עבור לתוכן

שאלה על מעבדי אינטל

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את רשימה מפרטי מחשב, וראיתי שיש בה 3 סוגים שונים של מעבד שאני מראה לכם:

1. מעבד אינטל פנטיום 4 755P/3.2G HT 800FSB זיכרון מטמון M1

2. מעבד אינטל פ4 775P/3.4G DUAL CORE 800FSB זכרון מטמון M 2*2

3. מעבד אינטל פ4 E6300 CONROE CORE2DUO 1066

רציתי לשאול כמה שאלות:

1. ב 3 ו-2 כתוב מעבד אינטל פ4 - האם פ4 מתכוון לפנטיום 4?

2. מה הבדל בין DUAL CORE ל- CORE2DUO ואילו שיפורים?

3. בפריט 3 כתוב E6300 אני לא כ"כ מבין מה מהירות שלו, תוכל להסביר מהי מהירות שלו שאני מבין כמו "3.2G"

4. מה זה 800FSB ו-755P כפי שרשום בפריט 1 ו-2.

5. האם פנטיום 4 הוא שוק חלש וממליץ לקנות DUAL CORE? תקציב לא חשוב בשבילי...

תודה על תשובות

למומחים היקרים,

אני מתנצל שאני שואל את שוב אותו שאלות מאחרים, אך לא אוכל לבלות מול מחשב זמן רב בשביל לחפש את תושבה לשאלותיי, ויש לי זמן קצר מאוד לקנות מחשב בשביל פרוייקטים שצריך לעבוד מול המחשב חדש. וזה פעם אחרונה שאני שואל את שאלות האלה, בפעם הבא אחפש את מאמר בנושאים נעוצים ולחפש פורומים ששאלו אותו שאלות שרציתי לשאול

הודה לכם שוב על תשובות ויום טוב!

פורסם

בוא אני יסביר לך...אם התקציב לא משנה לך תיקח את הCORE 2 DUO E6300 זה המעבד הכי ממולץ לקניה היום...אל תיקח את ה2 הראשונים ברשימה כי הם ישנים והם הרבה פחות חזקים...

המהירות של הE6300 (השלישי ברשימה שלך) היא "רק" 1.86GHZ עכשיו זה אוליי יישמע לך חלש ביחס ל2 האחרים אבל זה כמו שתשווה טויוטה קורולה לפרארי...זו ארכיטקטורה שונה לגמרי של מעבד והוא מעבד מאוד חזק...(מניסיון יש לי אותו)

FSB זה המהירות שהמעבד מתקשר עם שאר הרכיבים במחשב....כך שFSB גבוהה זה הרבה יותר מהירות...

דרך אגב..תרשום את כול המפרט שלך וגם תקציב..אוליי יוכלו להציע לך דברים יותר טובים באותה מיסגרת מחיר.

פורסם
  • מחבר

בוא אני יסביר לך...אם התקציב לא משנה לך תיקח את הCORE 2 DUO E6300 זה המעבד הכי ממולץ לקניה היום...אל תיקח את ה2 הראשונים ברשימה כי הם ישנים והם הרבה פחות חזקים...

המהירות של הE6300 (השלישי ברשימה שלך) היא "רק" 1.86GHZ עכשיו זה אוליי יישמע לך חלש ביחס ל2 האחרים אבל זה כמו שתשווה טויוטה קורולה לפרארי...זו ארכיטקטורה שונה לגמרי של מעבד והוא מעבד מאוד חזק...(מניסיון יש לי אותו)

FSB זה המהירות שהמעבד מתקשר עם שאר הרכיבים במחשב....כך שFSB גבוהה זה הרבה יותר מהירות...

דרך אגב..תרשום את כול המפרט שלך וגם תקציב..אוליי יוכלו להציע לך דברים יותר טובים באותה מיסגרת מחיר.

פי כמה מהירות ל- פ4 E6300 CONROE CORE2DUO 1066 מאשר 775P/3.4G DUAL CORE 800FSB זכרון מטמון M 2*2 ?

פורסם

פותח התרד תעיין ותריץ חיפוש בפורום לא חסר הסברים..

ורק בשביל הבנה תיקח את הP4 הכי מהיר שיש (גירסת הEX) הC2D E6300 (שהוא הכי "חלש" בסדרה) לוקח בגדול..

אז... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים