עבור לתוכן

זקוק להמלצה לנגן. 320 ש''ח מקסימום

Featured Replies

פורסם

שלום אני צריך נגן חדש (הג'נרי נשבר) עכשיו יש לי שתי אופציות לקנות בפברואור בארץ או לקנות במאי באהר''ב השאלה עם באהר''ב המחירים בהרבה יותר נמוכים מאשר אלו שבארץ ועם שווה לחכות.

מה שאני מחפש בנגן זה

-1GB ומעלה

-מכשיר קומפקטי שנכנס לכיס

-באנדל נרחב (אוזניות , כיסוי וכו')

-איכות קול שתיהיה בהרבה יותר טובה מכל נגן ג'נרי (המקסימום שאפשר להוציא במחיר)

-אני לא מתכוון להסתכל וידיאו וכלום בנגן הוא אמור להיות אך ורק בשביל מוזיקה לכן שאיכות תיהיה כמה שיותר טובה

-עם יש צבעוני במחיר נמוך אני ישמח לקחת.

התקציב שלי בארץ זה בערך 350 ש''ח +- ואם זה באהר''ב אז זה100$ +- רוב התציבים הם יותר לכיוון של המינוס.

פורסם

(הג'נרי נשבר)

חח מה ציפית?

איכות קול מצוין אתה לא תוציא מנגן באיכות כזה אבל אתה מבקש הרבה דברים, כמו: באנדל ואיכות וצג צבעוני..

הייתי אומר שאין הרבה נגנים בתקציב הזה, אז די חייבים להתפשר ותוכל ללכת על משהו כמו ה-Sansa c240. או ה-FY600.

פורסם
  • מחבר

חח מה ציפית?

איכות קול מצוין אתה לא תוציא מנגן באיכות כזה אבל אתה מבקש הרבה דברים, כמו: באנדל ואיכות וצג צבעוני..

הייתי אומר שאין הרבה נגנים בתקציב הזה, אז די חייבים להתפשר ותוכל ללכת על משהו כמו ה-Sansa c240. או ה-FY600.

לא הבנת אותי נכון , נגן צבעוני זה לא העיקר אצלי ביקשתי צבועני רק עם זה נכנס לתקציב עם לא אז לא. וגם הבאנדל זה דבר בסיסי שמגיע עם כל נגן חוץ מג'נרי

פורסם

תתפלא.

אפילו חברות גדולות כמו סאנדיסק וקואון (ויש עוד) לא עושות את זה..

פורסם
  • מחבר

תתפלא.

אפילו חברות גדולות כמו סאנדיסק וקואון (ויש עוד) לא עושות את זה..

הבאנדל של סאנדיסק הוא ממש לא רע (אוזניות , כבל , דיסק התקנה , חוברת הדרכה) זה בדרך כלל יותר מכל נגן אחר בתחום. וגם איכות הצליל שלו עוקפת בהרבה כל נגן ג'נרי אחר.

פורסם
  • מחבר

האם הסאנסא c150 יותר טובה מM250 בסאונד? או שהיא עדיפה רק בגלל שהמסך שלה צבעוני?

פורסם

אנא רשום תקציב בכותרת...

פורסם

הבאנדל של סאנדיסק הוא ממש לא רע (אוזניות , כבל , דיסק התקנה , חוברת הדרכה) זה בדרך כלל יותר מכל נגן אחר בתחום. וגם איכות הצליל שלו עוקפת בהרבה כל נגן ג'נרי אחר.

מצטער לאכזב אותך אבל זה באנדל לא כל כך גדול..

יש עוד דברים כמו נרתיק ודוק (במידה ויש) הרבה פעמים יש חברות ששמים אוזניות הרבה יותר איכותיות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים