פורסם 2007 בינואר 2318 שנים רציתי לדעת אם מישהו פה חובה הורדה איטית משרתיםאני ב012 ADSLובזמן האחרון יש לי שוב מהירויות הורדה נוראיות...וזה רק מFTP...האם מישהו יודע על פתרון?תודה
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אני לא משתמש בFTP, אבל טורנטים אצלי ב012, זוחלים, פשוט סיוט.אנשים מורידים קבצים במהירות המקסימלית שלהם כשאצלי הטורנט זז ב20 קילו.אני עובר ל014 מנסיבות שדרוג מהירות, נראה מה יקרה איתם...
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אני גם מחובר ב ADSL ב 012 וההורדות מאוד איטיות חשבתי שהבעיה אצלי במחשב אבל אני חושש שהבעיה אצל הספקתודה
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים בהחלט לא נראה כמו בעיה במחשב.אני מוריד תקין מאתרים מסויימים, מאתרים אחרים המהירות פשוט על הפנים.בP2P, כמו שכבר אמרתי, יש בעיות.כבר ניסיתי לחבר את המודם ישירות למחשב ולהשתמש בחייגן (כרגע דרך smoothwall) ולא היה שום שיפור.אפשר לנסות להתקשר אליהם ולראות מה קורה, אבל אני בספק שהנציג תמיכה יוכל לעשות משהו בנידון.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר דווקא טורנטים לא זוחל לי...טורנטים זה גם תלוי ממי אתה מוריד ואם יש לך פורט פתוח...רק FTP...שהייתי מוריד במהיריות גבוהות מאד ,זוחלמHTTP מוריד בסדר גמוראוף נמאס לי מהמצב הזה כבר כל שבוע משהו אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.