פורסם 2007 בינואר 2218 שנים שלום אני בקרוב יהיה בדיוטי פרי בדרך לפולין לשאלתי - יש אותו בדיוטי פרי ? אם יש כמה הוא עולה ? אולי המלצות למשהו בסיגנון תודה
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים בדיוטי פרי בדרך מפולין יהיה אותו בטח ביותר זולקודם כל זה אחלה נגן, יש לי פחות משבוע, ממליץ בחום.בלי קשר, באירופה הוא יהיה יותר זול באיזה 200-300 שקל סביר להניח, אני ראיתי אותו בדיוטי פרי ב1800 שזה בכלל לא כזה זול, זה כמו המחיר בבאג
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים מחבר באג הם ב20 שקל יותר יקרים מההכי זול בארץ שרואים דרך זאפ אני גם מאד אוהב את הנגן פשוט היתאהבתי בו איך המסך ? באמת יש בעיה רצינית של ישתקפות או לא משהו רציני ? קראתי איזה ביקורת שעשו עליו ואמרו שבקרוב יצא A3 יש כזה דבר באמת ? אפשר להישתמש בו ככונן קשיח לכל דבר ? כאילו כל מיני קבצים שאני רוצה לאחסן וכאלה ? עיברית שזה תומך בא זה עיברית הפוכה ? תודה !
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים יש תמיכה מלאה בעברית, קצת בעיה עם ניקוד אבל זה חפיף, עוד מעט יוצא הA3 כן, אני לא יודע אם שווה לחכות, זה החלטה שלך. כן משמש כHD לכל דבר
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים מחבר ראיתי באיזה פורום של IAUDIO שזה יהיה עם מסך מגע ישאר עם לינוקס ויבוא עם GPS וכעיקרון זהו אין כימעט שינוים וזה בטח יעלה הון ]אגב אם שמת לב הניקוק לא לוקח חלק במישפטים שלי חוץ מ ? או ! ו ( ) וזהו בערך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.