פורסם 2007 בינואר 2318 שנים רכשתי לא ממזמן את הטלויזיה הזאתי וקצת הסתבכתי עם החיבורים יש בצד חיבור RCA מאוחורה עוד 2 RCA חיברתי DVD בצג ושבאתי לחבר את הממיר וה וידיאו הסתבכתי ונאלצתי לחבר את הממיר דרך הוידאו.מאחורה יש חיבור RCA אחד שהוא כזה מוזר עם הרבה כניסות וכאשר אני מחבר לשם אז רואים שחור לבן ולא שומעים טוב , החוברת של הטלויזיה כתובה ביפנית אז לא הבנתי כלום אולי למישהו יש את הטלויזיה הזאתי שיוכל לעזור תודה
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אההה .... הטלויזיה של טושיבה ... 32 אינץ ... זאתי .... בטח ! מה הדגם שלה ... : : :
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים רכשתי לא ממזמן את הטלויזיה הזאתי וקצת הסתבכתי עם החיבורים יש בצד חיבור RCA מאוחורה עוד 2 RCA חיברתי DVD בצג ושבאתי לחבר את הממיר וה וידיאו הסתבכתי ונאלצתי לחבר את הממיר דרך הוידאו.מאחורה יש חיבור RCA אחד שהוא כזה מוזר עם הרבה כניסות וכאשר אני מחבר לשם אז רואים שחור לבן ולא שומעים טוב , החוברת של הטלויזיה כתובה ביפנית אז לא הבנתי כלום אולי למישהו יש את הטלויזיה הזאתי שיוכל לעזור תודה אם יש לך 3 RCA אז זה לא בעיה תחבר 3 צבעים לDVD ובנוסף בממיר אמור להיות 21 פינים תוציא ממנו 3 צבעים ותחבר אותם לטלויזיהווידיאו כמו DVD
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים לא.קודם כל את הDVD תחבר בקומפוננט. אם אין לך אז תקנה, התמונה תשתפר משמעותית.את הממיר תחבר בSCART לSVIDEO למסך.
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים מחבר מזה קומפוננט תזכיר לי ?בטלויזיה אין SCART יש רק RCA,S VIDEO ,VGA בחיבור RCA ה 3 זה כמו I/O כזה שזה 5 שקעים ואני הסתבכתי במה שאמור להיות הכי פשוט בטלויזיה מוגדרים 3 ערוצים AV
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים תתן מפרט מדוייק של המסך שלך, או שתצלם את החיבורים.בכל מקרה COMPONENT יש לך 100 אחוז, בכל טלוויזיה מודרנית כיום יש COMPONENT. אלה 3 חיבורים Y CB CR
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים ידוע לי שבדגמים אחרים יש למעלה(בצד ימין) חיבור בצבע צהוב. אני מניח שזה לא שונה בין דגם לדגם. תבדוק אם הוא קיים.
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים קודם כל יש לו. כמו COMPONENT, גם COMPOSITE יש בכל מסך, אבל זה החיבור הנחות ביותר שקיים(חוץ מRF) ואין שום טעם לחבר איתו כאשר יש את האפשרות לחבר עם משהו אחר.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים נכון מאודלפי מה שאני יודע זה בגלל שהוא לא מפריד צבעים ובהירותרגע מי יותר טוב, קומפוסייט או RF?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.