עבור לתוכן

מחפש מסך LCD 19 אינץ' בתקציב של 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מה שאני רוצה מהמסך שיהיה מעולה למשחקים וסרטים , שיהיה רחב ושיהיה בעל פאנל איכותי (לא TN) .

וכמובן שמחירו יהיה עד 2500 בחנות אמינה ולא איזו סתם חנות גרועה

תודה רבה

פורסם

יש את ה DELL 2007WFP

20 אינץ' רחב ואחלה של מסך. בול 2500 שקל.

פורסם

אם אתה מתעקש על רחב אין מסכי 19" רחבים בעלי פאנל איכותי בארץ.

אם אתה רוצה מסך איכותי מאוד יש את האיזו S1931 ב 2700 ש"ח שנחשב ל 19" הרגיל האיכותי ביותר בתקציבו.

אם אתה מוכן ויכול ללכת על מסך 20" הדל 2007WFP כמו שצוין הוא בחירה מעולה, רוב הסיכויים שתקבל פאנל IPS

ואם לא פאנל ה PVA בהחלט ייתן איכות כמעט זהה ל IPS וטובה בהרבה ממסך בעל פאנל TN כמו ה L194TW של LG.

פורסם
  • מחבר

ולמרות שזה אולי "נתון יבש" אתם בטוחים שה 16 MS לא יפריע למשחקים ?

16 נראה לי קצת גבוה...

פורסם

הנתון הינו שחור-לבן-שחור ומסמל את המעבר הארוך ביותר שניתן להיתקל בו, רוב המסכים האיכותיים שנמצאו מתאימים למשחקים

מגיעים עם נתון כזה של 20ms והם מצוינים למשחקים, אין שום בעיה עם 16ms מה גם שהמסך נבדק ונמצא מהיר יותר ממסכי 20" מסוג TN.

אם אתה מחפש את הנתון להשוות עם מסכי ה "2ms" או "4ms" ובכן המסך הנ"ל הינו "6ms".:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

רק להיות בטוח - המסך הנ"ל אכן יוכל להריץ משחקים כבדים וטובים ביותר כן ?

כי זה בעצם הכי חשוב לי

פורסם

הקשר ליכולת להריץ משחקים "כבדים" על מסך מסויים תלויה ברזולוציה שלו ובעצם הכל תלוי בכרטיס מסך שלך.

כמובן שלמסך קטן יותר יש פחות פיקסלים, זה אומר שלכרטיס מסך שלך יהיה יותר קל לצייר את התמונה מכיוון שהיא מורכבת מפחות פיקסלים.

לעומתו מסך גדול יותר עם רזולוציה גבוהה יותר יצטרך כרטיס מסך חזק יותר בכדי לתת את אותם הביצועים.

ובכן הדל מגיע עם רזולוציה של 1680X1050 והיא אכן גבוהה למדי ומקבילה ל 1600X1200 במסך לא רחב.

גם אם היום הכרטיס מסך שלך יתמודד איתה בהצלחה במשחקים חדשים אין ערובה שבעוד שנה הוא לא יצליח להיתמודד.

לעומת זאת מסך 19" רחב הינו בעל 1440X900 פיקסלים, זה אומר שבעוד שנה אולי תוכל עדיין לשחק עם הכרטיס שיש לך היום

בניגוד למסך 20" רחב בעל רזולוציה של 1680X1050, כמובן שום דבר לא מובטח, עם המשחקים שנראים באופק סביר להניח

שלא תוכל לשחק באופן סביר עם הכרטיס שיש לך היום בעוד שנה ולא משנה איזה מסך. במקרה הזה עדיף שרכיב שנשאר לאורך

זמן כמו מסך יהיה איכותי כדי שייתן לך איכות תצוגה טובה ולא משנה באיזה כרטיס מסך תבחר.

פורסם
  • מחבר

בקשר ל 99 אחוז מהתגובה שלך אני יודע את הדברים האלה גם בעצמי ותודה בכל זאת על הדברים הנ"ל.

בקשר למשפט הזה :

במקרה הזה עדיף שרכיב שנשאר לאורך

זמן כמו מסך יהיה איכותי כדי שייתן לך איכות תצוגה טובה ולא משנה באיזה כרטיס מסך תבחר

בדיוק זו השאלה שלי - האם המסך המדובר הוא אכן איכותי ברמה הנדרשת ?

האם הוא איכותי או שהוא פשוט מסך טוב שיעשה את העבודה ?

תודה רבה שוב

פורסם

השאלה שלך קצת מוזרה, "האם הוא איכותי או שהוא יעשה את העבודה?" אתה מתכוון שמסכים לא איכותיים יעשו את העבודה בניגוד למסכים איכותיים? :lol:

המסך איכותי ויעשה את העבודה שלו מצויין וגם ינצל את הכרטיס מסך שלך היום ובעוד שנה/שנתיים/שלוש.

פורסם
  • מחבר

חחח לא הבנת ממש נכון את השאלה שלי

התכוונתי אם הוא איכותי ויהיה ממש טוב

או שהוא "רק" יעשה את העבודה

בכל מקרה תודה רבה ענית לי לשאלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים