עבור לתוכן

אני צריך אוזניית בלוטוס על מה אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

אני צריך אוזניית בלוטוס על מה אתם ממליצים?

כולם פחות או יותר אותו דבר?

פורסם

קודם כל אתה צריך פלאפון טוב שישדר טוב לאוזניות, איזה פלאפון יש לך?

פורסם

תחפש אתרים עם ביקורות של הרבה משתמשים,

יש אוזניות שכבדות מידי, יש כאלה עם זמן סוללה קצר מידי, ויש כאלה שפשוט עם סאונד מלא רעשים או חלש מידי...

את שתי הבעיות הראשונות אפשר להבין מהמפרט הטכני, אבל את הבעיה האחרונה אפשר לדעת רק מתגובות מרוכזות של משתמשים (כמו שיש ב CNET, ZAP וכו...).

להמליץ לך על דגם לצערי אני לא יכול כי אין לי ניסיון עם הרבה דגמים.

אני בכל אופן משתמש במוטו HS820, אוזניה פשוטה ולא יקרה.

אבל אני מרוצה ממנה עד הגג,

גם מבחינת כובד, גם זמן סוללה, גם סאונד (איכות טובה, סאונד מקסימלי גבוה), סינכרון מהיר ויציב, היא באמת אחלה לדעתי, והתג מחיר שלה הופך אותה לעוד יותר אטרקטיבית.

אבל אם יש לך סכום גדול להשקיע, אז אני לא רואה סיבה למה לא לקנות אחת יותר יקרה, אני מתאר לעצמי שזה רק לטובה (:

אני ממליץ מאוד על האוזניות של מוטורולה, יש גם לג'ברה אחלה דגמים.

פורסם

אההה אוזנייה, חשבתי התכוונת לאוזניות למוזיקה...

HS820 היא חרא, קראתי הרבה תגובות לאטובות עליה וגם לי היא התקלקה אחרי חודשיים של שימוש...

יש איזה אוזנייה 350 או משהו כזה, אמרו לי שהיא טובה

פורסם

בכל מכשיר זה אחרת תקרא את ההוראות, אתה צריך להכניס אותה למצב של "מצא אותי" שהפלאפון יוכל לאתר אותו.

פורסם
  • מחבר

ההוראות בסינית ???

פורסם

אני לא יודע איך זה אצלך אבל אצלי פשוט הייתה לוחץ על הכפתור כמה שניות עד שהוא נדלק לכל הזמן ואז מסנכרן לפלאפון, תנסה את זה

פורסם

תעשה כמו ש"וועטוס" ( ;)) אמר, יש לך בקישוריות/הגדרות חיבור בלוטות', תיכנס אליו ותגיד לו שיחפש התקנים.

פורסם

כן, חיפוש התקנים זה הכרחי אבל ברוב האוזניות צריך להכניס את האוזניה למצב של "מצא אותי", במוטורולה אני יודע שזה הדלקה עם לחיצה ארוכה (של איזה 5-6 שניות), לא יודע מה אצל האוזניה הסינית הזאת...

פורסם

רוב הסיכויים שזה בערך אותו דבר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים