עבור לתוכן

ergo 525 VS mx518

Featured Replies

פורסם

חחח אחי אל תדאג, אני לא אקנה שם...

יש להם את הרמקולים שלי ב-600 שקל, כשאני קניתי אותם ב-450....

בכל מקרה, בגלל זה שאלתי בהשוואה ל-G5, כי אני יודע שהוא נוח לי... בכל מקרה ביחס ל-G5 מה הגודל?

מה, כאילו אתה לא שם לב למה שיוצא לך מהפה??? :s07:

פורסם
  • מחבר

אחי התכוונתי מבחינת גודל.... זה מה שאני מנסה לשאול בערך כל האשכול הזה... בהשוואה של הגודל ל-G5....

פורסם

:s07: :s07: :s07:

קודם כל, אתה סתם ניסת להוציא אותי דפוק בכך שאמרת שבכלל לא בקשת להשוות ל-G5 למרות שאתה כן.

שנית, אני כן דיברתיע על הגודל תראה בציטוט למטה, בשביל מה לשגע אותי, זה ממש מטריף אותי, אני עונה לך בדיוק על מה ששאלת ואתה... אתה... עזוב...

המבנה של ה-G5 וה-G7 הו זהה לחלוטין ( לפי מה שאני יודע ), ההבדל היחידי הו של-G7 אין את הגומי בידיים שמונע הזעה מהירה ( מאוד נוח ) ובגלל זה ובגלל המשקולות והמחיר, אני חושב שעדיף G5

פורסם
  • מחבר

כן אבל מה קשור G7? לא משנה... בכל מקרה הרגשתי את ה-MX518, והוא בסדר, אבל לאחר שראיתי את המבצע של ה-G5, אני בהתלבטות קשה... הפרש של 80 שקל, בשביל פער איכותיות די גדול.... לא יודע... מה אתם אומרים?

פורסם

לפי דעתי חבל לפספס מבצע כזה ועדיף ללכת על הG5

פורסם

שמע, G5 זה כבר רמה אחרת, זו פשוט חובה לקנות אותו במחיר הזה ( גם אני קונה אותו ), אל תהסס ותקנה את ה-G5, הוא ה-hight end של העכברים

פורסם

גם אני לא עמדתי במבצע וקניתי אותו ב 250

עכישיו רק מחפש לו פאד טוב

פורסם
  • מחבר

טוב תודה!

כנראה אלך על ה-G5...

פורסם

שמעו, נועה שיחקו אותה ובגדול!!!

איזה מחיר, זה לא יאומן!!! אני רואה שחצי פורום קופצים על העכבר עכשיו.

גם אני הזמנתי אתמול בלילה, והיום בצהריים הם התקשרו ואמרו לי שהעכבר כבר נשלח אליי לדואר ( בהערות ביקשתי שיתקשרו ביום השליחה ), אין, הם תותחים!

גם אני לא עמדתי במבצע וקניתי אותו ב 250

עכישיו רק מחפש לו פאד טוב

אם אתה מחפש פאד במחיר של כ-60 שקל, תקנה מ-goldtop את ה-qck של steelpad, או שתזמין מחו"ל יחד עם עוד כמה מהפורום שעושים הזמנה משותפת את הפאד- xray aqua3 ( פתחו על ההזמנה המשותפת ת'רד בכללי ).

ואם אתה רוצה אתה יכול לקנות את ה-aqua3 גם בארץ, אבל ב-100 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים