עבור לתוכן

ל-Dynamode A220 לוקח 5-20 דקות להשיג סנכרון על הקו. יש פתרון?

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המומחים,

האם זו בעיה מוכרת?

המערכת שלי:

asus a7v8x

amd 2000+

512MB DDR 333MHz

winXP pro

החלפתי ל-PCI אחרי שהיה לי את הסמסונג החיצוני של נזק שמתחבר דרך כרטיס רשת.

הוא היה מסתנכרן תוך שניות אחרי שמדליקים אותו.

העדפתי PCI מכל מיני סיבות ובנוסף יש לי רושם שהגלישה יותר מהירה וחלקה, אבל

כאמור בכותרת לוקח שעות עד שהמודם מסתנכרן אחרי שwindows עלה.

חיפשתי drivers חדשים ברשת ומסתבר שבכלל אין הרבה מידע ברשת על המודם הזה ועל dynamode.

המלצות

הפניות

השתתפות בצער

פתרון????

הכל יתקבל בברכה,

אייל

פורסם

המודם מחובר לקו דרך פילטר?

כמו כן, אם יש עוד שקעים על אותו קו הטלפון אליהם מחוברים מכשירי טלפון/פקס, גם להם יש פילטרים?

כאן תוכל למצוא דרייברים, הוראות התקנה ונתונים טכניים

במידה וגם התקנת הדרייבר לא הועילה, ייתכן שמדובר בבעיה חומרתית במודם.

-להתאמת הגדרות המודם בצורה מלאה לתצורת החיבור ולספק האינטרנט שלך, אני ממליץ לפנות למרכז התמיכה הטכנית של ספק האינטרנט אליו אתה מחובר. הם יודעים כיצד לקנפג את המודם של Dynamode.

פורסם

גם לי יש את המודם הזה.

לפעמים לוקח לו כדקה להסתנכרן, ולפעמים הוא לא מסתנכרן במשך דקות ספורות, ורק אז מסתנכרן שוב.

(אגב, היום קיבלתי אותו)

בכל אופן, לדעתי הוא דפוק, כי הוא מאבד כל הזמן את הסנכרון לפעמים תוך כמה דקות ולפעמים אחרי חצי שעה, וזה מעצבן אש! ,נראה, אולי נתקשר לנזקבינ"ל שיחליפו אותו..

אגב, יש לי פילטר וניתקתי את כל שאר הטלפונים בבית.. עדיין לא עוזר, מציע לך להיפטר ממנו אם אתה יכול.. זה מה שאני הולך לעשות.

פורסם

גם אני שמתי השבוע ADSL וקיבלתי את אותו מודם בדיוק ואני סובל מאותה בעיה של סינכרון שלוקח המון זמן.אני חשבתי להליף אותו אצל הספק שלי אבל המודם האחר שמציעים הוא מודם USB וכפי ששמעתי יש לו הרבה בעיות.אולי כדאי לקנות מודם מבזק,כזה שמתחבר לכרטיס רשת ואם כן מה תמליצו?

פורסם

מה הספק שלכם אומר על זה? ::) ???

פורסם

מה הספק שלכם אומר על זה? ::) ???

"תפנה לרוטל, הם אלה שמייצרים את המודם"... זה מה שהוא אומר..

בכל אופן, השאלתי מחבר אלקטל שחור ואני בודק אותו בשבת ונראה..

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות.

כרגע אני אמור לקפוץ למעבדה של DYNAMODE בפ"ת ושם יבדקו את הבעיה ורמזו שילכו לקראתי גם עד כדי שדרוג למודם אחר.

בנוסף פתחתי ערוץ מקביל מול בזק בנסיון נואש להשיג את ה-ALCATEL שהפך להיות מעין אגדה.

:bash:כל ישראל חברים :AR15:

אייל.

פורסם

בכל אופן, השאלתי מחבר אלקטל שחור ואני בודק אותו בשבת ונראה..

אוקיי, אז ככה:

בדקתי את המודם בשבת והוא פשוט מ-ד-ה-י-ם, מסתנכרן תוך שניות ולא מאבד סינכרון... הפעלתי אותו כמעט יומיים רצוף ללא שיהוק אחד! (חבל שהייתי צריך להחזיר :'( )

התקשרתי לרוטל ונחשו מה ? הם רוצים כסף על החלפת המודם במודם אחר.. ולמה ? "כי לא שילמת על ההתקנה", בקיצור ביקשתי לדבר עם האחראי והוא אמור לחזור אליי, נראה מה יהיה..

פורסם

דווקא זמן הסנכרון של האלקטל קצת מציק (לי), כחצי דקה אם לא קצת יותר זה הרבה זמן... אבל אני מניח ש"תסכול" ההמתנה לסנכרון של חצי דקה מתגמד לעומת התסכול מההמתנה לDynamode שיסתנכרן.

האורכית היה מסתנכרן מהר ;)

וזהו פחות או יותר... אין לו עוד יתרונות.

פורסם
  • מחבר

שוב שלום,

הייתי אצל DYNAMODE בפ"ת ושם המודם שלי עבד בסדר גמור.

הולך להזמין טכנאי בזק לבדיקת הקו בבית.

אייל.

פורסם

אייל

לא מבין, הרי הרשת בבית עבדה עם מודם אחר בצורה תקינה ולכן, יש משהוא ב DYNAMODE שהוא רגיש יותר כך שבמעבדה הוא עובד ואצלך ואצלי לא עובד.

אגב גם אצלי זה לא קורה תמיד, וכשזה קורה שתי הנוריות דולקות גם יחד, ולאחר BOOT הנושא מסתדר.

השאלה אם יש מודם אחר PCI שיתפקד בתנאי "שדה", בבית הלקוח, תמיד, בצורה תקינה?

גדעון

פורסם
  • מחבר

גדעון,

יכולים להיות הרבה הסברים אבל לי אין פתרון כרגע.

אם אחרי בקור הטכנאי זה לא יסתדר אני אשיג ALCATEL.

אייל

פורסם

לי יש את המודם הנ"ל והוא מצויין ,

מיקודם היה לי מודם של "גלוגספן" :AR15: :AR15: :AR15: חרא של מודם,

אתמול באו רוטל והחליפו לי בחינם למודם הנ"ל A220 הוא מסתכנן/מסתנכן מהר לא מתנתק

אחלה מודם! {לא כמו הגלוגספן שכל 30 שניות היה מאבד את הסיכנון/סינכון שלו} :hi: :hi: :hi: :hi:

יאיר

פורסם

ככל הנראה שציוד ה DSLAM של בזק עדיין לא מקונפג כראוי וזה בא לידי ביטוי באיזורים השונים.

האלקטל לא ממש יעיל במקרים האלה, מאחר ומדובר בציוד של אלקטל המותקן במרכזיות (ברובן, בזק כרגע בתהליכי שידרוג של כל ציוד ה DSLAM במרכזיות לציוד של אלקטל), אז מן הסתם שהתמיכה בו תיהיה מלאה.

הייתי היום אצל חבר שלי שגר ברמה"ש וברשותו מודם של Dynamode, לא נתקלנו בשום קשיים והוא בעצמו טוען שהכל מתפקד כשורה.

פורסם

אם זה חשוב אני גר בנצרת-עילית :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים