשוט לא יכול להרשות לעצמי להוציא 600 שקל על כרטיס קול.

אז בבקשה תמליצו לי על כרטיס "יחסית" טוב שיתן לי כמה שיותר איכות סאונד.

תקציב : 200 שקל . תודה

יש לי כרגע משהוREALTEK AC97 ולא יודע אם זה קשור אבל יש לי AGP :|

פורסם

אני מציע לך להשקיע את ה-200 שקלים האילו אקסטרא באוזניות, תקבל תמורה טובה יותר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני ראיתי פשוט כל מיני סיקורים על אוזניות כמו 3H 4H 5H ICEMAT SIBERIA

ו ה3H קיבלו את הציון הכי טוב

הנה גם ציטוט קטן מהסיקור שקראתי:

"Wow. The SteelSound 3H is a different kind of gaming headphone and improved from previous products from the same company. Although different intentions, the SteelSound 3H comes at a low price of $49.99 USD MSRP -- half the price of the SteelSound 5H V2. Nice cables (But no extensions), same single cable design we've seen with previous SteelSounds, excellent portability, comfortable headband, and better noise isolation than other SteelSound models -- combined with sound that's much more to our tastes, although not without flaws -- the SteelSound 3H is different. And the difference, is a change for the better... if we did not hand out APH Recommended awards enough lately (We are harsh markers, I tell you, unlike those other sites, we don't give out awards randomly and freely), well, here's one more!"

ואני לא מבין פשוט מה יצא לי אם אני יקנה אוזניות ממש טובות במחיר יותר גדול ועדיין יהיה לי כרטיס קול מובנה AC97 רגיל עם איכות סאונד ממש לא טובה

פורסם
  • מחבר

תודה . ובכרטיס CREATIVE Audigy SE 7.1 רשום בסוגריים PCI זה לא במקרה רק ל PCI EXPRESS? :x

פורסם

תודה . ובכרטיס CREATIVE Audigy SE 7.1 רשום בסוגריים PCI זה לא במקרה רק ל PCI EXPRESS? :x

לא, חיבור ה-PCI מיועד לחיבור כרטיסים שונים (כגון כרטיסי קול, כרטיסי רשת וכד') ואין להתבלבל בינו לבין ה-PCI-E

אגב, נראה לי שיש למישהו את זה פה בחתימה.......אם תמצא אותו אז תבין את זה טוב יותר....

פורסם

אכן, אצל איתי, americum יש את זה בחתימה.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים